CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 24-11-2021 12:22 AM | Show all posts
stingercreamier replied at 23-11-2021 09:00 PM
tok ram will now allow this to happen....org kampong kheunz?

masih hidop yach chuols...
multinick yang ke keberapa ni chuols...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2021 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Saje2 lalu lalang sini..masih belum isytihar team aliff hehe, cuma ingat2 lupe aliff ni pernah bercinta dgn anne ngasri ke dulu2?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 24-11-2021 12:22 AM
masih hidop yach chuols...
multinick yang ke keberapa ni chuols...

Im not  good at pretending...but seriously I will try,

Come again?


Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 24-11-2021 02:22 AM
Saje2 lalu lalang sini..masih belum isytihar team aliff hehe, cuma ingat2 lupe aliff ni pernah berci ...

Tak kisah la dgn saper pun dia pernah bercinta atau memantatz,menonggeng...yg penting, my take is, he will be among the finalis of gv8...only because he deserves to be there by his own performance merits in gv8....not of his past.




Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Team Aliff walaupun xpernah jd peminat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk aliff dalam melankolia ke haper tah dgn nonny. Wah handsome tinggi kacak. Lagi satu drama dgn farah nabila. Xingat citer apa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 24-11-2021 07:30 AM
Suka tgk aliff dalam melankolia ke haper tah dgn nonny. Wah handsome tinggi kacak. Lagi satu drama d ...

Not that i can recall any peserta yg lebih tinggi dari nabil, the clown iteww sebelum ini.....kecuali mungkin roy...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertahun tahun dia menyanyi kat seberang tambak sana berbekalkan pakej  helok hensem tinggi lampai dan suara sedap. Acik porem ketinggalan kapal ka...  
Cuma his past  dan perangai feeling i is gangster sajork yang buat reputation dia out. Orang pulau temasek yang tau, tau la khabar a little alif dah lama membesar kat temasek nun sebelum heols ngan bella..
U
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2021 08:22 AM | Show all posts
Fav meols suatu ketika dulu.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 02:13 PM | Show all posts
tak sabarnya nak tunggu persembahan esokkkk... ajommmm beli popcor, nachos dan singkong siap2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nantikan aliff malam ni uolsszzahh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas bandi aliff aziz uolsss, dah bersedia ke dengan keherlokan aliff aziz
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
jom sambung rumah no. 2 GV…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-11-2021 11:20 PM
jom sambung rumah no. 2 GV…

Whah dah 100 pages rhopernya rumah lama... Punya tak hengat dok mencerca peserta2 lagi2 si misai kontot, tolong lah keluar harini
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sedang elok turn putik jagung boleh terus pindah kat rumah putik jagung ni haaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat la aliff azizzzz, bandi bawak ok sedap... Suara bandi memang sedap... Mujur heolss teruskan pakai topeng...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu dah sedap.. tp mengganggu betul lah suara2 buat2 serak... nyanyi lah betul2... eiiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bandi & nasha tengah berebut screentime. Tu yg keluar masuk suara yeah yeahhhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-11-2021 11:22 PM
sedang elok turn putik jagung boleh terus pindah kat rumah putik jagung ni haaa

Dh rumah mak esah kn kaka... Hihi.. larikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 28-11-2021 11:23 PM
Lagu dah sedap.. tp mengganggu betul lah suara2 buat2 serak... nyanyi lah betul2... eiiiii.

dh tak boleh dh kot buat suara leleh zaman fabians kot..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 06:59 AM GMT+8 , Processed in 0.073495 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list