CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Acah Pro, Macam Dia Seorang Pandai Jaga Anak,"- Ramai Menyampah Dengan Hanis Zalikha?

  [Copy link]
Post time 2-12-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2021 03:42 PM
Sebab takda effort. Dia boleh beli diapers katanya
Sheol kalau bebetul nak terpaling kau potty tra ...

Ntah la org skrg anak dah darjah 1 pon ada yg still berpampers
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
anak perlu diajar cara confront rakan membuli. ramai yg bunuh diri.  anak org putih yg konon fully equipped with life long lesson bombastic learning plan pun gagal confront bab ni. no one ever fully prepared.

seawal umur 4 tahun kene ajar how to confront. anak aku diajar by nature dek angsa dan ayam. kejenye asik dikejar angsa dan ayam, dia retaliate back.

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 2-12-2021 01:11 AM
Ntah la org skrg anak dah darjah 1 pon ada yg still berpampers

Uish
Autism kid pun dah tak pakai pampers
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 07:50 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 1-12-2021 07:35 PM
Lately ni tgk keknis try hard nak jadi mcm Vivy...nak act cute2...ke mmg aku jer terperasan...

Ha'ah, i pun perasan dah lama keknis cuba menjadi mcm Vivy.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 02:23 PM | Show all posts
sofinamini replied at 27-11-2021 08:15 AM
anak bole speaking nie dh mcm menjadi 1 perlumbaan . kalau i balik kg mesti ada acik2 cakap "cucu  ...

aku lebih suka tgk budak kecik bercakap dalam loghat kenegerian. mcm adik yaya ckp loghat utara tu. comel
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:01 AM | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 10:48 PM
I pon rasa poyo jugak yg dialog dgn alisya tu tp komen netijen tu kejam betul. Dr SMS pon kena lab ...

part dr sms tu kaka rasa lawak..siapa la yang lg layak nk share..dia mmg put effort n pakai bibik..dh both working parent..biarla dia nk pakai bibik ke ape..xkisah pon ada helper sbb itu tanda ko bijak manage time..distribute tugas..bukan lps tangan ada bibik so xjenguk progress ank langsung..kaka sendiri pki bibik.doesnt mean kaka pemalas or kaka xjlnkn tugas as wife...takkan nk bia parent fake mcm si hamis ni buat? ni lg tagune


Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 13-12-2021 11:01 AM
part dr sms tu kaka rasa lawak..siapa la yang lg layak nk share..dia mmg put effort n pakai bibik. ...

Biasanya yg bitter ni b40 or bawah dari tu kaka. Dah tau b40 beranak ramai2 lepas tu dengki bila tgk yg kaya ank sikit bawak ank2 jalan . Menyampah kdg2 baca komen bitter xbertempat. Org lain berjalan, diaorang yg sakit hati lepas tu buat ayat kesian “sy x mampu nk happykan ank2 mcm org lain”
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 26-11-2021 12:56 PM
Ohh janet.

Sebab masa dia lawa dulu masa muda remaja dia ada iras iras janet jackson. Tu sebabnya ...

Ehh bukan janet ni nama timangan acik porum utk sekrah ke? Bila baca kulit puteh suner terkonpius pulak iols
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 26-11-2021 01:35 PM
Amalkan tau bagi urat segar.

Halia+Halba+Lada Hitam.

Caranya mcmana sis? Rebus ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 10:19 PM | Show all posts
Prickford replied at 24-11-2021 01:25 PM
Fake la dia ni. Marah lembut2 manja2 tu depan kamera utk tunjuk dialah ibu yg terpaliingggg...
Per ...

Setujuuuuuuuuuuuuuuu! Terlampau nak kontol..eh silap kontrol sangat takut anak tu tak hepi and fake cam mak nenek dia gak. Depan kamera semua terpaling. Puih la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:50 AM | Show all posts
SisLena replied at 26-11-2021 10:10 AM
Bg i la...budak sblm masuk darjah 1 mmg semua bijak sbb senang absorb. Realiti sbnr anak orang kaya  ...

Yup I agree sebab their struggle is obviously different compared to the B40. Unless dorang pernah merasa susah dulu then berjaya kendian tu lainlah ceta. I tak malu ngaku budak stinggarden. Member kelas pun elok xde pilih bulu walaupun anak orka, termasuklah anak bang non, infact taktau pun my background. Good thing bila ke sekolah convent maka secara automatiknya roh convent tu meresap and u start to see things from different perspective and terinspire untuk berjaya. Motip aku berceta? Tibherr..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 26-11-2021 12:51 PM
Okay dear. Tak salah sharing. Ilmu kan.

Oh ya chia seed tu if amalkan sikit sikit je sebab chia s ...

Daun senna tu baik2
Dah dengar ramai doc kata patient kena darah cair
Ada yg derma darah x lepas, sbb count blood rendah
Berpunca daun senna.
X semua org sesuai.. and jgn terlalu jadikan habit
Hari2 nak ambill
Same goes to air kunyit perempuan selalu ambil
Aku tgk anak dara pon telann
Kalau badan okey, mmg sihat walafiat xyah lah ambil suppliment semua ni
Amalkan gaya hidup sihat sahaja..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.077061 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list