CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Video Syafi Tee Berpeluk, Bercium Dengan Wanita?- Dituduh Memalukan Bapanya, Ridhuan Tee

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 26-11-2021 12:33 AM
Inilah dia...
" Iman tak dapat diwarisi
Dari seorang ayah yang bertaqwa

Jom duet

"Walau apapun caranya jua
Engkau mendaki gunung yg tinggi
Engkau merwntas lautan api
Namun xdpt jua dimiliki"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki skrg dah tak geli ek kena peluk cium dgn wanita berloceng? Yg ai tahu dedulu mmg lencong jauh bila nampak golongan gini
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:05 AM | Show all posts
TeropongThaico replied at 27-11-2021 01:26 AM
Lelaki skrg dah tak geli ek kena peluk cium dgn wanita berloceng? Yg ai tahu dedulu mmg lencong jauh ...

aku dulu sorok dalam kedai cenderamata sebab ada sekumpulan geng diorang ni, berjalan sambil bising-bising kat kawasan kedaidia macam refleks, nampak je auto aku lari, menyorok belakang almari keychain
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Okla helok iol pun dah folo…. Jgn main ponen ye dik…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:31 AM | Show all posts
muka laki ni macam WayV/NCT Kun
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:31 AM | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 03:39 PM
ader ke lelaki tulen straight suka peluk2 pondan.. saje tanya

mungkin sebab nak peluk perempuan asli tak boleh, yg tiruan pun jadi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Yihhhh mengambil kesempatan ya pondan tu.... Siap kiss2 gitu dasarrr pantang rezeki datang.. Habisla kau dekk, pasni makin ramai mua2 mengendeng, dahla rupa jambu, memang idaman mua pondan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Adrif replied at 27-11-2021 03:05 AM
aku dulu sorok dalam kedai cenderamata sebab ada sekumpulan geng diorang ni, berjalan sambil bisin ...

Hhhahha.... Mesti rimaskan. Bukan benci yer tak. Seremmm je lebih.
Nak nak yg muka boleh tahan kacak cam chuols lg la tatut hahhhaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
I ingat dulu pak dia kata bole jd artis asalkn jaga kelaku, jgn wat perangai sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:36 PM
khennn... janji herlokkkk persis hun, meer, alif, bamtah, sean lje... jadi kita kena maafkan walau ...

ooo kakdude taste cina.. kalau macam kurex taste bangladesh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak pendakwah masuk dunia lagha. Maka menjadi tumpuan lah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 25-11-2021 07:11 AM
Laaaa makin kurus syafee ni.. mmg dia ni herlok sgt, btw sekali scan je dah tau yg tu bkn wanita tul ...

Dia diet makan kunyah kurma haritu dia share... Itu yg kurus...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 07:39 AM
ader ke lelaki tulen straight suka peluk2 pondan.. saje tanya

Dia ni memang layan laki mcm ni ...haritu loy pondan sabah tu dia duk layan kat tiktok memanjang ..loy cakap rindu dia repost...sekali buat pengumuman xnak dh kait dgn loy sbb mak ayah dh tak bagi.... Org perempuan tak suka dia lah i rasa..muka je hensem tp i rasa dia ada perangai annoying ,attention seeker.... hahahaha perangai mcm pelik sikit sepnjang pengamatan i. Hahahaha. Tatau nk ckp mcmna tp kalau follow dia rasanya bleh mengamati.. hahahahhaa... Sejenis perangai mcm perempuan pun ada dia ni.   Tataula nk ckp.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 02:39 PM
ader ke lelaki tulen straight suka peluk2 pondan.. saje tanya

Erbit lewd..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 27-11-2021 03:21 PM
Anak pendakwah masuk dunia lagha. Maka menjadi tumpuan lah.

Mcm arwah wafa dulu anak mufti. Farra anak imam.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
pelik pulak biarkan diri di cium tanpa rasa terkejut.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2021 03:32 PM | Show all posts
salimrock replied at 26-11-2021 04:02 PM
once you go to pondan, you can never go back...
aku pernak tanya kawan aku, dia gay, aku cakap, 'k ...

seram ehh.. tu la tgk pada pergaulan dia mcm dia berminat je nk ke arah tu
mula ngan kengkawan..
tu nasib baik mak pak dia tegur
ghisau.. ghisauu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.075927 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list