CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 06:25 PM
hahahahaa sajer seru2...teringat kekayaan toktie terus rindu acik.kohkohkoh

Saja nak buat org mengelupoq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 06:38 PM | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 08:25 PM
hahahahaa sajer seru2...teringat kekayaan toktie terus rindu acik.kohkohkoh

ala...petang2 sambil mgeteh ape salahnyeee...hihihiiii

[ig]https://www.instagram.com/reel/CV40va0JH_t/?utm_medium=copy_link[/ig]
tgk laaaa..tgk laaaa.cantik tak?cantik tak?look fresh...look young?hehehehe

ps:sape perasan apa yang kaka nmpk?#ytjt

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:40 PM | Show all posts
haruslah replied at 9-11-2021 03:10 PM
Kalo ct pakai copy ori pun org kata ori
Tp kalau marhaen pakai ori kena tuduh fake

haruslaaaa...hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:45 PM | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 04:15 PM
Agak buduh ngkorang compare brand SimplySiti dengan Estee yah. Price range different, kualiti pun sa ...

betul...kaka pki skII mmg xsesuai...habis duit kaka beli full set..now pki temulawak jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:51 PM | Show all posts
pinksarah replied at 9-11-2021 05:48 PM
yeah...

i suka try, tak semestinya yg murah itu x elok, dan yg mahal itu elok..

ohhh same experience skII plak..
ingtkn kaka punya hormon issue..

rupanya mmg ada group senasib hoho..nnt nk cr la dermacol tu...thanks sharing si jambu sarah

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:52 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-11-2021 05:01 PM
Beausiti ni belah lipis ke? Simplysiti ni bukan lipis yg manage.

simplysiti belah dk rasanya...dan segala produk beausiti apa semua tu rasanya. Si sekrah ngan family belah lipis tu macam jadi ejen kot namun meriah lah kan income sebab ala2 rank atas gituh dan diorang pon sejenis gigih promote produk.

kalau snp barula family ct belah lipis. Sejak era anak dara lagi yach.

bagi meols, tok k banyak jugak membantu kembangkan lagi bisnes dua2 ni. Dah itu memang bidang heols khuenz. Kira win-win gitulah.

apepon meols harap ctdk menten jaga kualiti vokal sheols yach. Bunyi semput tu kuat lagi dengarnya. Maybe sebab pakai korset
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lamanyaaa x masuk..dh berubah rupa pn tak tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 9-11-2021 12:27 PM
yang ini yachh..

Beg LV ni la dikatanya buruk macam tampal coklat nips hihi masa tu kan serba serbi dikeji hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
watie79 replied at 9-11-2021 03:56 PM
kahkahkahkahkah....pencaras tersohor kot  matiklaaaaa...ampun tuan tanah

Faling chilake Astro tau, masa program Gegarvaganza tahun bila ntah. Tema mingguan, Caras.
Pastu lagu Nabil dengan Jihan dapat untuk nyanyikan tema tu Anta Permana. Chuolls ghase?
Sohor ke idok.

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 02:15 PM
Agak buduh ngkorang compare brand SimplySiti dengan Estee yah. Price range different, kualiti pun sa ...

hahaha itulaa terkojutti eh compare gitu .dh xpakai tu dh lee..xperlu downgrade apa yg org lain pakai and mampu..iols pn pkai estee nutriv pakai CD prestige pakai juga foundation wardah..no hal lah kan sis..lama kita x jumpe di forum sekian lama iols menyepi
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 9-11-2021 09:02 AM
Iols menyusun seploh jari nan runcing kerna pada pandangan iols jam satu jota sheols burok. Tatau se ...

Hahaha.. awal2 mintak ampun ye. Kes dia bawak basikal kat trek opposite ke tak silap, kena sound dgn sorang tu habis org tu kena serang dgn ctzoners.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 9-11-2021 05:20 PM
Itulah pasal. Dah sah2 produk simplysiti dah dijual di farmasi. Set2 hati keladak ni ingat produk  ...


Sama mcm product nek rozita.. sendayu sendayu tu lah kan..selevel... masuk farmasi ..drugstore bagai.. now mcm tak de dah.. wujud ke tak ntah product tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 04:39 PM
kat shopee tu byk gila xlaku..

tulis tahan 18bulan..

Kiranya kak,jadi agen kambus belakang umah lgi kaya dari jadi agen jual ye kak... hahahahaha

Ya ampunnn,kehinaan apakah ini.

Da kambus pon timbul balik kak.bumi pon x dpt nk telan.x shoshedappp.. hahahaha..matilaaaa ade gunung susu balakng uma Duda..ohoiiiiii!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:45 PM | Show all posts
tetiba iols teringat jam2 mewah koleksi kak ros...
jgn tatau yach dulu tokti menikah dkt masjid apatah kakros dtg yach
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:00 PM | Show all posts
hyie replied at 9-11-2021 06:52 PM
simplysiti belah dk rasanya...dan segala produk beausiti apa semua tu rasanya. Si sekrah ngan fami ...

bidang heols ya? kehkehkeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 9-11-2021 02:06 PM
Of cos sis!!! Double wear is totally Ma holy grail of fondesen. Pakai sikit je. Omg last long and  ...

Kita pun! Kita sauk pakai adek Kita punya facewash.. Estee Nutrition yg cleanser packaging merah! Sedap pakai! KULIT lembut halussss jer.. Night Repair pun bagus muka bouncy tegang gitchewwww...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat tokti sebab suka selfi bbnu plus sheols kay gee dot com sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:30 PM | Show all posts
Edited by pinksarah at 9-11-2021 12:31 PM
Normabaru replied at 9-11-2021 10:51 AM
ohhh same experience skII plak..
ingtkn kaka punya hormon issue..

dermacol cari dlm guardian..

you kena try sekali dgn dermacol primer, sgt2 best..

mmg smooth texture bila pakai makeup cover dermacol ni tak kering langsung..

dermacol punya loose powder the best so far, bila i pakai, then jari pgg pipi ka hidung ka x melekat..hehehehe

kira i pakai mask and makeup tak melekat mana dkt mask..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kakuzu replied at 9-11-2021 05:32 PM
tak minat siti jugak
mungkin sebab dia caras laki orang
mungkin jugak sebab dia buat aqiqah time pkp ...

Sama! Dulu minat Tapi Lepas caras laki orang. So sorry. Dah xminat dah. Cuma masih lah menyepot lagu2nya pada jaman pre caras kerana sesungguhnya lagu2nya itu sungguh asyikkkkkk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 10:43 AM GMT+8 , Processed in 3.946831 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list