CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sarah Mesti Bangga Kalau Dia Ada. Tahniah.”- Perniagaan Air Shuib Dapat Pengiktirafan Antarabangsa

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 02:41 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 24-11-2021 12:03 PM
Tahniahhhh~~~walaupun masih berbaur tunggangan kematian bini dan belian table anugerah... dia macam  ...

samo la cm peraduan shell sapa bertuah dpt RM 5000, sapa isi myk paling byk minggu tu dapek la...


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:56 PM | Show all posts
laaa...

anugerah berbayar ke?

apa yg dikatakan di iktiraf antarabangsa nya?

ada jual di luar negara ke?

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci la cmnie.
Award dah sah2 beli pastu wat2 terkejut.
Pastu guna lagi nama arwah nk bg nmpk kesian lagi..

Sudah la tu. Arwah dah x pk dah hal dunia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 24-11-2021 02:56 PM
laaa...

anugerah berbayar ke?

Ade tak u jual kt LA sane hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:00 PM | Show all posts
kakaro940 replied at 24-11-2021 02:34 PM
lan solo dgn bini dia baru2 ni pun dapat awards..org ckp bebayar tu pun dia tak mgaku

hahaha perasan gak yg tu. bini kemain bangga
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kakaro940 replied at 24-11-2021 02:34 PM
lan solo dgn bini dia baru2 ni pun dapat awards..org ckp bebayar tu pun dia tak mgaku

Lawak lan soloo ni wat2 terkejut.
Pastu netz yg kt fb yg obviously thu award beli masing2 komen bole lah baya saman nana
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 24-11-2021 02:39 PM
eh, itu la melayu asik denki  cam ne nak maju

tp tu la aku pn terpikir juga, kat mana pengik ...

Dah lame dah bende cmnie kan
Kite je lalai hahahaha

Xde sape nk bg free lah.
Everything need money
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah teringin nak rasa bubblebee soeb
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:12 PM | Show all posts
missyL replied at 24-11-2021 03:01 PM
Lawak lan soloo ni wat2 terkejut.
Pastu netz yg kt fb yg obviously thu award beli masing2 komen bo ...

hahaha..betul netz d fb ckp mcm tu la hahaha...bt malu ja..tu pun dia ble bangga lg..aduii rupanya berbayar
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:13 PM | Show all posts
hyie replied at 24-11-2021 01:50 PM
kerlez shuib berdiri sebelah Gigi Hadid

hahahaha tersembur iols seb bek x tersedak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:18 PM | Show all posts
Tahniah.... tapi maaf lah dah kenapa baju tukang bagi award tu ketat sampai xleh napeh nampak gayanya... And  butang pun terbukak belah sisi, xkan xperasan diri tuannya yg pakai baju pun...adoiii... makin kurus makin seksa lak.... dulu minat jugak beliau ni... tapi lps tu jadi gini pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau rina yg bagi, iols rasa benda2 tu taraf cikai je
ntah la, i rasa cheap sbb dia promote program usahawan wanita yg richworks (zizan seman) pny tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Vanity awards aka berbayar. Tak yah nk bangga sgt. Berniaga tu bagus dan terpuji, tapi klu bnde2 yang x jujur cmni la org jdi nyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kakaro940 replied at 24-11-2021 03:12 PM
hahaha..betul netz d fb ckp mcm tu la hahaha...bt malu ja..tu pun dia ble bangga lg..aduii rupanya ...

Kan..
Masalah nye org rmaai thu skang mmg berbayar sbb bukan artis je dieorg offer.
Company2 bese lain pon dpt offer.
Anugerah pn cm meniaga

Pastu dok bangga ckp kedai runcit lah ape lah
Poyo lah dieorg laki bini ptt la sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM | Show all posts
Masuk pasaran Indon, Singapore kira dah intenesenal la
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat kan gah macam World Branding Award kat london tu....malaysia pon tak silap ade menang tapi takde la kecoh sgt...malaysia pon menang munchies, digi, top glove, tnb, spritzer tp bumblebee takde plak.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:28 PM | Show all posts
Plain-tif replied at 24-11-2021 03:06 PM
Tak pernah teringin nak rasa bubblebee soeb

kan? aku , sedara aku, jran aku, ramai tak de keinginan pn kt bblee ni, mesin coway tu ada la jugak nafsu... hairan juge cm mana boleh dpt award
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:53 PM | Show all posts
kakaro940 replied at 24-11-2021 02:34 PM
lan solo dgn bini dia baru2 ni pun dapat awards..org ckp bebayar tu pun dia tak mgaku

Sama kan anugerah tu?
Takat bukak kedai runcit pun dapat anugerah, bior betul?
Skang ni banyak sangat anugerah tah hapa2. Yg dapat lak retis. Cam pelik kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nengok ig
Bnyk ler yg dpt award neh
Award bbyar ttiba semua yg dpt terkejut
Apoo punya penipu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Shuib tak habis2 vnak menipu lah. Dulu kes money laundering. Aku perasan sejak kes tu Sarah byk buat giftaway...Ada jer benda she bagi free kat followers...Aku rasa dia tau mcm ada something wrong dgn biz shuib tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.076591 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list