CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 12:10 AM
Ko tak hidup lagi dik masa zaman fazura kene maki kaw kaw punye kat forum nih. Fazura gosok gigi n ...

Kahkahkahkah mekjura masa tu kena kaw2 sampai kudis kat kaki dia pun poremer zoom gambo bulat2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 9-11-2021 02:40 PM
kaka perlu sedar. tered ni halal dikutuk yach almaklumlah tered siti. lainlah tered missfazura wan ...

ala tak kurangnya chuols pn ngata pajura or myb lagi another level. majalah belum launching chuols dah beli kt kedai
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:32 AM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 10-11-2021 07:46 AM
Ai x pernah beli bedak tp lipstick argan tue memang ai suka sebab dia mcm lembap sesuai untuk bibi ...

tp ramai tau bagi review product dia bagus
cuma harga agak mahal la utk drugstore item kan
adik iols makcik iols pon semua suka guna simplicity ni
rasa nak try pulak
stilla ada ke eh dkt watson?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:26 AM | Show all posts
umbut replied at 10-11-2021 08:44 AM
Yg kata produk tok t tu tinbang kilo takda quality.. helloooooo.. produk dia bukan timbang kilo kat  ...

kilang? hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:54 AM | Show all posts
'class'

itu yg membezakan
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 10-11-2021 11:26 AM
kilang? hahahahahaha

Knp ketawa. No class ke.. Kat yt ada tour siti bawa wartawan ke kilang di korea.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 10-11-2021 10:39 AM
insomnia ke dementia?

Hahahaha ya amponnnn... Kaka tershashulll.. Nasib ko betulkan dik.. Tengkiuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 10-11-2021 12:20 PM

Aku bukan peminat or pembenci siti. Pernah pki produk tok t dolu2. Lipstick ngan foundation. Pd aku best ada quality. Tapi skrg tukar lain. Suka tukar3 produk

Yg pandang rendah tu. Kalo pki produk ribu riban. Dah muka huduh tetap huduh yacchh.. Koh koh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 10-11-2021 10:01 AM
depa duk promote bagus utk ibu2 ngandung, pastu dulu tokti pun sokmo minum time ngandung afwa...tg ...

ironinya smlm si sekrah ni terus keguguran lps 2bln preggy..

Pastu dia pepeeling mcm ramai kasi wish n doakan dia..

Klaka pulak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:03 PM | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 07:40 AM
supermarket mana jah dpt parking product dia?

tudung fazzy mmg huduh..tp as usual karats n pentak ...

iolls minat faz tapi tudung dia mmg tak lawa dkt mata i. dh elok plain diletaknya batu2 lepas tu ada pulak love charm hurf f sampai 7 bijik semuanya . corak2 dia meriah sgt2 . kalau muka tak makeup beria ria atau pakai baju plain putih or hitam pasti kelihatan kepam bila memakai tudung faz sbb warna dia bold sgt2 . i ada beli 1 helai , i puji kain tudung dia masuk mesin berkali2 ttp masih belum berbulu dan senang bentuk . teringat iolls pada tudung adijuma dulu . mmula jek corak siuman , lama lama tak tergamak iolls nak pakai mcm pembalut hadiah meriahnya. tudung jah corak menarik dan very the ok , jenis kain tudung jah pulak iolls selalu emo sbb bila bentuk mulalah senget benget . kkdg jadi kkdg tak . kesimpulannya semua tudung2 ni ada jek peminatnya dan target marketnyaaa. gitewwww.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 10-11-2021 02:03 PM
iolls minat faz tapi tudung dia mmg tak lawa dkt mata i. dh elok plain diletaknya batu2 lepas tu a ...

haahhaa.. wrapping paper ko bagi

Terhibur kaka norm
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 10-11-2021 12:03 PM
iolls minat faz tapi tudung dia mmg tak lawa dkt mata i. dh elok plain diletaknya batu2 lepas tu a ...

Tepat sekali... Tudung faz x menarik plus nama sebesar alam. Tudung jah mahal pastu susah nak bentuk. Tudung juma dah x siuman cam tuan dia fareha cantik pun kdg susah bentuk. Last2 balut shawl je. Kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
senang gini…kalu kejadian mmg dah cantik…pakai apa pun takpa…bersyukur ler mereka2 yg dilahirkan dgn rupa paras yg cantik…yg rupa paras basic pun kena bersyukur sebb masih sempurna…
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 01:01 PM | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 12:11 PM
haahhaa.. wrapping paper ko bagi

Terhibur kaka norm

corak terlalu gembira . hanya wrapping ppaer jek perlu segembira itu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 01:05 PM | Show all posts
umbut replied at 10-11-2021 12:23 PM
Tepat sekali... Tudung faz x menarik plus nama sebesar alam. Tudung jah mahal pastu susah nak bent ...

iolss sekarang pakai erekajusoph . price ok , bawal ke shawl dia semua ok ok lah . ah pulak ot pasal tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 01:30 PM | Show all posts
sofinamini replied at 10-11-2021 01:05 PM
iolss sekarang pakai erekajusoph . price ok , bawal ke shawl dia semua ok ok lah . ah pulak ot pas ...

betul..tudung erekajusoph baik shawl, baik bawal, confirm takde masalah pembentukan.
kalau agak2 pagi i mendung kelabu sebelum gi office tu, untuk tidak mengeruhkan suasana, i pakai erekajusoph je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 01:37 PM | Show all posts
ladyzens replied at 10-11-2021 01:30 PM
betul..tudung erekajusoph baik shawl, baik bawal, confirm takde masalah pembentukan.
kalau agak2 p ...

benarrr belaka ! samalah iolls pun . semua mudah dgn erekajusoph ni. kalau tgh kena audit ke , project deley timeline ke, pagi2 pakai lah ereka. nescaya kurang satu masalah pagi2 nak membelek tudung lama lama
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 01:51 PM | Show all posts
umbut replied at 10-11-2021 11:58 AM
Aku bukan peminat or pembenci siti. Pernah pki produk tok t dolu2. Lipstick ngan foundation. Pd aku  ...

Ada jah produk lagi murah tapi memang berkualiti. Formulasi yang orang baca ingredients pun tahulah bagus untuk kulit gituh.

Acik sitijonah kulit menggerutu pun pakai simplysiti tetaplah menggerutu gitu tak berubah, bakal lebih menggerutu mungkin ada sbb formulasi dia ya ampun.

Alcohol denat first ingredient misalnya?




Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 02:02 PM | Show all posts

amboi siap ada mangga kaw
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 02:06 PM | Show all posts
jargon replied at 9-11-2021 04:58 PM
Knp aku pakai ni brminyak dkt muka weyy..ori ke tak dekat guardian tu?or kene beli skali primer,be ...

i tak pakai dlm quantity yg byk, sbb dermacol ni super thick..

kulit u berminyak ke?

kulit i jenis combination, some area dry some area oily..

dermacol dh masuk second tube, alhamdulillah ok..

i kerja dlm aircon juga..

i mmg klu pakai dermacol i tak pakai mcm pakai foundation biasa, klu tak dh mcm opera cina..hehehe

loose powder dermacol i dh habis, tak de masa nak pergi guardian beli..

i guna armani loose powder at the moment, still ok..

before guna primer, i siap pakai youth oil loccitaine and moisturiser lagi..

i tak perasan tp ada og tegur kulit i pakai fd apa sbb tak berminyak dan nampak fresh..

klu i pakai fd on top of dermacol, yes, my skin nampak shiny sket..

tp i suka je..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:14 AM GMT+8 , Processed in 0.091750 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list