CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Dunia] Edisi Tajok Kontot Tapi Viral #9: Fauci: Vax Untok 5-11 Taon Siap November Ni!

  [Copy link]
 Author| Post time 6-11-2021 01:04 PM | Show all posts

Kat Siam

snazzydaisy replied at 6-11-2021 08:45 AM
Link:  12-Year-Old Girl Fighting For Her Life In ICU After Heart Problems Caused By The Pfizer COVI ...


“My 12-year-old daughter is now in the ICU. A ventilator is required after she was diagnosed with coronary thrombosis. This occurred less than a week after she was vaccinated.

She was always a strong child.”

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-11-2021 01:04 PM

Sad.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 6-11-2021 09:17 AM
Poor parents. Ke, cash?

Both ler sis.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bkn la antivax.. tp ramai sgt skrg ni mati tiba2 lps vaksin..x mati covid mati serangan jantung pulakkk!seriau jgk nk lepaskm ank kecik dicucuk!
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 04:33 AM | Show all posts
chazey replied at 6-11-2021 09:17 AM
Poor parents. Ke, cash?

Entah lah sis, nak kata cash, tak sampai hati pulak. Maybe parents lepas cucuk okay2 aje, so depa ingat cucuk anak2 should be okay too. Brainwashed by MSM.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 04:36 AM | Show all posts
Edited by snazzydaisy at 7-11-2021 04:38 AM

Yupp. Ni another kes kat Siam juga.

2 shots in ONE month, gilaaa!!!


Link:  16-Year-Old Girl Dies From Blood Clots A Week After 2nd Dose Of Pfizer Vaccine, Parents Seek Answers

The sixteen-year-old received her first dose on October 6th and her second on the 27th of October. Soon after taking the second jab, she developed a fever, which steadily became worse. She began vomiting and was unable to eat and had no energy.

On October 30th, she was having difficulty breathing so her parents took her to hospital, where she was intubated. She was found to have blood clots in both lungs and an infection in her bloodstream. She developed thrombosis in her lungs which led to her death on November 3rd.

Her father and mother cannot think of any reason why she died other than adverse effects of the Pfizer vaccination and are asking the authorities for an investigation into her sudden death.


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 04:58 AM | Show all posts


Link:  As Deaths to Teens Increase After COVID-19 Shots Pfizer Asks FDA to Inject 5 to 11-Year-Olds



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 2-11-2021 01:36 AM
Anak aiol sorang dah kena Covid so dia dah hada natural imuniti (yang mungkin bertahan dalam 6 bulan ...

sis ko dah chochok jua rupanya...kuciwa amat aku ..sbb ko antara TEGAR-rianz yg anti chochok....ngapain berchochok gituan?
takut pekeliling gomen kah?

anak aku dah selamat rehat dari sekolah utk tahun 2021 ni

tahun depan pun ku nak rehatkan jua ..takut plak pi skola..cikgu kunci pagar pastu cikgu pi  panggei stodent kumpol kat dewan..tup2 mai misi chochok anak aku..

err bole ke buat cam tu??

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-10-2021 02:52 PM
Tahniah KJ.. ini yang dia mahukan
Rakyat dapat apa
Yang sakit tanggung sendiri

Dia pun tak cucuk Pfizer apa.  Aku tak paham la cikki yang mengelejat puki tengok dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 6-11-2021 04:38 PM
Aku bkn la antivax.. tp ramai sgt skrg ni mati tiba2 lps vaksin..x mati covid mati serangan jantung  ...

Udah awal2 declare bukan antibeks..cucuk sajork.jangan lengah2, nati kena pulau,kena kecam,kena sekat macam2. Usahkan tempat mewah,kedai eco pun tak layak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
koko2 replied at 7-11-2021 07:17 AM
sis ko dah chochok jua rupanya...kuciwa amat aku ..sbb ko antara TEGAR-rianz yg anti chochok... ...

Sis chazey goyah dgn ugutan pihak atasan tapi Sheols kembali ke pangkal jalan setelah kena COVID. Sheols tak lengkap dose kedua pun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 7-11-2021 04:33 AM
Entah lah sis, nak kata cash, tak sampai hati pulak. Maybe parents lepas cucuk okay2 aje, so depa  ...

Kalau parents yang galak sangat kutuk antivax/pro choice tu ai nak cashkan. Macam kes Shahrulezad tu la. Fadan moka masuk sepital kena kobid walau dah fully vaxxed 2 dos. Tu pon masih ada yang percaya vaksin tu berkesan 100% ampuh kalis Covid. Puih. Lepas nampak sundri MIL ai okeh, hidup ja walau tak vax bila dijangkiti Covid manakala anak jantan dia yang lebih muda separuh dari usia dia boleh pulak masuk sepital kena Tahap 4 walau dah vax 2 dos siap doktor bilang paru2 rosak, ai sunyum sinis ja dengan dakyah vaksin sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 7-11-2021 11:18 PM
naina replied at 7-11-2021 09:46 PM
Sis chazey goyah dgn ugutan pihak atasan tapi Sheols kembali ke pangkal jalan setelah kena COVID.  ...


A'ah. Ai terus jadik sombong dan bongkak yach dengan imuniti 1 dos ini banding laki ai nama ja 2 dos tapi lemah pi tahap 4. Wakaka. MIL ai lagik haibat lansung tak beksin tapi tadak masuk sepital pun bila kena Covid.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 7-11-2021 08:59 PM
Dia pun tak cucuk Pfizer apa.  Aku tak paham la cikki yang mengelejat puki tengok dia ni.

Budak itam tu ambik Sinovac kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
koko2 replied at 7-11-2021 07:17 AM
sis ko dah chochok jua rupanya...kuciwa amat aku ..sbb ko antara TEGAR-rianz yg anti chochok... ...

Dah tu? Ko ingat aku tak kena ka sekarang ni sebab cucok 1 dos ja?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 7-11-2021 08:59 PM
Dia pun tak cucuk Pfizer apa.  Aku tak paham la cikki yang mengelejat puki tengok dia ni.

omg kompom dalaman hitam legam.
.geli aku nak membayangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by monreyes at 8-11-2021 12:35 AM

PRU nnt jangan mimpi lah BN/UMNO nak dapat undi aku.. dlm byk2 perkara kau buat.. aku x leh terima ko nak beksin budak2.. pembunuh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:16 AM | Show all posts
Propaganda!!!








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:21 AM | Show all posts
Edited by snazzydaisy at 8-11-2021 08:26 AM

In China...






Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak kwn I doc kat hpj... Dia kata ramai doc yg kena chest pain lps booster dose....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:11 PM GMT+8 , Processed in 0.120006 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list