CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: eddlisa_uyuk

[DRAMA MELAYU] AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]

[Copy link]
Post time 4-1-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
blusher replied at 4-1-2022 10:00 AM
I enjoy tengok drama ni. Walaupun final ep boleh buat meroyan. Tapi ntah la, iols okay je. Hehe

dah tengok ke epi 28?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk kat hostar le boss…team kul 7 pagi lawan team kul 7 petang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
int1705 replied at 4-1-2022 12:09 PM
dah tengok ke epi 28?

Haah. Dah tengok dah kat Disney Hotstar
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia punya ending mmg happy ending tp cam rushing sgt. Sapa ada nengok ig live smlm? Acik riza (director) tu kendu & nampak brilliant la jugak. I wonder why jering memilih utk cuba try test market kat set. Dgn chipmunk ????️ pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:18 AM | Show all posts
citer ni trending kt twitter.. meletop2 kt tiktiok...... tp kt porem sendu je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2022 10:24 AM | Show all posts
anilanil replied at 5-1-2022 09:06 AM
Dia punya ending mmg happy ending tp cam rushing sgt. Sapa ada nengok ig live smlm? Acik riza (direc ...

ahhaa ending nmpk sgt rushing

ingatkan last2 ada laa tunjuk watak natasha at least boading dgn mak dia ke

cuma tgk aedy nangis smlm terasa juga laa sedih dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:39 AM | Show all posts
KCK 2 soon..bln 7 katanya nak shoot
a.aida nak buat KCK raya gak tp riza x free
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 5-1-2022 10:18 AM
citer ni trending kt twitter.. meletop2 kt tiktiok...... tp kt porem sendu je

takut jadik cam suri hati mr pilot kut haahahahahah cringe nye…..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2022 11:31 AM | Show all posts
rotiban replied at 5-1-2022 10:39 AM
KCK 2 soon..bln 7 katanya nak shoot
a.aida nak buat KCK raya gak tp riza x free

byk juga laa bleh jadikan KCK 2 nnti

si siti kawan lee tu pun boleh lagi nak tunjuk watak dia apa

pastu buat laa datin laila terlepas ke......hahaha dah macam penthouse kang


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:22 PM | Show all posts

Baru abis marathon citer nie di Hotdisney.. memang best.. chemistry Aedy dan Amelia mmg ngam..

Skrg boleh gak layan scene yg di cut di A.Aida Production kat Youtube.. leh tgk lagi a few scene yang bersemut yg tak ditayangkan di TV..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Rinna replied at 11-1-2022 12:22 PM
Baru abis marathon citer nie di Hotdisney.. memang best.. chemistry Aedy dan Amelia mmg ngam..

Sk ...

Memang best giler! Iols tak boleh move on lagi. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
kelakar kat tweeters…kene scam pasal butterfly in my stomach scene tu x ada…..kat a aida youtube channel tu


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 12-1-2022 11:03 AM
kelakar kat tweeters…kene scam pasal butterfly in my stomach scene tu x ada…..kat a aida youtube c ...

Kan! Lagi satu kan overrun dekat youtube a aida buatkan watak aleesa tu more extra huhu sayang dorang cut banyak scene (yela ada yang tak sesuai ditayangkan paham..) tapi scene yang kena cut tu lagi nampak watak aleesa tu sebenarnya cheeky and bubbly padanla amer johan suka menyakat wife dia masa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Looking forward aedy ashraf in #kudetatheseries
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:58 PM | Show all posts
baru dok marathon KCK ni, tapi rengsek betul tengok MF mak Lee tu.
Dia memang x reti berlakon lepas sekian lama jadi pelakon ke camne ek
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak boleh move on lagi dari drama ni. Duk binge watch je. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 02:39 PM | Show all posts
Nk tanya lah kt mana boleh tgk drama2 melayu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aedy masih couple ke ngan Munah? sbb org asik shipkan dia dgn Amelia je skrg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 06:18 AM GMT+8 , Processed in 0.084450 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list