CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Raline

Jangan rebus udang kara, ketam hidup-hidup

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 11:35 PM | Show all posts
clarizsa replied at 24-11-2021 10:51 AM
I rasa itu mati dengan cepat dan tak terseksa mcm rebus hidup2

klu mcm tu lega rasa tak lah rasa bersalah sangat bila beli ikan patin
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tobat beli lobster hidup.Sebab ganas nak lompat dr kotak.Sekali dengan husband aku takut.Bila rebus dalam periuk pun boleh gegar2 mcm nak terbukak bukak cover. Masuk dalam freezer tu sebab nak pengsankan lobster ni. Lepas tu masukkan terus dalam boiling water tak la seksa dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 11:58 PM GMT+8 , Processed in 1.636721 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list