CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Dunia] Edisi Tajok Kontot Tapi Viral #9: Fauci: Vax Untok 5-11 Taon Siap November Ni!

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 06:45 AM | Show all posts
miss_white replied at 8-11-2021 08:39 PM
Mcm mana nk pertahan kn xnk vaksin ya
Aku nk keje tp syarat kena vaksin

Utk employees yg taknak vaksin, adakah mereka kena jalani swab test selang sehari, kos tanggung sendiri?

U dah cuba emphasize kat your boss tak yg the jab is experimental, and the vaccinated juga boleh spread the virus.

Kalau terjadi apa2 kat employees yg dipaksa take the jab, adakah company akan tanggung all the medical expenses related to ALL type of vaccine injuries? Kalau depa kata depa sanggup, then commit to employees in B&W.

Mandate ni bukannya undang2. Majikan takde hak nak dictate what to be injected into our body.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik betul anti covax sangat2 sibuk hal vaksin. Against covax, tapi soooooo interested in all things covax.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:36 AM | Show all posts
In China...


Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:39 AM | Show all posts
Disgusting!




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 10-11-2021 08:36 AM
In China...

Comelnye budak tu pakai macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:17 AM | Show all posts
slavehunter replied at 10-11-2021 10:52 AM
Comelnye budak tu pakai macam tu.

Kesian, kecik2 dah kena masuk concentration camp.

Btw. nih link yg u suruh I tolong tepek tu. I nak kena mula caj service fees dah, ape ni ape ni


Link:  COVID VACCINE, DNA DAMAGE & CANCER || DR DANIEL NAGASE
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 10-11-2021 11:17 AM
Kesian, kecik2 dah kena masuk concentration camp.

Btw. nih link yg u suruh I tolong tepek tu. I n ...

Concentration Camp tu, kat sini mereka dah start ada bibit2 permulaan bila mereka pisahkan Cikgu2 duduk di bilik asing. They start small first......
Kecil kecil lama lama jadi bukit gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:43 AM | Show all posts
slavehunter replied at 10-11-2021 11:40 AM
Concentration Camp tu, kat sini mereka dah start ada bibit2 permulaan bila mereka pisahkan Cikgu2  ...

Yupp, the same mental torture, dgn harapan semua cepat mengalah dgn all the coordinated coercions!



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slavehunter at 10-11-2021 11:49 AM
snazzydaisy replied at 10-11-2021 11:17 AM
Kesian, kecik2 dah kena masuk concentration camp.

Btw. nih link yg u suruh I tolong tepek tu. I n ...


Yup. TQ . Dr Nagase ni pun dah cabar any Scientist ker Immunologist ker utk debate, dan any Dr yang kata Mrna ni tak change DNA is telling Lies.

Haha. No prob nak charge service tepek.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 9-11-2021 11:45 PM
Utk employees yg taknak vaksin, adakah mereka kena jalani swab test selang sehari, kos tanggung se ...

Ye kena jalani Swab test
Swab test byr sendiri
Xboleh claim

Dh ckp dh
Bertekak pun xguna
Tetap suruh vaksin kalo nk keje



Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 05:02 AM | Show all posts
miss_white replied at 10-11-2021 08:49 PM
Ye kena jalani Swab test
Swab test byr sendiri
Xboleh claim

Kalau ada colleagues yg sama2 vaxx hesitant, stick together & sama2 resist. Apa2 pun, jgn resign. Biar the company yg do the termination. Make sure everything is documented in B&W. Good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 05:05 AM | Show all posts
P&G 'ees standing up against the company's vaxx mandate.

TBH, P&G isn't really that ethical!


Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 05:09 AM | Show all posts
It will never end if you continue to comply!




Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 05:10 AM | Show all posts
Medical tyranny!


Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 11-11-2021 05:05 AM
P&G 'ees standing up against the company's vaxx mandate.

TBH, P&G isn't really that ethical!

This is in line to collapse the Civilization. Supply chain, Shortage, Climate Hoax, mass Unemployment.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 11-11-2021 05:09 AM
It will never end if you continue to comply!

Yup. Mandate is not a law. Kiwi dah ugut Jacinda to lift up sebelum mereka nak Gridlock.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 11:42 AM | Show all posts
Matthew McConaughey talked abt vaccine mandates for kids at 21:00 - “Right Now I’m Not Vaccinating Mine”.










Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 01:26 PM | Show all posts
Edited by snazzydaisy at 12-11-2021 01:41 PM

Link:  Brazilian President tells WHO Director “People are Dying” After COVID Shots – Pleads with WHO to Publicly NOT Recommend it for Children







Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-11-2021 07:00 AM
Pelik betul anti covax sangat2 sibuk hal vaksin. Against covax, tapi soooooo interested in all thing ...

Macam porumer di bod gosip la. Kata tak minat retis tu retis ni whoareyus kulu kilir tapi sebok mengomen di bod gosip.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 02:07 PM | Show all posts
If u nak vaccinate ur kids, make sure they get the right dose!


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.092979 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list