CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tauke Jambu Kahwin Lagi Satu?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 08:57 AM | Show all posts
stingercreamier replied at 24-11-2021 08:54 AM
Ada yg perlukhen just little effort to look ayu...sedangkheun ko buat plastik muka pun belum tentu ...

of cos aku mmg semula jadi ayu. kompem klu ko tgk terus stinggggg


wkwkwkwkwk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde kawen la. Aku kenal je bdk pompuan ni. Mak bapak dia pun aku kenal sgt2. Dulu tinggal 1 tmn dgn aku.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 24-11-2021 09:22 AM

Takde mana dia kawen. Kalau kawen tntu wali dia si faizal tu ada. Ni takde pon.
Aku edit kang tak pepasal dia tau pulak sapa aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-11-2021 08:55 AM
Jangan memacam stink
Laki aku outstesen mlm besok baru balik
Dh 4hari terbayang ni..

Dah la makan hasil bini....berbini dua pulak....enjoy your giliran then....

Kahjahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betol si melati nk dok diam je ke melainkan melati dah diceraikan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:02 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 24-11-2021 09:00 AM
Bdk ni thn lepas sblm lockdown yg last tu ada je menempek kt umah kakak aku . Dia bff dgn ank buah a ...

ooo hbis tu ni sesaja je ke utk content
tp mcm kawin betul dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 24-11-2021 08:57 AM
of cos aku mmg semula jadi ayu. kompem klu ko tgk terus stinggggg



But of course ayu, by virtue of your birth given name... Jauh panggang dari api, bak kata anak jiran aku yg 3 tahun...

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:05 AM | Show all posts
mcm2 nama dapat...haha

so yg taste dgn si taukeh ni, apakah yg buat anda tertarik dgn badboy yg x hensem sebegini?

tell me......i need to understand...

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
So ni content ke cobaan ke benar²?
I reserve my cercaan je ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:06 AM | Show all posts
baru nak tulis juga makton...nyampahkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku taknak cerca si Toke muka stokin busuk ni.
Aku nak cerca bini, bini dan bini dia semualah! Yg sebelum dia femes (femes ke), aku maafkan
Yg lepas2 dia kluar TV ni, dah kenapa korang?? Hadaaappppppp sgt retis. Batak retis eh? Record si Stokin busuk ni punyalah rabak koyak hancing hanyir, ko lagi nak bercinta dgn kawin skali?? Wtf?! BATAKKKKKKKKKK. BODOH.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-11-2021 07:44 AM
Tuan punya bideoh tiktok ngaku tu mmg tikus bendang

Kalau betul sanggup perempun ni membodohkn diri jadi isteri jantan yang tak guna ni.geli betul tengok tauke ni nampak betul jantan gatal
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:15 AM | Show all posts
Moga berbahagia la.. dh jodoh.. mcm2 gosip si tokey nie.. dari cakap2 lucah.. ke jual ubat.. ke byk pmpuan.. ke chicken father.. agknya muda2 dulu standart bohjan dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:18 AM | Show all posts
kot ye pun kenapa buat content loji begini?
korang dah kenapa wahai bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-11-2021 09:02 AM
ooo hbis tu ni sesaja je ke utk content
tp mcm kawin betul dah tu

Tah2 berlakon kt utube kot. Tp kalau betol nikah yalde mak pak dan adik beradik bdk ni pun kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:24 AM | Show all posts
apa la betina-betina hadap kat dia ni..nak kata kaya raya, tertonggeng gak carik duit sampai jual menjual, nak kata rupa, tak baik pula menghina ciptaan Tuhan....nak kata mulut manis, rasanya perangai pun terkinja-kinja...hadap konek? yihhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:36 AM | Show all posts
tiber geliiii hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:52 AM | Show all posts
alu tak paham la yang perempuan nak kawin ngan laki spesis mcm nie..track record perkhawinan yg ermmm..tak nak aku perjudikan masa depan aku ngan laki mcm nie tp perempuan lain apa deme pikir ek
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 09:55 AM | Show all posts
KELIBAT ACONG SWEETCHILD DALAM MAJLIS PERNIKAHAN


Walaupun kelibatnya dilihat dalam gambar majlis yang dikatakan pernikahan pelawak popular, Tauke dengan seorang wanita yang tular hari ini, tetapi penyanyi, pelakon dan pelawak, Acong Sweetchild mendakwa dia sudah lama tidak berjumpa Tauke.

Acong atau nama sebenarnya Ahmad Fauzi Manat ketika dihubungi berkata, dia tidak tahu menahu mengenai majlis itu kerana sibuk dengan program Maharaja Lawak Mega (MLM) 2021.

"Alamak! Saya tidak tahu kerana sudah lama tidak berjumpa dia (Tauke). Saya kini sedang sibuk dengan program Maharaja Lawak Mega (MLM)".

Penyanyi kumpulan Sweetchild itu diajukan mengenai gosip pernikahan Tauke kerana kelibatnya berbaju Melayu hijau dilihat di dalam masjid bersama pelawak itu.


Menguatkan lagi telahan itu apabila gelang yang sering dipakai Acong turut berada di tangan lelaki berbaju hijau itu.

Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Tauke dan isterinya, Nadia Mohd Affendi bagi mendapatkan pengesahan mengenai perkara itu tidak berjaya apabila mereka tidak menjawab panggilan telefon dan membalas mesej WhatsApp.

Malah, ketika wartawan menghubungi Nadia, Tauke yang menjawab panggilan itu. Bagaimanapun, dia meletakkan telefon sebaik saja namanya dipanggil.

Terdahulu, beberapa gambar pelawak popular, Tauke menggayakan baju Melayu putih lengkap bersamping bersama seorang wanita berbaju kurung dan bertudung putih seperti selesai bernikah tular di media sosial, hari ini.

Tauke atau nama sebenarnya Zamratul Amri Zakaria didakwa sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita bernama Shu menerusi beberapa video yang dimuat naik. -HARIAN METRO
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:04 AM | Show all posts
lantak p la nk kawin beratus kali pun.jnji sama sama nak. takda kaitan dgn netijen. dok bahas hak org,smpai mampus pun xkan abes.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 08:06 PM GMT+8 , Processed in 0.076706 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list