CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3355|Reply: 39

Tak Trauma Bercerai, Nadia Brian Nak Kahwin Lagi

  [Copy link]
Post time 2-12-2021 12:31 PM | Show all posts |Read mode
Bercerai tidak sampai setahun selepas mendirikan rumah tangga tidak meninggalkan kesan atau trauma buat pelakon seksi, Nadia Brian.


Pelakon berusia 30 tahun itu tidak serik untuk kembali berumah tangga sekiranya sudah ditakdirkan bertemu jodoh dalam masa terdekat.




Foto: IG




“Saya tidak serik dengan apa yang pernah berlaku. Kalau sudah sampai jodoh untuk berkahwin lagi, saya tak akan tolak” katanya ketika ditemui pada sidang akhbar Festival Filem Malaysia ke-31 (FFM31) di Damansara di sini semalam.


Nadia Brian kini berstatus solo selepas sah bercerai dengan bekas suaminya, Muizz Nasruddin pada April lalu.




  



Pemilik nama lengkap Nadia Najwa Mohamed Rashidi itu memberitahu, sebagai seorang wanita, dia memerlukan kasih sayang dan perhatian daripada lelaki dalam hidupnya walaupun pernah melalui episod duka dalam perkahwinan yang terdahulu.


“Siapa tahu (jika) saya bertemu jodoh pada tahun hadapan dan akan berumah tangga. Saya sedia untuk itu (perkahwinan).


“Soal jodoh kita tidak tahu. Itu rahsia Dia, lagipun saya seorang perempuan. Siapa yang tidak mahu berkahwin dan ada teman hidup?” katanya.




  



Kosmo! pada 14 Disember 2020 lalu melaporkan Muizz memfailkan perceraian terhadap Nadia, namun masih belum dibicarakan berikutan penutupan mahkamah ekoran si­tuasi semasa Covid-19.


Sebelum ini pelakon naskhah bersiri Aku Yang Kau Gelar Isteri itu pernah mengakui berdepan masalah rumah tangga yang dibina bersama Muizz pada 9 November 2019.


Pergolakan rumah tangga mereka memuncak apabila Muizz yang juga ahli perniagaan mendedahkan tentang kecura­ngan Nadia kepada umum.




  



Sementara itu, dalam perkembangan lain, Nadia berkongsi keterujaan apabila filem pertamanya berjudul Bu, Kasih Suci yang dilakonkan lima tahun lalu tercalon dalam FFM31.


Ujar Nadia, keterujaannya ti­dak terhenti setakat itu kerana sebuah lagi filem lakonannya ia­itu Ratu Kala Jengking turut tercalon pada festival sama.


  



  



  



  



“Filem Bu, Kasih Suci itu merupakan filem pertama lakonan saya selepas tamat belajar dalam jurusan teater di Universiti Teknologi Mara. Memang tak pernah sangka saya tercalon untuk kedua-dua filem tersebut. Menang kalah saya tak kisah. Ada rezeki alhamdulillah,” katanya. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:43 PM | Show all posts
nak trauma apa... bukan kena abused pun... yang patut trauma laki tu sebab kahwin2 sekali bini demand macam2... kalau rhoper herlok persis thai n kpop takpe jugak ni macam kucing garfield terlebih cucuk...

kalau iols jadi laki tu pun iols trauma silap2 terus menopos walaupun jantan...

cc @Acikgomen rembes ke harizal kenten
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 2-12-2021 12:43 PM
nak trauma apa... bukan kena abused pun... yang patut trauma laki tu sebab kahwin2 sekali bini deman ...

Ko duduk la kat rumah teres yg ko tepakse sewa tuh
Dah la grill kat pintu pun bekarat
Sapa la yg bodo nak ambik ko jadi bini dgn track record menjalang dgn jantan lain time jadi bini org, lepas tu pakej ko salahkan laki ko tak beli rumah banglo kat ko walhal tak sampai setaun pun kawin
Dah la berangan Pan Asian padahal bapak ko sekederrrrrrr mamak penang jeh ponnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ketipongtipah at 2-12-2021 01:32 PM

Mata akak ke …..muko engko nape besor?
Ke sbb akak dah amek booster nampok sume besor..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 2-12-2021 01:29 PM
Ko duduk la kat rumah teres yg ko tepakse sewa tuh
Dah la grill kat pintu pun bekarat
Sa ...

