CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Dunia] Edisi Tajok Kontot Tapi Viral #9: Fauci: Vax Untok 5-11 Taon Siap November Ni!

  [Copy link]
Post time 12-11-2021 02:07 PM | Show all posts
If u nak vaccinate ur kids, make sure they get the right dose!


Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-11-2021 12:37 PM
Macam porumer di bod gosip la. Kata tak minat retis tu retis ni whoareyus kulu kilir tapi sebok me ...

Siapa je yg asyik sakan buka thread retis yg dia xsuka? Belum nampak lagi la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 10-11-2021 10:02 PM
Kalau ada colleagues yg sama2 vaxx hesitant, stick together & sama2 resist. Apa2 pun, jgn resign.  ...

Ok u terima kasih  ya

Pagi   td sepatut nye iols kena vaksin
Dh buat appointment
iols berbelah bagi samada nk cucuk atau xnk
Last2 xpergi
dpt panggilan dari doc
Dia marah2 iols sb xdtg
Siap ckp lps ni kalo nk vaksin
Xbole dtg klinik kesihatan dia lg

Dia suruh iols pegi tempat lain
Siap ckp bkn kite yg cari awk
Awk yg nk vaksin
Ehh mcm tu iols pun bole jwb
Bkn rakyat yg nk vaksin
Tp gomen yg suruh rakyat
Poyo je

Hbs la iols nk kena  menjawab sb cancel  x jd vaksin
Ahh lantak la

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:24 AM | Show all posts
miss_white replied at 17-11-2021 11:17 PM
Ok u terima kasih  ya

Pagi   td sepatut nye iols kena vaksin

Kelakar pulak bila doktor tu yg terlebih sentap bila patient taknak vaxx. Patutnya dia yakinkan u utk vaxx.

Don't worry too much. Kalau boss/HR follow-up ttg ur vaxx status. jawab laaa u masih nak wait n' see dulu since jab tu masih experimental.

Sesambil tu jgn lupa tanya if u decide nak jab, then u alami adverse reactions, adakah company's insurance akan cover all the medical expenses. Tgk apa depa jawab.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon jangan Tutup benang ni yea?@Xim
Unless your intention to censored us from commenting.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 18-11-2021 06:24 AM
Kelakar pulak bila doktor tu yg terlebih sentap bila patient taknak vaxx. Patutnya dia yakinkan u  ...

Berharap benang ni tak ditutup.@Xim

Yang sakit mata or sakit telinga or sakit hatinya tuh disini harap takyah la masuk. What is forum all about kalau nak censored kan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 12-11-2021 03:34 PM
Siapa je yg asyik sakan buka thread retis yg dia xsuka? Belum nampak lagi la.

Ada je haters yang bukak tered. Uols tak tengok bebetul. Haters Nilopah, haters Fazura paling ketara.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 22-11-2021 10:49 AM
Ada je haters yang bukak tered. Uols tak tengok bebetul. Haters Nilopah, haters Fazura paling keta ...

Sakan ke mereka buka thread semata untuk kutuk? Xperasan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 22-11-2021 11:20 AM
Mohon jangan Tutup benang ni yea?@Xim
Unless your intention to censored us from commenting.

Kalau setakat borak2 je dlm ni Xim tutup je la....bukannya ada updates pape pun kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 22-11-2021 11:26 AM
Berharap benang ni tak ditutup.@Xim

Yang sakit mata or sakit telinga or sakit hatinya tuh disini  ...

Mmg supposed kena closed dah ni....bila vaccine dah betul2 siap, ada berita baru, bukak la thread baru....if not, cemana org nak tau berita terbaru nak kena selak page paling belakang?...at the end kalau ada org lain bukak thread pasal updated topic ofcourse thread ni kena tutup....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 22-11-2021 05:14 PM
Mmg supposed kena closed dah ni....bila vaccine dah betul2 siap, ada berita baru, bukak la thread  ...

Baiklah Faham. Ok takper nanti kalau ada berita baru hope Sis Tumpanglalu buka benang baru.@tumpanglalu74
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 22-11-2021 05:10 PM
Kalau setakat borak2 je dlm ni Xim tutup je la....bukannya ada updates pape pun kan?

Ok Faham terima kasih...
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 8-11-2021 08:41 AM
Bini dan anak2 dia cucuk tak?

Dia sendiri tu cucuk Sinovac ke saline?

Ontah la..  Kaki tipu baik jangan cayo..  
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 08:01 PM | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 11-12-2021 03:07 PM
Ontah la..  Kaki tipu baik jangan cayo..

Ehhhh, terkejut I tgk ur reply ni coz I ingatkan benang ni dah ditutup...

@slavehunter
@tumpanglalu74

Chuolssss, benang ni masih tak ditutup lah!!! Konspirasi apakah ini?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 11-12-2021 08:01 PM
Ehhhh, terkejut I tgk ur reply ni coz I ingatkan benang ni dah ditutup...

@slavehunter

Maybe Xim belum dapat hidayah lagi kot.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2021 02:17 PM | Show all posts

Kotak Je Lain

pengecatbintang replied at 2-11-2021 08:05 AM
lepas ni g#m#n bole paksa sesapa jer yg depa nak cucuk..

termasuk kanak2...



Isi sama..  Bodow.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 03:29 PM | Show all posts
http://socioecohistory.x10host.c ... e-fully-vaccinated/

Jerusalem Post Reports CDC Forced To Admit That Nearly 80% Of All New Omicron Variant COVID Cases Are Affecting The ‘Fully Vaccinated’

December 11, 2021

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 03:31 PM | Show all posts
http://socioecohistory.x10host.c ... tart-getting-shots/

VAERS COVID Vaccine Data Show Surge in Reports of Serious Injuries, as 5-Year-Olds Start Getting Shots

December 11, 2021
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:26 PM GMT+8 , Processed in 0.082023 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list