CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 02:11 PM | Show all posts
September14 replied at 9-11-2021 03:17 PM
Tp dia dh x lawa padahal bru 40…

bukan tak lawa..

penampilan dia nampak sgt berusia..

pakaian longgar pun byk je yg menampakkan rupa tak berusia, kan

plus, dia pon suka pakai tudung style org berusia 60 ke atas..

maybe klu dia tiru sket styling tudung mcm nek ta tu, kurang la nampak ketuaan tu

tak tau la kot faktor kawen org tua ke cemana..hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 10-11-2021 02:06 PM
i tak pakai dlm quantity yg byk, sbb dermacol ni super thick..

kulit u berminyak ke?

I combination jua…now i pkai loreal infallible and make up forever hd..ok x move to mask..i keje dlm kabin kapalterebangggg..i prep muka mcm biasa jgk mse pkai dermacol..i ingat beli yg x ori,tp i beli di guardian..i pkai primer,serum sumblock mcm biase…or mybe kene beli loose powder kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 10-11-2021 04:18 AM
Banyak dah uols ot ni. Hehe.

Eh yang uols tulis last tu, uols ceriterkan lah yang sepenuhnya. Gos ...

Alaaa gosip lama uols soseh2 juga di sokabor..pernah jua jd soseh2 diporem dlu kala
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 02:50 PM | Show all posts
umbut replied at 10-11-2021 12:23 PM
Tepat sekali... Tudung faz x menarik plus nama sebesar alam. Tudung jah mahal pastu susah nak bent ...

I ada beli tudung square printed nelofar yang kain satin
Lembut dan senang bentuk

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Barang2 designer ni i syak tok k je yang racun siti
Teringat dulu pernah nampaknya she dengan shuben kat lv klcc
Siti pakai ja la dah kot shuben dia suruh beli ka apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:00 PM | Show all posts
Piramida replied at 9-11-2021 07:24 PM
Sama mcm product nek rozita.. sendayu sendayu tu lah kan..selevel... masuk farmasi ..drugstore bag ...

si rozita ni kan kalo promote produk dia kat live

kira produk dia terpaling bagus
nasib baik iols tak terjebak beli kurma dhuha dia yg rege 12 biji seratus tu

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 12:01 PM
ironinya smlm si sekrah ni terus keguguran lps 2bln preggy..

Pastu dia pepeeling mcm ramai kasi  ...

Berapa banyak anak dia???
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:08 PM | Show all posts
bottombikini replied at 10-11-2021 05:00 PM
si rozita ni kan kalo promote produk dia kat live

kira produk dia terpaling bagus

fuh. pttla blh ada rumah hutan segalaaa...mahal kemaennn
ni patut suh kpdnhep pergi hantar notis catut tu

hr tu kaka tgk dia jual teko tapis minyak pon rege kayangan..

60-70 hingget walhal kt shopee sejibik gitu br 30++


mmg brg sokri sefmly smpi ke tudung hijabco tu pon kaka xsapot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 03:09 PM | Show all posts

br satu rasanya..ni no dua..klu xslp laa..kaka xfollow pon
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:31 PM | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 12:01 PM
ironinya smlm si sekrah ni terus keguguran lps 2bln preggy..

Pastu dia pepeeling mcm ramai kasi  ...

ya ampun, seriously sekrah gugur?

huhu...pd ai la, apa2 jenis beauty drink ni elakkan la minum time preggy. xtau apa efek pd baby tu nnt...esok dah bersalin ko togokla segala jenis kolagen ke apa ke nak bg cantik tu...time peknen tahan jela diri tu dulu, fokus pd baby dlm perut tu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 10-11-2021 05:31 PM
ya ampun, seriously sekrah gugur?

huhu...pd ai la, apa2 jenis beauty drink ni elakkan la minum ti ...

Itula..

Terkejut kaka.. Ig yang kaka tepek tu dia sembang psl ibu mengandung blh amik.. Kaka mcm.. Amboii..sesenang je claim blh amik..

Kutuk lelebih kang ada yg melompat

Tp rasa produk jv tu xde pon kkm approve ke apa.. So how blh overclaim itu ini ok?  untung punya psl ke cmne ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 10-11-2021 02:52 PM
Barang2 designer ni i syak tok k je yang racun siti
Teringat dulu pernah nampaknya she dengan shube ...

Not really
Yearssss b4 knl tok k pun dah pakai rolex, tiffany watch n other high end brands.
Dah kawen tok k byk guide ct cara dress up - watch mana nak pakai, nak match dgn handbag apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 05:30 AM
Ye sebab org ingat aib dia la aku rasa fazura mula belajar common sense. Die tak bodo nk gi rentas ...

