CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tauke Jambu Kahwin Lagi Satu?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 08:56 AM | Show all posts
bottombikini replied at 26-11-2021 06:38 AM
wow..serious lah

pape pun tahniah lah

ini bukti cinta uollss...
bukti yang melawak selalu mendapat perhatian wanita...
wanita lebih tertarik, terhibur bila ada laki yang suka mengambil hati gitu....
biarpun tak handsome tapi menyenangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 24-11-2021 06:34 PM
Soheh mmg dia.cuma ada komen ckp brlakon.tp kawan yg up tu meng ia kan tu paddy rat & xmention pul ...

Astaghfirullahhaladzimmmm
Ai is kenot brain laa cemana pompuan tu boleh teringin nak bernikoh dgn si paddy field rat
Rupa tu satu hal lah, pastu ada rekod jenayah lagi , buaya tembaga lagi, kemampuan nafkah utk extend masjid pun diragui, cubaan utk berlawak selalu gagal. Squidward kawan si spongebob tu jauh bertiang lagi lawak dari dia
Moga Allah jauhkan seluruh keturunan kita dari berjodohan dengan manusia sebegini. Aamiin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 08:58 PM GMT+8 , Processed in 0.073788 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list