CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 07:15 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 10-11-2021 07:48 AM
I pun tk boleh brain baca komen jah lipis ni tak menunjuk. Kalau nk dibandingkan dgn iqbal, dsv dg ...

barangkali Siti dah lama selesa dgn kedudukan dia sbg Msian sweetheart, buat apa pun sekejap jah org akan maapkan. tambah lg dia tgh gumbira dpt anak lelaki pelengkap hidup dia, so dia tak sensitif dgn kesusahan dan kekangan pergerakan marhaen ketika PKP. it's all about me, me, me...tengok VVIP, menteri, ustaz2 selebriti datang meriahkan majlis anak kpd sorg Siti Nurhaliza, ko ade? Gituuu

ada jua kebaikan pandemik nih, sbg pengajaran kpd marhaen... tak payah la puja sgt retis nih, sampai mengalahkan malaikat. sama jah manusia biasa - put their pants one leg at a time, just like us
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 10-11-2021 10:30 AM
ala tak kurangnya chuols pn ngata pajura or myb lagi another level. majalah belum launching chuols ...

Dia ke? Haha. Masuk acah2 sindir tk boleh sentuh retis. Padahal benang pasal tokti. Sejenis hati berkobar2 nk kutuk mmg gtu.. pdhal kalau dh lama main forum mst tahu kaka faz di benci kot. Benci sebab cantik and sebab diva naw.
Pastu nk salah kn org coz tk benci knp? Hak masing2 kot. Benang2 dulu semua kutuk2 tp msing2 tk mmpu nk jadi haters sejati coz org tu berubah seiring dgn umur. So tk ada sebab nak benci lorrrr unless di benci coz bohsia kertu dapat laki muda baik and helok
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 10-11-2021 07:49 PM
Dia ke? Haha. Masuk acah2 sindir tk boleh sentuh retis. Padahal benang pasal tokti. Sejenis hati b ...

haah sheols la yg dah beli majalah belum launching tu punya la nk mgutuk pajura. acah sgt nak sembang fakta kelaut pasal retis
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:47 PM | Show all posts
ashilalat replied at 10-11-2021 06:00 PM
So apa masalah dia kalau nak nyanyi sampai umo 64? Aku still x leh relate. Arwah saloma dan arwah  ...

betul siti skrg pun tetap kaya walau tak fasih bahasa english.senang saja kalau mana2 yg tak suka dia tak payah lah dengar lagu nya.org kampung pun dia sejenis jujur

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 9-11-2021 10:28 PM
Hahaha... Tergelak daku baca komen hang. Siap susun jari sepuluh dulu

Tapi aku pun setuju,  ...

Meibi weols belum cukup kayangan nak sama taste dengan orang ader2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 10-11-2021 04:04 PM
Kalau tgk dulu mase show astro ctdkation tu, masa kat spain kot tok k beli tudung org jual2 ala2 o ...

Kemahin eh dia?hahahah.. tak sedar pulak dia punya taste pemakaian pun hauk lol
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 10-11-2021 02:32 PM
Kemahin eh dia?hahahah.. tak sedar pulak dia punya taste pemakaian pun hauk lol

Hahaha.. dah another level you. Biasa pakai brg branded. Itu daripada my point of view nmpak muka dan reaction dia mcm tu, dlm hati dia wallahualam.

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 12:11 PM | Show all posts
rajin netizen fokus ke segenap ceruk ekk
org have2 apa nak heran.. takat sejota, celah gigi depa jaa
duit pn tatau nk buat apa simpan byk2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-11-2021 11:15 AM
barangkali Siti dah lama selesa dgn kedudukan dia sbg Msian sweetheart, buat apa pun sekejap jah o ...

Ya betul. Artis ni semua sebenarnya jual kehidupan depa utk kelangsungan hidup. Terpaksa tunjuk yg baik2 je utk maintain sweetheart malaysian. Bila jadi krisis, baru lah nmpak perangai sebenar.

Dulu sebelum ada afwa ni, masih lagi balas baik2 walau pernah dikata mandul. Tu mmg pedih kot. Since dah ada afwa ni, selamba je reply org mengata psl vaksin kan. Life dah complete gitu. Peminat setia yg obses ngan dia pun masih ramai.

Jadi tak kuasa ler nk taksub sgt dgn artis2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh kalau yg ini tunjuk kekayaan die iolss rase. Legit laa sbb die dr dulu mmg betol2x buat duit.. Plus die ni non stop making money...so selayaknyelaaa..
Bukan mcm cik buah kite..hikhikd
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 01:28 PM | Show all posts
sofinamini replied at 10-11-2021 12:03 PM
iolls minat faz tapi tudung dia mmg tak lawa dkt mata i. dh elok plain diletaknya batu2 lepas tu a ...

tulis nama byk2 sebesar alam.
AJ ada betul dulu corak elok label kat hujung tudung saja.
brand fareeha, itek ---bole laaa, tu pun i kelebek betul2.
apa lagi ehhh brand yg takde nama2 kat tudung ni?
ohh yaa alhumaira tag hujung tudung cantik

lately pengeluar/founder tudung blumba nak tulis sign tu...1 sudahlah.
nak pakai pi keje biar nmpk professional
takk pi keje pun ehhh malu daku pakai tulis2
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:22 PM | Show all posts
Edited by bottombikini at 12-11-2021 09:17 AM
Normabaru replied at 10-11-2021 03:08 PM
fuh. pttla blh ada rumah hutan segalaaa...mahal kemaennn
ni patut suh kpdnhep pergi hantar notis c ...

