CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tauke Jambu Kahwin Lagi Satu?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen ke tak ke kalau dah kontroversi iols paling simpati kt melati. Tikus ni selalu buat pasal bini dia gak kena jawab. Lama2 boleh sakit mental kena tekanan sekeliling. Iols folo ig melati, nampak rumah dia biasa2 deko macam rumah marhaen jah, maknanya takla tikus ni mampu sgt, tikus ni pun workhard. Anak berderet pun ada hati tambah tanggungjawab lain, tikus ni memang ada history atur kepala bini
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohih ke si paddy field rat?
Kalau betul, kita kena husnodzon yg mungkin masa tu dia tengah COD rambutan dengan petai
Pastu time lalu kat masjid, nampak dak pompuan tengah bersedih. Dia pun stop kereta & approached tat girl. Rupanya si gadis sedih sebab laki yg sepatut dinikahinya tak muncul
Sebagai bapak ayam yg penyayang & mudah kasihan, dia pun tawarkan diri untuk jadi pengantin lelaki
And the rest is history githewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun serius keh?
Tak geli keh yg nak taugeh neh
Bersilih ganti dpt body
Celop sna celop sini yuckkkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:14 PM | Show all posts
Ngah terus ke muka akhir.  Nampaknya masih belum ada kepastian.

Kita melawat kawasan lagi esok.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la si tikus bendang ni. Prjuangan kwn dia tu mgkin prjuangan tak bg kawan dia kawin dgn tikus bendang tp kwn dia ketegaq nk kawin gak mamat supplier ayam. Brakhir la prjuangan kwn dia tu. Si pompuan tu n fmily dia asal retis n brduit trus on jer. Ksian la di melati. Tu la hadap lg kawin dgn retis. Walau rekod buruk jnji retis ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 24-11-2021 01:16 PM
laki xguna sis, apa nak expect, tu jela kerja dia selain dari jadi daddy chicken.

Itula. Yg perempuan pun tak tengok2 sejarah bakal laki
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 24-11-2021 01:09 PM
Ye cuols. Tp lepas tu katanya salah paham sajork

Mcm dia bolh sangkut dgn taukeh ni you or kalo berlakon semata2 senng zaman skang jadik pelakon janji viral dulu hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 24-11-2021 04:32 PM
Mcm dia bolh sangkut dgn taukeh ni you or kalo berlakon semata2 senng zaman skang jadik pelakon ja ...

Tak tau la cuols. Bdk ni dok pahang. Dulu asal negeri melaka.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 24-11-2021 03:05 PM
Sohih ke si paddy field rat?
Kalau betul, kita kena husnodzon yg mungkin masa tu dia tengah COD ramb ...

Soheh mmg dia.cuma ada komen ckp brlakon.tp kawan yg up tu meng ia kan tu paddy rat & xmention pulak babak lakonan.sbb kwn prmpuan yg rakam dlm kete
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 24-11-2021 08:07 AM
Bodoh lhhh knapa iols baca apa u tulis ni???? Cemar minda ku di pagi hari ni

Hahaha ngeri kn
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:09 PM | Show all posts
apa laa ilmu dia pakai semua pompuan sangkut..tabur duit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 24-11-2021 11:31 AM
meols tgk mcm melati pun ade, mcm si mr&mrs Camara guinnea tu pun hadeee

Menyampah dgn fila..berlagak nk mampus..pantang org cuit nk meroyan je keje..org tegur org sana masak kotor pun siruh kita buka minda tgk je vlog dia xyah kutuk2 last2 sis blok je ig, youtube chanel dia..tiberrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 24-11-2021 06:34 PM
Soheh mmg dia.cuma ada komen ckp brlakon.tp kawan yg up tu meng ia kan tu paddy rat & xmention pul ...


Nak lakukan product jgk ni i rasa ala2 iqbal bidah, founder produk sampah pastu bila tengok youtube ada so tikus promot gak masa bulan 9 haritu... Produk kemut keras untuk laki pempuan katanyahhh


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:14 PM | Show all posts
Bebawang replied at 24-11-2021 12:11 PM
Menyampah dgn fila..berlagak nk mampus..pantang org cuit nk meroyan je keje..org tegur org sana ma ...


mmg mcm kotor pun chuols..periuk ya amponnn...kembang tekak meols tgk..bukan nk hina
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah lelaki terhangat di mesia bukan lg fatah amin atau zul ripin?? Tapi wajah2 desa seperti tebuan tanah si syuk dan tikus bendang si tokeh ni or jugak muko anai2 skendel erra pajirah??? Aiyohhh taste yg tidak ketahuan sangat nehh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:57 PM | Show all posts
wife dia muka mcm mummy mas idayu pulak aku tgk.. hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 24-11-2021 08:12 PM
Nak lakukan product jgk ni i rasa ala2 iqbal bidah, founder produk sampah pastu bila tengok youtub ...

Ewww jijiknya marketing diorg ni.sanggup eh kena maki asalkan viral
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat pengantin baru… hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:55 AM | Show all posts
kawin dengan bekas kekasih gitu...

jadi sekarang berapa bini jambu nih..
congrats la ya....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:38 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 25-11-2021 08:55 AM
kawin dengan bekas kekasih gitu...

jadi sekarang berapa bini jambu nih..

wow..serious lah

pape pun tahniah lah


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 09:28 PM GMT+8 , Processed in 0.080769 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list