CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 10-11-2021 12:38 AM
Aku mcm nak setuju nok..tudung pajura corak very 2013/14..tp tudung hayda/fareeha yg sama rege tu  ...

Sejujurnya tudung2 faz buruk jah. Tp memadai la dgn harga yg mur2 tu.
Naelofar design cantik2 n up to date.
*disclaimer- bkn fan jah or hater faz.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 12:10 AM
Ko tak hidup lagi dik masa zaman fazura kene maki kaw kaw punye kat forum nih. Fazura gosok gigi n ...

Ya Allah. Banyaknya aib missfake. Walau katanya dah "berubah" sekarang ni....tetaplah orang ingat semua aib dan perangai tak senonoh dia tu. Kesian kat anak dan suami dia

Sori OT kat thread tokti ni.

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 10-11-2021 12:38 AM
Aku mcm nak setuju nok..tudung pajura corak very 2013/14..tp tudung hayda/fareeha yg sama rege tu  ...

Banyak dah uols ot ni. Hehe.

Eh yang uols tulis last tu, uols ceriterkan lah yang sepenuhnya. Gosip ape uols??
Taknak ot sini. Uols pergi bukak thread baru pasal gosip ni. Ceriter situ.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 10-11-2021 04:15 AM
Ya Allah. Banyaknya aib missfake. Walau katanya dah "berubah" sekarang ni....tetaplah orang ingat  ...

Ye sebab org ingat aib dia la aku rasa fazura mula belajar common sense. Die tak bodo nk gi rentas daerah smpi 2 kali masa pkp. Takde paksa ejen beli produk dia suruh jual balik,pastu tetiba gi masuk supermarket plak.Takde nk sindir2 org lagi dah pakai hadis dan ayat al-quran.tu baru betul belajar dari pengalaman.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:40 AM | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 07:30 AM
Ye sebab org ingat aib dia la aku rasa fazura mula belajar common sense. Die tak bodo nk gi rentas ...

supermarket mana jah dpt parking product dia?

tudung fazzy mmg huduh..tp as usual karats n pentaksub ttp nk beli.so yeah..org beli based on emotions..hence thats why ramai timbang kati timbang kilo ponder suka bt drama2 swasta...

utk x OT..xperlu la nk fanataik sgt dgn mana2 rentis...sama2 manusia biasa je pun..hurkeh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-11-2021 03:38 AM
Opkos la terkejut kat sogo ja tp harga beratus-ratus hahaha
Bagi sheols yg blh harga mcm tu or lbh ...

Hehehehe tu lah...cuma aku suka perwatakan dia  masa shopping tu...dgn membebel ...comel...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 9-11-2021 10:43 AM
Xpenah beli produk ct. Bagus ke utk kulit kering?

Ai x pernah beli bedak tp lipstick argan tue memang ai suka sebab dia mcm lembap sesuai untuk bibir kering ai tp my friends ada je guna produk ct ni rata rata puas hati
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 9-11-2021 04:22 PM
hahaha... kan, tak ingat ke cemana acik tu flex ke'kayangan' dia buat majlis akikah anak... tatkal ...

I pun tk boleh brain baca komen jah lipis ni tak menunjuk. Kalau nk dibandingkan dgn iqbal, dsv dgn alif sukri tu mmg ler jauh beza nya. Mereka tu marketing strategy nk naik view buat mcm tu.

Org mcm dia dah sedia terkenal dan ada peminat sebelum zaman media sosial mendunia, rilek2 je terus maintain watak sweet heart malaysia. Sekali keluar kes langgar sop akikah tu ha.. tak berlagak lagi ke jemput semua org terkenal, menteri letak kat media sosial bila rakyat marhaen semua tk dibenarkan buat majlis.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 05:30 AM
Ye sebab org ingat aib dia la aku rasa fazura mula belajar common sense. Die tak bodo nk gi rentas ...

