CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 11:49 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 10-11-2021 02:14 AM
jualbukus replied at 10-11-2021 01:20 AM
Apa benda sume komen org ko nak reply ni?! Banyak nau ko nyer komen kat tered sitibab ni!!!!! Muak ...
komen pon salah org..btw..klu muak sgt ko skip je..block pon boleh..kesah pulakkk haku!
fyi porum ni bukan BAPAK KO PUNYA PON!!!

fahammmm ke idok?


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-11-2021 11:57 PM | Show all posts



kaka ingt kan manak tu dh worst...

rupenya ada org lain nmpk bbalas2 komen porumer lain byk2 pun blh jadi mental ye?

set2 kaki #dengkiker ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:59 PM | Show all posts



Alkisahnye,setelah 2 kali langgar SOP PKP pastu kene kritik dengan netizen, tetiba siti buat ajaran sesat kumpul pahala pulak. Bak kata Ridhuan Tee,tak sama dugaan yang Allah beri dengan dugaan yang dicipta sendiri. Mungkin siti ni belajar dgn ustaz celup je kot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:06 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 10-11-2021 01:29 AM
Pi mintak duit kat @makadek
Heshe tetiap ptg dok kira duit hasil kipas satay hj samuri

duit kg.com ada bau tiyakkk

duit old monehhhhh..ada bau ee es bi...yeah..wangee.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 9-11-2021 02:40 PM
kaka perlu sedar. tered ni halal dikutuk yach almaklumlah tered siti. lainlah tered missfazura wan ...

Ko tak hidup lagi dik masa zaman fazura kene maki kaw kaw punye kat forum nih. Fazura gosok gigi nk promote brand colgate pun kene maki tau. Tapi masa ni fazura mmg tgh kekwat almaklumlah tgk bercinta dgn anak raja. Aku yang dok follow fazura kt bod gossip sejak 10 thn lps. Tak dpt dinafikan dulu fazura mmg kekwat,ego,suka menyindir,penah kutuk seteru dia katek kt twitter,penah baling kasut kt org dgn video cendawan tu bertebaran. Tapi sekarang nampakla perubahan ke arah yang positif pada sheols,and meols rasa dia memang betul2 insaf dan belajar dari kisah silam dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:11 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 10-11-2021 02:12 AM
annehuda replied at 10-11-2021 01:59 AM
Alkisahnye,setelah 2 kali langgar SOP PKP pastu kene kritik dengan netizen, tetiba siti buat aja ...
gigih ko simpan bukti ye dik..

nah..kaka tolong tepek gak

https://www.mstar.com.my/spotlight/sensasi/2021/05/06/ridhuan-tee-persoal-status-kumpul-pahala-siti-nurhaliza-minta-henti-guna-nama-039ustaz039-tutup-kesalahan---dugaan-dicipta-sendiri-berbeza-dengan-dugaan-sebenar

mostly pentaksub mana2 retis mmg ada insomnia yach

punya la severe insomnia depa smpikn komen kecantikan org lain tulis org lain plk kena kecam..bodoh punya olanggg!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:22 AM | Show all posts
annehuda replied at 9-11-2021 08:51 AM
korang mesti dah lupa kan siti memerli rakyat marhaen ni dengki pasal dia buat majlis akikah time pk ...

hahaha... kan, tak ingat ke cemana acik tu flex ke'kayangan' dia buat majlis akikah anak... tatkala marhaen tgh semput2 PKP, tak bole balik kpg, tak bole rentas negeri utk kenduri etc akhirnya terkeluar jua true colours

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 9-11-2021 07:44 AM
Semoga Rita menumpukan perniagaan minyak wangi crush, product skinglo dan juga sos terer seterusnya  ...

