CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tauke Jambu Kahwin Lagi Satu?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 23-11-2021 09:51 PM
kesiannya kau melati

Sebijik betul mcm melati.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulotkoyak replied at 24-11-2021 02:01 AM
Xdpt byg kan bile tauke bogel... Ghupe macam ape... Korg cer byg kan sat... Ak kalo termimpi... Ak c ...

Bodoh lhhh knapa iols baca apa u tulis ni???? Cemar minda ku di pagi hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau extend rumah alip ajis i faham la kenapa. Tp ni taukeh?????
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 23-11-2021 11:00 PM
BTW, aku cukup rengsa orang eja SWAP test, instead of SWAB test

Dkt situ je dah boleh teka bodohnya sampai mana.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
stingercreamier replied at 24-11-2021 06:18 AM
Rezeki(in its true term) iteww bukan yg banyak, tapi yg berkat, kata anak jiran aku yg 3 tahun ite ...

Whatever
Nasib laki aku muka mcm zarul payung + lee min ho versi gelap
Sedap serba serbi
Bukak spotlite pn tkpe
Herlok je tgk muka dia
Kau apa tau ...aku mmg tk leh go dgn org berupa below par ni..
Rindu eh nk aku reply
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
apa yg perjuangannya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-11-2021 09:48 PM
Yihhh kedua sebab bukankah heshe ni tikuih bendang bapak chicken apa lagi eh lupa dah

Okbai s ...

amboiiii amboiiii amboiiii dah jd momod kt sini msh ttp mencerca ek
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
terkejut klu betul, sbb
- muka mmg sah2 cam x lalu nk tgk
(bkn nk face shaming tp kenyataan)
- poket dia msh tebal lg ke
- wife dia pun msh menawan
- pelawak yg x lawak
- suara bingit
Dan byk lg tp mls plk nk list
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:23 AM | Show all posts
laki yg post ni x bf Shu ni. katanya pernah viral yg hina bf dia kerja rider fp...last2 rhupernya content semata. konon perjuangan ni sbb dia dah terlepas Shu. tapi rasanya ni pun content jugak...naik bagi naik viewer. mana ada pengantin lepas akad nikah mkn jajan dalam masjid. beria...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:25 AM | Show all posts
si melati tu gigih nau acah2 ayu depan camera. siap senyum kemut2 nak naikkan pipi mcm keknis
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka Melayu camni sesuai jadi pelawak je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingercreamier at 24-11-2021 08:42 AM
makadek replied at 24-11-2021 08:13 AM
Whatever
Nasib laki aku muka mcm zarul payung + lee min ho versi gelap
Sedap serba serbi


Jantan makan hasil bini ko...semestinya herlok....a good trade off


Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
biar x hemsem  janji kaye
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 24-11-2021 08:42 AM
biar x hensem janji kaye

Atau bak kata spesis makadek yg penting sedap segala gala walau dirinya kena nyara jantan makan hasil bini...a good trade off

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:47 AM | Show all posts
muka pecah pintu gini pon berebut ek betina nak
sanggup kan
sama juga ngan syuk gendut tu
tak paham aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 24-11-2021 08:47 AM
muka pecah pintu gini pon berebut ek betina nak
sanggup kan
sama juga ngan syuk gendut tu

Dah dikatakheun jodoh....

Ada org murah jodoh...ada juga yg liat....

Ko dlm golongan mana?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 24-11-2021 08:25 AM
si melati tu gigih nau acah2 ayu depan camera. siap senyum kemut2 nak naikkan pipi mcm keknis

Ada yg perlukhen just little effort to look ayu...sedangkheun ko buat plastik muka pun belum tentu ayunya.....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
stingercreamier replied at 24-11-2021 08:45 AM
Atau bak kata spesis makadek yg penting sedap segala gala walau dirinya kena nyara jantan makan ha ...

Jangan memacam stink
Laki aku outstesen mlm besok baru balik
Dh 4hari terbayang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:57 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 09:46 PM
yihhhh rhoperr pun macam tikus bendang ada hati nak kahwin lain... choiii!!!....

btw betul ke dia n ...

amboiiii hanggg... sampai teori charles darwin masuk dlm cerita ni...
apa2 pun hakak terhibur

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:57 AM | Show all posts
Klu betol la dh menikah...tahniah lerrrrr tp klu semata content...lepas nie tolong cri yg semenggah sikit...bukan laki org...xpyh sibuk2 nk extend masjid org
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.069372 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list