Kikikiki
Yang pasti aib2 missfake yang uols listkan tu LEBIH MEMALUKAN dan MENJATUHKAN MARUAH.
Kalau ramai lagi yg tahu pasal tu...habislah pajurah. Sekarang ni penuh pemuja2 baru, yg tak tahu ape. Tahu sembah pajurah cantik je. Haishhh.

Ok ni last lah iols reply pasal missfake kat thread siti ni. OT dah ni. Nnti lebih2 kena potong kredit pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:01 AM | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 05:42 PM
halang2 ko dh sembang pasal gigi..meh la tgk keajaiban produk yang adik siti pki...

kakak sendiri ...

depa duk promote bagus utk ibu2 ngandung, pastu dulu tokti pun sokmo minum time ngandung afwa...tgk skrg afwa tu pipi dia merah ekzema kot, mmg afwa lahir putih cerah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:08 AM | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 07:40 AM
supermarket mana jah dpt parking product dia?

tudung fazzy mmg huduh..tp as usual karats n pentak ...

jah kan jual susu pisang pakai ejen, tup tup umum nak jual kt kedai pulak. meols rasa benda ni pernah dibincangkan dalam porem dulu. ramai ejen yang terpaksa jual harga rendah sbb nak habiskan je. kawan meols dulu pun ejen jual tudung lopah.  tapi sheols kene kick sbbnye tak restock je. tp nak wat camne, dahle terpaksa bayar minimum brape helai ke, pastu design takleh pilih2 plak tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 12:11 AM
gigih ko simpan bukti ye dik..

nah..kaka tolong tepek gak

insomnia ke dementia?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg kata produk tok t tu tinbang kilo takda quality.. helloooooo.. produk dia bukan timbang kilo kat siam ye yg entah apa2 bahan. Tok t pernah angkut wartawan pergi korea bawak gi kilang sana. Memang standart ada rnd bagai. Aku pun pernah pki produk omputih.. estee lauder clinique bagai. Tapi kulit gatal2 x serasi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:47 AM | Show all posts
nak jer aku reply iqbal tu 'ye laa bkn cam kau, semua benda nk di tayang'.
aalaaa apa ada hal ct mmg mampu kan. xde nya heran laa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:53 AM | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 01:35 AM
macihhh momod for the tacangggg

ot kejap..sekrah kua news bebaru ni..curhat perasaan seorang se ...

Kayaknya sheol repair full face
Ampunnnn pagi2 dah ajak kakanorm membawang
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:13 AM | Show all posts
Suci murni betul mak iti di mata zooners
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Beberapa tahun lepas, I ada pakai produk simplysiti yg demagic kaler purple tu, gel dalam tub. Ok je. Yg x berapa best - bau kuat & selalu dapat kotak yg macam berhabuk/kemik sikit.
Berbalik kepada issue jam, xde yg aneh. Siti duduk rumah seharian pon duit masyukkkk. Seller timbang kilo pon boleh lempar2 duit, inikan pulak sitilizah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-11-2021 07:40 AM
supermarket mana jah dpt parking product dia?

tudung fazzy mmg huduh..tp as usual karats n pentak ...

Bab tudung design huduh tu iouls rasa mmg ada market untuk tudung2 bercorak camtu. Tengok je la tudung paridah tingkek-tingkek & tudung adehjuma suatu ketika dulu. Laku keras walaupon warna dah makan icing kek 80-an dengan print cupcake sebesar2 alam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 10-11-2021 12:10 AM
Ko tak hidup lagi dik masa zaman fazura kene maki kaw kaw punye kat forum nih. Fazura gosok gigi n ...

Kahkahkahkah mekjura masa tu kena kaw2 sampai kudis kat kaki dia pun poremer zoom gambo bulat2
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 9-11-2021 02:40 PM
kaka perlu sedar. tered ni halal dikutuk yach almaklumlah tered siti. lainlah tered missfazura wan ...

ala tak kurangnya chuols pn ngata pajura or myb lagi another level. majalah belum launching chuols dah beli kt kedai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 11:39 AM GMT+8 , Processed in 0.234426 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list