CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Perangkap Maut, Macam Manalah Boleh Benarkan Stesen Minyak Buka Di Sini?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 10:16 AM | Show all posts
Perawankota replied at 23-11-2021 02:28 AM
Stesen minyak Lepas tol penchala tu pon sama.. Kereta Dr tol hujung terus pancung nk ke stesen minya ...

haah sama laaa petronas lepas tol kat terowong penchala tu...

lorong smart tag belah kanan saja ada...

ada jer drebar yang bebal nak pi petronas nak jugak guna lorong smart tag dan pancung ke kiri masuk petrol
pump...

yang syarikat tol pun kenapa tak boleh letak satu lorong smart tag kat lorong kiri jugak


Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:45 PM | Show all posts
Edited by phonon at 20-12-2021 03:52 PM

yg moto pon satu baru lepas tol kenapa nak laju tak sempat2 dah....

kan selalu lepas tol kadang2 ada toilet, stesen minyak dan sebagainya.... so kemungkinan utk kenderaan2 pancung dr sebelah kanan nih sangat tinggi....

kebanyakan moto2 nih mmg jenis tak reti nak sabor gamaknya.... semuanya berkejar nak ke alam bazarkh.....
lepas tol terus pecut.... trafiik light belum hijau dah pecut.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:57 PM GMT+8 , Processed in 0.061160 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list