CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
jualbukus replied at 9-11-2021 10:39 AM
Celakssnya siti!!! tepek sini statement yang dia kata "rakyat marhaen ni dengki pasal dia buat maj ...

Padan muka sesuai dgn rakyat marhaen yg suka sgt menjilat dan mengayakan sheols...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 9-11-2021 10:43 AM
Xpenah beli produk ct. Bagus ke utk kulit kering?

Tak payah ler beli olay lg bagus....produk yg dh puluhan thn dlm market...simplysiti produk timbang kilo korea..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorie dah x minat... nexttttttttt..hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Brand richard mille ni bagi aku overrated lah
Tak suka design dia
Prefer brand patek philip dan audermars piguet
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mekap simply siti meh
Not for me...
Aku pakai mekap estee lauder lagi tahan lama kat muka
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:29 AM | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 07:02 AM
Aiol tak minat Siti, Kaka Norma tapi produk SimplySiti sheol ai beli karna good quality yach. Seta ...

ye product simplysiti tu kira ok, on par dengan maybelline dan seangkatan nya. iols masa pkp shopping mall asik tutup je desperate kalau eyeliner ke mascara habis nak tunggu order online sampai iols pon sauk je simplysiti ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:38 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 9-11-2021 11:16 AM
Brand richard mille ni bagi aku overrated lah
Tak suka design dia
Prefer brand patek philip dan aude ...

Jam AP pun siti ado kaka..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:40 AM | Show all posts
hyie replied at 9-11-2021 09:33 AM
kalau hari biasa rasnaya tokti selalu pakai apple watch sajork...masa event besar je pakai yang mema ...

Bag LV yang kaler silver tu ke uols?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 11:49 AM | Show all posts
aduh2sayang replied at 9-11-2021 02:28 AM
tak hairan pun dia pakai brang mewah juta-juta sebab dulu tak silap dia pernah tersenarai wanita ket ...

tringat iollss pnah baca majalah urtv thun 90-an yg citer pasal retis2 kumpul kekayaan..time tu siti bru x smpai stahun mnyanyi da beli proton wira SE cash, tok awie lak buat banglo 3 tingkat untuk parents dia..rezeki dia sebab tokti kan masa kekecik susah n dorang pun takde kereta cuma ada motor je..orang keje gomen dulu susah tau nak hidup..skang je keje gomen mewah

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:00 PM | Show all posts
kalau dia tak suka menayang takde la dia pakai gi majlis apa-apa, pakai sendiri kat rumah saja. Dia bukannya tak tau nanti orang ambik gambar, para peminat dia pakat tengok aksesori apa dia pakai, brand apa, berapa harga. Cuma dia tak war2 kan IG sebagaimana dia mengata orang pertikai majlis akikah anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 9-11-2021 11:49 AM
tringat iollss pnah baca majalah urtv thun 90-an yg citer pasal retis2 kumpul kekayaan..time tu si ...

Zaman sapa tu orang keja gomen susah gaji cikgu baru grad takat 800 hengget? Suma urang tau sapaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:05 PM | Show all posts
tasha replied at 9-11-2021 11:03 AM
Tak payah ler beli olay lg bagus....produk yg dh puluhan thn dlm market...simplysiti produk timban ...

HAHAHAHA kan, ingat dari Korea terus bagus ke?

Ni mesti kulit gajah atau memang jaga kulit so-so jah, so simplysiti pun dikatanya bagus.


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 9-11-2021 11:29 AM
ye product simplysiti tu kira ok, on par dengan maybelline dan seangkatan nya. iols masa pkp shopp ...

Khuenst. Ai pun beli mekap2 ngan mekap remover sheols masa sales sajork. Kalau anak2 gatal tangan pi main mekap ai pun tak rasa ralat karna murah, kihkih.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:27 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:40 AM
Bag LV yang kaler silver tu ke uols?

yang ini yachh..




Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka x sesuai pki produk dia
Jd, x beli
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:49 PM | Show all posts
tasha replied at 9-11-2021 11:03 AM
Tak payah ler beli olay lg bagus....produk yg dh puluhan thn dlm market...simplysiti produk timban ...

Saje tanya bukan nak beli pun. Duit banyak bertambah ct repair muka kang. Dahler rupa acik xde gigi. Dulu cantik ori skang plastik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kitmal replied at 9-11-2021 07:15 AM
oklah tu..................tapi bab rampas laki orang..........dia tak tunjuk juga

Biarlah rahsia kannnn....tau2 laki mak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo ct pakai copy ori pun org kata ori
Tp kalau marhaen pakai ori kena tuduh fake

Sejenis susah kaya ni jarang nak flex
Yg tiber2 kaya jer biase menunjuk xpun nak jual produk cari downline

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 9-11-2021 12:27 PM
yang ini yachh..

Wowwww...lupa dah i hantaran siti yg ni..rantai tu Titanic sgt yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau x silap jam tangan masa tok ti kahwin dulu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 06:10 AM GMT+8 , Processed in 0.077989 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list