ye kaka..dia jual teko tapis tu kemain tel aviv
tgk kat shopee 14.90 pun dapat

dia jual belacan kayangan juga ya
tapi ok la packaging helok mcm jual sabun

layak la buat gudis or ole ole balik cuti2
askem kedondong asamboi pun mak oi mahairase takut nak masuk kedai dia  


Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 08:40 PM | Show all posts
Meiizu replied at 11-11-2021 01:28 PM
tulis nama byk2 sebesar alam.
AJ ada betul dulu corak elok label kat hujung tudung saja.
brand fa ...

betul chuolls, nak pg mana mana biar nampak less gitu . penat tau tengok warna meriah nie.
pelik laa taste faz takkan lagituuu kan ? tudung2 lain kalau nama sebesar alam mmg i pangkah awl2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 11-11-2021 12:21 PM
Ya betul. Artis ni semua sebenarnya jual kehidupan depa utk kelangsungan hidup. Terpaksa tunjuk yg ...

Ha a betul jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 02:15 PM
Agak buduh ngkorang compare brand SimplySiti dengan Estee yah. Price range different, kualiti pun sa ...

Dorang ingat oem Korea sama tarap Siam agaknya. Yang mahal tak semua orang ngam. Takyah la pandang rendah brand biasa.  Aku tak sesuai SKii. Cer korang godek review La Mer, ramai je yang tak sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 10-11-2021 04:21 PM
yes, tokti pun selamba je minum tiap ari masa peknen afwa tu...iols pelik betul, berani sungguh tok ...

Sure ke afwa tu tak di filter mcm aafiyah?
Heehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 11-11-2021 07:22 AM
ye kaka..dia jual teko tapis tu kemain tel aviv
tgk kat shopee 14.90 pun dapat


I dulu pun tak heran dgn produk bonda ni. Tp sbb family sejenis badan mudah angin tapi susah nk keluar, i ambik la kurma dhuha. Mmg sesuai le ngan badan. Alhamdulillah. Harapnya tk de la bahan terlarang dlm tu. Kdg bkn boleh percaya founder produk2 ni walau pung pang konon R&D.

Kawan i pegi rmh hutan sebab nk mkn kat sana bgtau tak sedap pun makanan. Belum lagi kisah dia berpurdah dulu, sekali buka purdah pipi kemain naik lagi kan. Dengan ala2 kena rasuk bila nk launch ada offer rawatan islam
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:22 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 12-11-2021 07:58 AM
I dulu pun tak heran dgn produk bonda ni. Tp sbb family sejenis badan mudah angin tapi susah nk ke ...

utk tak OT bagi iols ok la siti nak pakai jam rege brp pun
dah dia mampoo

iols dah penah merasa makan kat restoran dia

rasa biasa2 je takde la spesial sangat ikan lunak goreng cicah air asam jawa tu
iols kepoci freezer kat kedai dia ikan lunak frozen dia jual rege RM50/ekor
sape mampu beli la, iols tak mampu
setakat been there done that, ya udah deh!




Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:40 AM | Show all posts
Hakikatnya CT memang x menunjuk2 harta yg dia miliki....

Produk dia pun bagus..simplysiti tu bagus produknya...bukan produk timbang kati spt didakwa haters yg acah2 cun...produk timbang kati mana leh masuk farmasi donk...agak2 la..Tp simplysiti x leh disamakan la dgn produk spt estee  lauder yg dah establish...apa la forumer asal boleh? Produk beutysiti BEAUTÉSSENCE tu mmg bagus...tp mahal...korang yg hati resah gelisah x dipuasi suami hingga meroyan kat sini leh la try BEAUTÉSSENCE..

Sapa kata CT buat akikah langgar SOP? Pada masa CT buat majlis akikah tu..SOP membenarkan aktiviti sosial tp kehadiran x melebihi jumlah2 tertentu. Majlis akikah CT jd isu bila dilihat byk ustaz celebriti dtg. I.e. UAI dituduh langgar SOP rentas negeri utk ke majlis CT padahal dia rentas negeri atas urusan rasmi. Polis saman CT sebab tetamu2 yg bersesakan x ikut SOP...penganjur la kena.  Biasala majlis CT berduyun la gedik nak g...lain la majlis korang..10 org je?

x habis2 ungkit pasal mencaras...anggap jer takdir. sebelum CT hadir pun DK dan Kuyah dah berantakan.mungkin dah x sekatil...rugila laki bini dok berasingan. Elokla cerai masing sekang happy dgn pasangan baru yg lebih memuaskan. After all jodoh tu ditangan Tuhan yg Maha berkuasa. Please haters  move on...lainla kuyah merana sengsara sekang ni...ok la kalu nak dicanang setiap kali posting. Ni Kuyah pun ada laki baru sado...dia dan CT pun baik2 saja. Korang pulak yg kepanasan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 10:54 AM | Show all posts
betul tak menunjuk siti bagus dia humbelsgt
done puji malmbaung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.081202 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list