CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: eddlisa_uyuk

[DRAMA MELAYU] AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]

[Copy link]
Post time 9-12-2021 11:06 AM | Show all posts
lama lagi ke nak habis cerita ni. iolls nie tak sabo nak tggu pasl cerita ni. last layan drama si faz dgn lakinya tu. dh la buka novel punya adaptasi lagilah tak tau kan mcm mana jln cerita. ttiba asuka amelia snn mcm comel jek dia. pada mata i tak lah kayu sgt amelia tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
yg belakon siti tu sapa…not bad dia ye bawak bitchy bicthy ….

best jalan cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak mmg minat tengok Aedy Ashraff dari dia kecik dok tengoo berlakon. Hakak tgk diaorang dating berpegang tngan lahaaii so sweet. Teringat kita pun penah mcam tu tp sejak kawin takda dah pegang2 tangan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat Aedy Ashraf sejak tengok Budak Tebing & Projek Anchor SPM
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 2-12-2021 11:27 AM
Nasib baik tak aedy ashraf dengan fatin apipah
Boleh kenang balik zaman kanak-kanak deols

mawi nak jd angkasawan
tentang bulan
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
cian amer mak mertua x ber kenan kat mu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 12:24 PM | Show all posts
helok xyah la amik heroin bertudung...semak je tgk scene xlogik smpi tdo bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 9-12-2021 11:06 AM
lama lagi ke nak habis cerita ni. iolls nie tak sabo nak tggu pasl cerita ni. last layan drama si fa ...

Akak mcm dah tersuka Amelia sejak tgk cerita ni. asalnya tengok sbb minat Aedy
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sweet sangat la cerita ni. Hehe. Angau iols dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
watak amer tu first choice bagi kat adi putra….maigad….sib baik rezeki aedy….
maybe sebab aedy n amelia tu  range range 20 an…terus nampak serasi….
kalu adi putra idok le i tgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2021 08:47 AM | Show all posts
Kancilkering replied at 12-12-2021 08:17 PM
watak amer tu first choice bagi kat adi putra….maigad….sib baik rezeki aedy….
maybe sebab aedy n  ...

mcm x relevan je kalau watak amer tu bg kat ady putra.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:59 AM | Show all posts
adeqbun replied at 10-12-2021 12:24 PM
helok xyah la amik heroin bertudung...semak je tgk scene xlogik smpi tdo bertudung

Nasib lah bukan adi putra, pastu heroin miwa pijah
Euww sangat, bosan tahap maksima
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Putra pernah x jumpa Cik Natasha sebelum ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 12-12-2021 08:17 PM
watak amer tu first choice bagi kat adi putra….maigad….sib baik rezeki aedy….
maybe sebab aedy n  ...

Jadi watak atuk jalaludin boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 12-12-2021 08:17 PM
watak amer tu first choice bagi kat adi putra….maigad….sib baik rezeki aedy….
maybe sebab aedy n  ...

Erkk. Kalau Adi Putra confirm tak tengok. Hee
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 12:34 PM | Show all posts
blusher replied at 14-12-2021 08:47 AM
Erkk. Kalau Adi Putra confirm tak tengok. Hee

sep²...sama juga. nak bagi watak hero yg ala² bbnu, pelis bagi dekat yg sepatutnya. bukan nya watak hero ala bbnu², ko amik pelakon yg kertu..amik yg sedap mata melihat n ada feelingsssss.

nak amik pelakon baru pun ok tp kena make sure, penonton tengok pelakon bukan kayu jati..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 11:23 AM | Show all posts
int1705 replied at 13-12-2021 12:16 PM
Putra pernah x jumpa Cik Natasha sebelum ni?

tertanya2 juga hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 11:51 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 2-12-2021 01:48 PM
aritu outstation bukak la citer ni dlm hotel.
hero n heroin ok dah sbb dua2 jenis cakap laju bila be ...

hahahahahahha tak perasan pula ada panau kat leher. maybe dia selalu up gambar-gambar topless kat ig nak biar orang distracted tu yang tak perasan kecelaan tempat lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 11:52 AM | Show all posts
adeqbun replied at 10-12-2021 12:24 PM
helok xyah la amik heroin bertudung...semak je tgk scene xlogik smpi tdo bertudung

setujuuu. tak sesuai ya
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 12:42 PM | Show all posts
Kancilkering replied at 12-12-2021 08:17 PM
watak amer tu first choice bagi kat adi putra….maigad….sib baik rezeki aedy….
maybe sebab aedy n  ...

ewww.... mujur tak dapat kat dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:35 PM GMT+8 , Processed in 0.174977 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list