Acik perasan tak gambar ig dia takde pun penampakan duk kat rumah sheols tu, very the nak tunjuk hidup berkepuk2 padahal nan haus jah yihhhh... Lepasni sheols tengah target jerung baru la tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols boleh berlakon jd kakak daiyan. Muka rennovate lebih kurang sama. Boleh ajak sekali nadiah shahab.

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sure cari jerung baru yang lagi besar ni
Tengok dia macam tak mau down to earth langsung
Laki2 yang nak kawin dia ni wajiblah sediakan rumah banglo untuk dia dan family, kereta,maid.
Duit nafkah kepuk2. Dan sembah ratu sokmo. Gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:41 PM | Show all posts
cercaan yg aku nak taip semua dh ditulis oleh netizen di atas. ok next!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 2-12-2021 01:35 PM
Acik perasan tak gambar ig dia takde pun penampakan duk kat rumah sheols tu, very the nak tunjuk h ...

Jgn kacau pami!

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:44 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 2-12-2021 12:29 PM
Ko duduk la kat rumah teres yg ko tepakse sewa tuh
Dah la grill kat pintu pun bekarat
Sa ...

laaa dia mamak clan ke.. mati2 ingat dia mmg pan asian. dgn nama brian tu.


Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 2-12-2021 02:44 PM
laaa dia mamak clan ke.. mati2 ingat dia mmg pan asian. dgn nama brian tu.

Heshe mmg fefeling namampossssss
Siap tulis kat google wiki warganegara ostolia kauuuuuu
Padahal ckp omputeh pun gagap, lahir kat Kelantan ke peghelih je yg sebenaqnya
Tah2 tak penah pun jejak kaki kat ostolia tu ha
Zahirah yg dok skolah di ostolia pun takde nak brag tulis kat wiki warganegara ostolia bagai
Tuh sekor lagi pipah adik anzalna pun skolah ostolia, takde pun dia kecoh skolah university sana
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:55 PM | Show all posts
kNP org Perlis (segelintir yg jadi artis yaach) perangi cenggini haa?
Sorang lagi si Ritrud tu.. korang ni kene kejutan budaya kah sampai perangai cam hauk 7 keturunan
Anyway.. takde citer B.E.R.A.H.I. ke harini ni cuolls?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 02:56 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 2-12-2021 01:55 PM
Heshe mmg fefeling namampossssss
Siap tulis kat google wiki warganegara ostolia kauuuuuu
Padahal c ...

hahahaa adoilaa..

dia jadi diri sendiri je cukup dah.cantik je ikutkan. tp bila fefeeling nie buat org turn off jah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:02 PM | Show all posts
muka very the desa..kesian ex laki dia da la kendu..nak come to mama x bleh iollss da berlaki..uhuk3
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 2-12-2021 02:56 PM
hahahaa adoilaa..

dia jadi diri sendiri je cukup dah.cantik je ikutkan. tp bila fefeeling nie bua ...

Drebar jabatan dok citer heshe idok le cantik mana ponnnn
Pelakon lead lain kalo pi set jejauh mesti ada PA bawak keta paling koman2, minah nih sampai skang ada je drebar prodaksyen kena pi kutip dia kat rumah
Tu pasal acik tau rumah sheols grill bekarat ekekekekekek
Hasil begosip dlm bilik potostet
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:20 PM | Show all posts
senyuman dia macam nenek lanjut usia
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dia muka busuk. tu je nk cakap. bye
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Melesia nie ketandusan artis lawa n berbakat ke? Apesal yang xlawa lagi xberbakat tu diangkat2 menjadi heroin drama/filem

Tak pernah ase die lawo n berbakat pun. Menyeksa menyeksi je lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:38 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 2-12-2021 02:55 PM
Heshe mmg fefeling namampossssss
Siap tulis kat google wiki warganegara ostolia kauuuuuu
Padahal c ...

benar ya acik. dia feeling taknak kalah cer try suruh dia speaking. berterabur diknonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke laki nak jdkan ko bini?
Perempuan simpanan or madu bernombor kot..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 10:48 PM GMT+8 , Processed in 0.103093 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list