CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 16412|Reply: 261

Dia Tak Pernah Menunjuk Kaya, TokTi Curi Perhatian Pakai Jam Tangan RM1 Juta

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 02:05 AM | Show all posts |Read mode







Kemunculan penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza di pertunjukan Minggu Fesyen Kuala Lumpur (KLFW) pada malam Ahad mencuri perhatian ramai apabila memakai jam tangan mewah dianggarkan bernilai lebih RM1 juta.


Menerusi perkongsian sebuah video di platform TikTok, seorang wargamaya berkongsi momen Datuk Siti atau mesra disapa TokTi menghadiri pertunjukan fesyen rekaan Rizman Ruzaini dengan memakai jam tangan mewah berjenama Richard Mille.


Di minit 21 saat, TokTi melambai pada kamera yang sedang merakam video dan jelas kelihatan jam mewah bertatahkan berlian ditangan kanannya.


Untuk info, jam tangan mewah buatan Swiss itu hanya dipakai oleh orang kenamaan dan selebriti ternama antarabangsa sahaja kerana harganya sangat mahal. Antara selebriti yang pernah memakai jam ini adalah seperti Cristiano Ronaldo, Ed Sheeran, Jackie Chan, Kylie Jenner dan ramai lagi.


Rata-rata wargamaya memuji penyanyi lagu Aku Bidadari Syurgamu yang sentiasa merendah diri biarpun bergelar jutawan, malah dikatakan isteri Dato' Sri Khalid bin Mohamad Jiwa itu tidak pernah menunjuk dan riak dengan kekayaannya.





Kredit : Gempak


Memetik mStar, bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida yang kini bergelar usahawan, Iqbal Zulkefli turut meninggalkan komen di video itu hingga menarik pelbagai reaksi wargamaya.

"Datuk Seri Siti memang sudah lama pakai jam yang harga ratusan dan juta ringgit. Ini antara brand kegemaran saya," ujarnya.



Kredit : mStar



Hasil kajian, jam tangan mewah yang dipakai TokTi pernah tular di Twitter sekitar tahun 2019 lagi.



Kredit : TheVocket



Memang betul-betul kaya dan sangat "humble" TokTi hinggakan peminat pula yang "sibuk selidik harga" barangan mewah yang di pakai olehnya. Ini baru betul-betul kaya giler kan! - CARI





Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:28 AM | Show all posts
tak hairan pun dia pakai brang mewah juta-juta sebab dulu tak silap dia pernah tersenarai wanita ketiga terkaya di Malaysia kan. kebanyakan orang yg betul2 kaya memang low profile je melainkan baru nak start kaya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
aduh2sayang: tak hairan pun dia pakai brang ...


Kalau perasan.. Orang yang selalu show off ni mostly yang jual produk atau MLM dan nak tarik orang jadi downlink stokis agen etc dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian betul kaka tgk netz n zoners yang dok kira apa rentis tu pki.. Ptt ko dh nmpk mcm tu.. Ko toksah dh la beli produk2 timbang kati depa uiii.. Ni x.. Semua ko nk beli.. Atas faktor minat.. Konon tanda support.. Walhal dia makin kaya tp ko makin kayap..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
BungaTepiMeja replied at 9-11-2021 02:45 AM
Kalau perasan.. Orang yang selalu show off ni mostly yang jual produk atau MLM dan nak tarik orang ...

Tau takpe..mmg itupun MO dorang. Hahaha simpan je dalam hati walau rasa nak kecam. Tak menayang katanya tapi netizen yg sebok tanya harga
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:52 AM | Show all posts
produk langkawi lh...timbang gram pun laku keras
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti nurhaliza kotttt? Kalau ciki rempit bohsia mendosa tu harusla di who areyusssss sajorkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 03:45 AM
Sian betul kaka tgk netz n zoners yang dok kira apa rentis tu pki.. Ptt ko dh nmpk mcm tu.. Ko toksa ...

Aiol tak minat Siti, Kaka Norma tapi produk SimplySiti sheol ai beli karna good quality yach. Setanding Loreal gitu. Even better ai ghasa karna produk sheol tu dibuat di Korea so seswai banget dengan ummah nusantara. Bila hada sale mur2 di Shopi musti ai beli.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:15 AM | Show all posts
oklah tu..................tapi bab rampas laki orang..........dia tak tunjuk juga
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Milik pemenat2 dia juga.. yg bagi dia harta dok beli product2.. dok sapot . so adalah saham sikit dlm jam tu hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 07:02 AM
Aiol tak minat Siti, Kaka Norma tapi produk SimplySiti sheol ai beli karna good quality yach. Seta ...

Ai suka sgt lipstick Argan SimplyCT jenis x kering best pulak product dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:35 AM | Show all posts
kitmal replied at 9-11-2021 07:15 AM
oklah tu..................tapi bab rampas laki orang..........dia tak tunjuk juga

hahahah                         
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Rita menumpukan perniagaan minyak wangi crush, product skinglo dan juga sos terer seterusnya menjadi usahawan berjaya spt Siti. Amin...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 9-11-2021 07:44 AM
Semoga Rita menumpukan perniagaan minyak wangi crush, product skinglo dan juga sos terer seterusnya  ...

Siti mulut tak celupar macam acik rita kau
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 09:02 AM
Aiol tak minat Siti, Kaka Norma tapi produk SimplySiti sheol ai beli karna good quality yach. Seta ...

oh kaka maksudkan produk timbang kilo dia yang hat ber ejen2 bagai mcm beausiti tu.. Ntah apa dlm ntah.. Xpernah dgr org kata bagus. Yang simplysiti ni circle kaka norma pon ramai pakai.. Benda masuk farmasi semua ni lepas means ada quality la.. Unlike product jah, air pisang nk masuk big stores pon xlepas hujung2 dikambus si duda
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:26 AM | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 07:02 AM
Aiol tak minat Siti, Kaka Norma tapi produk SimplySiti sheol ai beli karna good quality yach. Seta ...

iols pulak terbalik kaka. produk2 krim muka dari Korea iols tak boleh. pernah beli krim muka simplyct ni, iols alergik. iols sesuai produk barat sajork
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 9-11-2021 07:56 AM
Siti mulut tak celupar macam acik rita kau

Baiklah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 9-11-2021 07:02 AM
Aiol tak minat Siti, Kaka Norma tapi produk SimplySiti sheol ai beli karna good quality yach. Seta ...

Betul.. Pernah beli foundation 5 in 1 dolu2. Best.. Tapi cari lagi dah x jumpa. Lipstick dia pun quality. Acik gomen pun ac kwsp juta2 lagikan mak iti yg kerja dari umur 16 diva. Mau cecah bilion
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:51 AM | Show all posts
korang mesti dah lupa kan siti memerli rakyat marhaen ni dengki pasal dia buat majlis akikah time pkp tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 9-11-2021 07:44 AM
Semoga Rita menumpukan perniagaan minyak wangi crush, product skinglo dan juga sos terer seterusnya  ...

Acik royani itu suka cari gaduh dgn netizen..ada je isu tak reti dok diam .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.094932 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list