Kan.. nampak la beza perubahan tu dulu vs skrg

Sorangg lg drp daring ke berlitup ponnnn hmmm yg berubah pakaia ja lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 10-11-2021 06:52 AM
Barang2 designer ni i syak tok k je yang racun siti
Teringat dulu pernah nampaknya she dengan shube ...


Kalau tgk dulu mase show astro ctdkation tu, masa kat spain kot tok k beli tudung org jual2 ala2 org kat vietnam atau indon yg approach kita tepi jalan beli rm10 dpt 3 helai gitu. Hehe.. nmpak sgt i marhaen aje mampu bg cth vietnam dan indon

So i rase tok k bukan jenis pilih brg branded. Then i nmpak muka jah lipis seperti 'euuuuuwww' tp dlm senyuman sbb ada camera tgh record.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 9-11-2021 09:11 PM
Hina ke jadi orang kampong?

I nak jawab.

Sibuk je I kan, menjawab bagi pihak ha ha.

Tak hina jadi orang kg.com, tapi perangai citot ni cam buduh sgt, selfie merapu padahal umur dah tua, lepas tu sebab entertainer pergilah belajar vocab in english ka apa ka, jika tak masakan sampai sekarang orang buat joke abt her strawberry COKOLAT haha, dgn PO OH. hihihi. Kelakarlah zaman tu, nada dia menjawab tu penuh lidah lipis. Hihihi.

Ramai je orang kampung okay okay, just dia ni kan, entahlah, nak nyanyi sampai umur 64 kut kan. Sakan!.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:21 PM | Show all posts
Edited by mamaneesa at 10-11-2021 04:23 PM
Normabaru replied at 10-11-2021 03:43 PM
Itula..

Terkejut kaka.. Ig yang kaka tepek tu dia sembang psl ibu mengandung blh amik.. Kaka mcm ...

yes, tokti pun selamba je minum tiap ari masa peknen afwa tu...iols pelik betul, berani sungguh tokti

tengok afwa lahir mmg putih, debab, comey...tp makin lama pipi dia jd merah2 cam ekzema tu...berani eksperimen ke atas diri sendiri silakan la, huhu, dia konfiden la kot sbb dia sendiri keluarkan produk tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 04:39 PM | Show all posts
mamaneesa replied at 10-11-2021 06:21 PM
yes, tokti pun selamba je minum tiap ari masa peknen afwa tu...iols pelik betul, berani sungguh tok ...

nopeeee..tu produk wonderpet..eh wonderlab..bukan dia punya..collab je pki nama n marketing dia.ala2 ambassador gittewww...

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 10-11-2021 04:16 PM
I nak jawab.

Sibuk je I kan, menjawab bagi pihak ha ha.

Bab selpie2 merapu.. up up merapu ni ai setuju... dah jd bbnu pd soc media sungguh.. dulu2 tak lah sgt... now kata2 netizen pun nak ambil peduli.
Mayb sbb byk benda boleh buat content sekarang.. dulu takat dia je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 10-11-2021 04:16 PM
I nak jawab.

Sibuk je I kan, menjawab bagi pihak ha ha.

So apa masalah dia kalau nak nyanyi sampai umo 64? Aku still x leh relate. Arwah saloma dan arwah sharifah aini nyanyi sampai ke akhir hayat hembusan nafas terakhir. Ramai yg menghargai 3 nama ni. Kalau pon dia dari kampung, dia nyanyi smpai umo 64 pon, ada dia kacau kau ke? Kau tak suka, aku rasa ramai yang nak dengar. Ko nak arah2 dia belaja vocab lah, x selfie lah, lantak pi dia lah. Dia tak kacau periuk nasik org pon. Duit dia pon dah banyak tanpa perlu dia nak belaja vocab mcm yg ko suruh.

Aku xde la nak backup sangat. Cuma aku x leh terima org dok hina sangat kamoung.com tu. Bagi aku x hina pon asal kampung atau jd org kampung dan aku pelik kenapa ramai org nak suruh dia berenti nyanyi as if kau nak bayarkan bil2 dia ke kalau dia dah x nyanyi? Acik gomen pon keje sampai  umo 60 tau.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 10-11-2021 04:21 PM
yes, tokti pun selamba je minum tiap ari masa peknen afwa tu...iols pelik betul, berani sungguh tok ...

tah tah air masak jer dlm botol tu... mana kita tau kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.073082 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list