CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Dunia] Edisi Tajok Kontot Tapi Viral #9: Fauci: Vax Untok 5-11 Taon Siap November Ni!

  [Copy link]
Post time 8-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak kwn I doc kat hpj... Dia kata ramai doc yg kena chest pain lps booster dose....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:41 AM | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 7-11-2021 08:59 PM
Dia pun tak cucuk Pfizer apa.  Aku tak paham la cikki yang mengelejat puki tengok dia ni.

Bini dan anak2 dia cucuk tak?

Dia sendiri tu cucuk Sinovac ke saline?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:49 AM | Show all posts
chazey replied at 7-11-2021 11:15 PM
Kalau parents yang galak sangat kutuk antivax/pro choice tu ai nak cashkan. Macam kes Shahrulezad  ...

Makin lama, kebenaran kian terserlah... but malu laa nak mengaku yg diri sendiri dah terpedaya dgn propaganda kan. Dulu kemain pung-pang pung-pang kutuk & hina org2 yg ragu-ragu dgn covid vaxx ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 8-11-2021 08:24 AM
Anak kwn I doc kat hpj... Dia kata ramai doc yg kena chest pain lps booster dose....

Tak hairan. Dulu ai kena chest pain berhari2 hanya dengan 1 dos Pfizer. Bila ngadu kat pentadbir, diam tak komen hapa. Choi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 8-11-2021 10:28 AM
snazzydaisy replied at 8-11-2021 08:49 AM
Makin lama, kebenaran kian terserlah... but malu laa nak mengaku yg diri sendiri dah terpedaya dgn ...


Khuesnt.

Takda satu pun laporan media tanahair ini pasal ummah tak vax survive Delta variant. Hada yang kena Alpha/Beta pehtu kena Delta. Tetap la survive. Yang meka tahu report pasal ummah tak vax mati kejung di sepital saja.

Ummah yang acah2 protected sangat dengan vaksin tu pun now kena cash dapat Covid la hapa di tempat kerja dari ummah yang sama2 vax juga. Eh ai tot only unvaccinated piple dok sebar Covid kulu kilir sampai perlu penalized, demonized, blame anti covax for everything? Pffftttt. Laki akak pun dulu kutuk2 akak tamau vax. Tengok ujung2 sapa yang masuk sepital padehal weol kena jangkitan yang sama kot, wakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 8-11-2021 08:49 AM
Makin lama, kebenaran kian terserlah... but malu laa nak mengaku yg diri sendiri dah terpedaya dgn ...

Lets see sampai bila this "Marked People" nak bela cecair suci tu sehingga mereka pertahankan dengan nyawa,kaki tangan,mulut mereka sendiri.

They really pertahankan sehabis nyawa mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 8-11-2021 08:24 AM
Anak kwn I doc kat hpj... Dia kata ramai doc yg kena chest pain lps booster dose....

Senang macam ni, since mereka tu semua Dr, jadi mereka sepatutnye dah buat D-Dimer test darah mereka and see what is inside.  

Kalau takde apa Alhamdulilah, kalau ada something mereka dah start kena fix it.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana nk pertahan kn xnk vaksin ya
Aku nk keje tp syarat kena vaksin

Apa harus aku buat
Bingung laa mikirr
Perlu ke aku tadah lengan utk di cucuk
Ibarat dajjal dtg hulur makanan
Aduhhh kenapa la rakyat malaysia xnk turun buat demo
setakat memekak kt fb je buat apa
Hati xcukup kering la org malaysia  ni


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 7-11-2021 11:20 PM
Budak itam tu ambik Sinovac kan?