Ade jugak peminat garit trsesat masuk porum..ingtkan acik efbi jah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-11-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Terkujat I lehat some ppl menyalah gunakan tanda baca

Tayah ler emo sangat ni porum jur pon
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 12:11 AM
gigih ko simpan bukti ye dik..

nah..kaka tolong tepek gak

Ada lagi satu tu uols, yg siti dah cucuk vaksin tp die kata kalau die cucuk ke tak cucuk ke orang tetap akan mengata sbb tu die taknak upload. Tapi ada poremer speku die potong q la tu sbb die antara yg terawal dpt vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Baidawei sekrah tu cocoks ker pipi sheols kejung semacam dan jugakkkk penampakan ada fake dimple
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:28 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-11-2021 01:22 AM
hahaha... kan, tak ingat ke cemana acik tu flex ke'kayangan' dia buat majlis akikah anak... tatkal ...

Pastu sheol klaim pahala orang agithuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:33 AM | Show all posts
trexxxxxi replied at 10-11-2021 12:28 AM
Pastu sheol klaim pahala orang agithuuu

sentap hingga ke hulu hati lettew. org kritik benda betul kan. prinsip hidup dek keji, dek puji apa kebenda nya tu terpelanting entah ke mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:35 AM | Show all posts
trexxxxxi replied at 10-11-2021 02:27 AM
Baidawei sekrah tu cocoks ker  pipi sheols kejung semacam dan jugakkkk penampakan ada fake d ...

macihhh momod for the tacangggg


ot kejap..sekrah kua news bebaru ni..curhat perasaan seorang sekrah


[ig]https://www.instagram.com/tv/CViFEa4gt1Q/?utm_medium=copy_link[/ig]


yelaaa hakak selim..adik dh mcm tetttt...bbotol2 minum beaunest smpi atas tembok segala idok ler memberi sebarang kesan...smpi terpaksa pki filter nk bg slim look tp tetap terkantoi bila muka toleh2magikkkkk bukan!



Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:38 AM | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 02:26 AM
Ada lagi satu tu uols, yg siti dah cucuk vaksin tp die kata kalau die cucuk ke tak cucuk ke orang  ...

haaa..yg ni kaka pernah tgkkk...dia bt sesi ig live ke ape ntah..dia ckp xperlu share..org ttp mengata..haha...dah sah2 pki kabel..ape guna ada biras powderful khuenss..

jgn pru 15 si sitik ni btanding kat lipis dah la yeee

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-11-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 9-11-2021 02:40 PM
kaka perlu sedar. tered ni halal dikutuk yach almaklumlah tered siti. lainlah tered missfazura wan ...

Aku mcm nak setuju nok..tudung pajura corak very 2013/14..tp tudung hayda/fareeha yg sama rege tu bole jah buat design corak trkini ala2 ariani..ini iols ulang kata2 sister i yg mmg kaki beli tudung bawal…so dia xbeli pajura sbb old school coraknya..dahla trpampang sebesar alam nama pajura dekat tudung katanyaaa..tp nak komen mcm ni harusla kene serang dgn tenterabala pajura..

Jah plak tudung nampak uptodate tp katanya rege almost 100 jua selai..mcm mana jah tak kayooo..jd mmg xbeli la produk retis..tak kuasa juga nak taksub dkt jah dan pajura..gitewwww..

Jadinya iols brsetuju jugalah gn pandangan my sisturrr..

Oh btw mmg xbole kutuk pajura,nanti dianggap slurp slurp pada jah…smnjak ada gosip kurang enak psl pajura mse dia tgh brcinta gn abdul,iols cancel teruss..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 9-11-2021 08:30 PM
dermacol cari dlm guardian..

you kena try sekali dgn dermacol primer, sgt2 best..

Knp aku pakai ni brminyak dkt muka weyy..ori ke tak dekat guardian tu?or kene beli skali primer,bedak dia tu?pastu mmber aku try tutup tatoo dekat betis dia pon mcm x cover pon…
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 12:01 PM
Zaman sapa tu orang keja gomen susah gaji cikgu baru grad takat 800 hengget? Suma urang tau sapaaa ...

tauuuu
zaman 'peminat no 1' tokti memerintah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 9-11-2021 06:14 PM
Aku suka siti... Tgk dlm YouTube channel dia...yg dia gi sogo tgk pinggan kot ...dia tanya harga pin ...

Opkos la terkejut kat sogo ja tp harga beratus-ratus hahaha
Bagi sheols yg blh harga mcm tu or lbh mahal, hermes home jah (contoh)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.091104 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list