CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi

[Copy link]
Post time 29-12-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm cheated je. Hujung2 epi 8 tunjuk yg apa yeon seo bisik2 masa derang bercuti sehari kat pantai dulu tu. Yg dia kata if derang break up, Ung just dtg je mcm tu, she will accept him back n cling to him never let go. So selama ni if dia mengalah lg n pujuk maknanya lagi cepat they get back together. Tp ye la..maybe mcm dia ckp, cycle yg sama je yeon seo treat dia dulu n skrg...dia pun penat mentally. Tp geram la jugak kan...luaran  both bercakap nak sakitkan hati..dalaman sbenarnya lain, dua2 taknak berterus terang. Mcm soli ckp..tak berubah dr dulu sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 12:21 AM | Show all posts
by  the way lukisan line drawing tu memang Woo Shik punya keje ke?
cantik lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt drama ni...stail penceritaan sangat menarik..hero n heroin pun cute sgt...jatuh cinta dgn watak choi ung tu...n woo shik berlakon jd choi cutenya lahai...dia ni umur dh 30an kot kan..nmpk mcm muda remaja lg..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 22-12-2021 10:29 PM
Okay...
Nanti iols tengok...


Jom jom uols...best sgt..iols suka drama mcm ni..sweet2 yg x over n klakar...pastu ost best2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-12-2021 08:01 PM
Lee Joon Hyuk pun berlakon ye uols...
Iols copy list cast tak perasan pulak nama dia... check semu ...

Ost v nyanyi tu best uols...suara v deep mcm ni rupanya..bile time lyric english tu sedap je bunyinya...hihi...suara dia jauh beza dgn suara jin...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 08:07 PM | Show all posts
sitisbp replied at 29-12-2021 09:17 PM
Rasa mcm cheated je. Hujung2 epi 8 tunjuk yg apa yeon seo bisik2 masa derang bercuti sehari kat pant ...

nak senang  fahami mereke berdueee ni...kan, depa ni still tak leh moved on daripada duka yg lepas.
satu pihak hutang explanation yg jujur and benar  satu pihak lagi memang simpan dendam sebab apa dia direject gitu2 saje.

tu je intipati citer ni...

so apa yg kita lihat ialah keju keju dan cream , icing , chocolate sprinkles hehehe yg sweeeet...huhhhhuuh
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-12-2021 08:07 PM
nak senang  fahami mereke berdueee ni...kan, depa ni still tak leh moved on daripada duka yg lepas ...

Tu la tu..lepas ni tgk acaner derang nak reconcile. Mcm mana reaksi Ji Ung since dia pun ada hati gak kat yeon so. Hopefully takde love triangle la...prefer mcm homecha3 tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 30-12-2021 07:08 PM
Jom jom uols...best sgt..iols suka drama mcm ni..sweet2 yg x over n klakar...pastu ost best2..

Iols dah start tengok... baru sampai episode 4...

uols... iols suka Mr Jang... eventhough dia annoying... macam mana ni uols...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 31-12-2021 11:33 PM
wima replied at 30-12-2021 07:17 PM
Ost v nyanyi tu best uols...suara v deep mcm ni rupanya..bile time lyric english tu sedap je bunyi ...


Best kan... iols hooked dengan lagu tu uols...
Feeling butterflies... Hahaha...

Haah memang beza dengan Jin sebab V deep voice...

BTW uols layan Itaewon Class ke? V ada nyanyi OST citer tu jugak... Sweet Night...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 10:26 PM | Show all posts
OST PART 6...


Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 10:37 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 31-12-2021 10:39 PM

cantiknya NJ (Roh Jeong Eui)...
dia menang best new actress award dlm #SBSDramaAwards2021...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 10:47 PM | Show all posts
xyla73 replied at 31-12-2021 10:37 PM
cantiknya NJ (Roh Jeong Eui)...
dia menang best new actress award dlm #SBSDramaAwards2021...

Macam pernah tengok NJ sebelum ni...
Tapi xingat citer apa...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 10:52 PM | Show all posts
Rahah replied at 31-12-2021 10:47 PM
Macam pernah tengok NJ sebelum ni...
Tapi xingat citer apa...

iols pernah tgk dia dlm Live Up To Your Name, Kill It & The Great Show...tapi maybe x blh nak cam sebab dlm citer ni rambut dia blonde...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 31-12-2021 10:47 PM
Macam pernah tengok NJ sebelum ni...
Tapi xingat citer apa...

Iols tgk dia dlm 18 again...sweet je muka dia dlm tu..watak dia pun best..dlm ni iols x berape berkenan..nmpk kurus sgt n rambut blonde dia tu pun mcm x sesuai dgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 31-12-2021 10:24 PM
Best kan... iols hooked dengan lagu tu uols...
Feeling butterflies... Hahaha...


Layan...uols x tgk itaewon class ke?
X pasan plak ost yg v nyanyi yg mana satu..tp yg pastinya ost drama ni best2..tp yg iols ingat lagu gaho n kim feel je..lgpun masa tu x kenal v lg kot..haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 31-12-2021 10:16 PM
Iols dah start tengok... baru sampai episode 4...

uols... iols suka Mr Jang... eventhough dia an ...

Haha..ok ape suka mr.jang..dia hensem je dlm drama ni..tp rsnya dia cameo je kot..sbb second lead ji ung tu kn...lgpun dh xde dh dia muncul epi lps2 tu...maybe dh setel projek besar yeon soo tu so dia dh x keluar..x pun nnti ujung2 muncul balik kot..

Iols suka choi ung..cute sgt watak dia ni..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 31-12-2021 10:52 PM
iols pernah tgk dia dlm Live Up To Your Name, Kill It & The Great Show...tapi maybe x blh nak cam  ...


Okay dah ingat bila uols sebut Live Up To Your Name... kalau xsilap dia jadi patient... drama Kill It dia jadi owner building... sebab familiar suara & muka dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 1-1-2022 02:52 PM
wima replied at 1-1-2022 03:23 AM
Iols tgk dia dlm 18 again...sweet je muka dia dlm tu..watak dia pun best..dlm ni iols x berape ber ...


Iols tak tengok 18 again...
Watak idol tu yang rambut blonde...
Nak nampak lain sikit kot...
Tapi masa dia berlakon drama lain tu pun nampak kurus uols...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-1-2022 03:26 AM
Layan...uols x tgk itaewon class ke?
X pasan plak ost yg v nyanyi yg mana satu..tp yg pastinya ost ...

Iols tak tengok Itaewon Class... sebab layan drama lain...

OST lain iols xdengar...
Ni uols... Title Sweet Night...
https://youtu.be/N5ShoQimivM
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 1-1-2022 03:14 PM
wima replied at 1-1-2022 03:31 AM
Haha..ok ape suka mr.jang..dia hensem je dlm drama ni..tp rsnya dia cameo je kot..sbb second lead  ...


Haah... maybe cameo je... lagipun nama dia kat bawah... supporting actor je... project pun dah settle...

Tapi iols suka plak tengok scene dia dengan Yeon Soo... lawak je masa Yeon Soo blind date tu... Mr Jang pun ada kat restaurant tu jugak... pakai baju sama... color je lain...

Choi Ung nampak cool bila drawing...

Iols kena layan drama ni ongoing... kalau tak tertidur certain2 part... mujur baru ep 8...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:22 PM GMT+8 , Processed in 0.085768 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list