Ye.  Hari Wak Mahi cucok as PM8 awei2 si budak itam pake long sleeve supaye tak payah selak lengan sama2 dengan Wak.  Pehtu bila reputz tanye esok luse tu baru dia kabo dia nak cucok Sinovac.  Alasan kunon untok rakyat konfiden kat Sinovac.  Puiii..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 8-11-2021 08:39 PM
Mcm mana nk pertahan kn xnk vaksin ya
Aku nk keje tp syarat kena vaksin


Kalau tengok trend Overseas mereka walk away ramai ramai dari Job mereka, sampai collapsed sesetengah department tu, kalau Malaysian ni maybe bila anak2 mereka mati or Partner mereka or even Breadwinner mereka mati baru mereka nak start Protest kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 8-11-2021 11:13 PM
Kalau tengok trend Overseas mereka walk away ramai ramai dari Job mereka, sampai collapsed seseten ...

Baca Kat FB, rusyainie kawan sakinah tengah sakit tu..ke dia mmg dah lama x sihat?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 9-11-2021 09:14 AM
Baca Kat FB, rusyainie kawan sakinah tengah sakit tu..ke dia mmg dah lama x sihat?

Siapa tu Rusyainie? Sakit apa tetiba sakit ker?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 8-11-2021 04:13 PM
Kalau tengok trend Overseas mereka walk away ramai ramai dari Job mereka, sampai collapsed seseten ...

overseas lain
Kt malaysia mana berani takat bising gitu2 boleh la
Iols xrasa rakyat malaysia nk  protest  kalo ada anak2 dorg mati sb kn vaksin


Mcm iols buntu mikir nk vaksin ke x nk
Kemurungan la
Kalo vaksin kena tanggung risiko
Xvaksin xboleh kije







Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 9-11-2021 05:36 PM
overseas lain
Kt malaysia mana berani takat bising gitu2 boleh la
Iols xrasa rakyat malaysia nk   ...

Faham faham kerja tu penting....
Tapi seperti tu la belum cucuk tak tahu camner reaction dia, dah cucuk baru tahu kalau anything happen badan sendiri tanggung.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miss_white at 9-11-2021 10:53 AM
slavehunter replied at 9-11-2021 10:39 AM
Faham faham kerja tu penting....
Tapi seperti tu la belum cucuk tak tahu camner reaction dia, dah  ...


Nmpk nye mmg tiada pilihan
Nk xnk kena serah tengkuk juga

Xpun cari kerje lain selain kerje ofis
Kerje biasa2 ni dorg xletak syarat vaksin


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 9-11-2021 05:52 PM
Nmpk nye mmg tiada pilihan
Nk xnk kena serah tengkuk juga


Yerla kan, tapi kalau sayang kerja terpaksa vaxx nak buat macam mana kena cucuk juga, berdoa takde apa2, dah jadi orang teraniaya dah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 8-11-2021 08:39 PM
Mcm mana nk pertahan kn xnk vaksin ya
Aku nk keje tp syarat kena vaksin


Ada rezeki nya sis..doa semoga dipermudahkan
Rezeki Allah luas. Takkan tadah lengan semata2 nak kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 9-11-2021 09:14 AM
Baca Kat FB, rusyainie kawan sakinah tengah sakit tu..ke dia mmg dah lama x sihat?

Doktor rusyainie yang viral pasal bebal tu ke? Oh lama xdengar pasal dia. Sakit eh skng
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 9-11-2021 11:35 AM
Ada rezeki nya sis..doa semoga dipermudahkan
Rezeki Allah luas. Takkan tadah lengan semata2 nak ke ...

amimn terima kasih

mcm tu penyelesaian nye kena  kerje sendiri
berniaga ke huhuhuhu




Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 06:32 AM | Show all posts
slavehunter replied at 8-11-2021 07:48 PM
Lets see sampai bila this "Marked People" nak bela cecair suci tu sehingga mereka pertahankan deng ...

To them, mereka bukannya "marked people" tapi "very special breed", dah double jabbed pun masih ok, takde sebrg -ve side effect drpd holy vaccine tu.
  
Since takde apa2 jadi kat diri sendiri, segala vaccine injuries yg terjadi kat org2 lain tu semua hanyalah conspiracy theories dan propaganda puak anti-vaxx.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.077996 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list