CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Dunia] Edisi Tajok Kontot Tapi Viral #9: Fauci: Vax Untok 5-11 Taon Siap November Ni!

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 4-11-2021 10:29 AM
Blood cancer? Eeehhhhhh tetiba teringat kelig ai. Lepas first jab sheol sakit sendi sampai takleh  ...

How is she now kaka ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-11-2021 03:01 PM
How is she now kaka ?

A lot better lepas 2 minggu jab second dose...Dia masih breastfeeding pula tu. Kesian betul.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-11-2021 03:01 PM
How is she now kaka ?

Mungkin ai patut suggest sheol huntok terai buat full medical check up, check darah hapa segala. Mana tau ada apa2 penyakit...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-10-2021 02:54 PM
Semalam aku baca FB doktor Sakinah Sulung tu jawab pasal aefi..dia kata kenapa nak tengok kes yg sed ...

Dr sakinah sulong bebal
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 04:21 PM | Show all posts
one day silap2 umur sehari terus cucuk
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 31-10-2021 07:56 PM
Sapa, nak cucuk anak dia dulu silakan.. Iols meme tidak ler.. Anak sorank jer... Budak pun nak cucuk ...

Ini namanya pentingkan diri sendiri..kalau kita sanggup sebab nak kurangkan risiko kobit,anak2 pun kena la beksin jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 4-11-2021 03:48 PM
Mungkin ai patut suggest sheol huntok terai buat full medical check up, check darah hapa segala. M ...

Yes i guess so kaka.

Karna risau pula tgn takleh bengkok tu sama dgn adik tu tempohari  .

Hrp² baik adja semua .
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:26 PM | Show all posts
paling minimum dpt kanser darah, lepas ni tah apa lagi kanser tak tau, agen pembuat kanser ada dlm tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:45 AM | Show all posts
slavehunter replied at 4-11-2021 11:32 AM
OMG! Theres plenty of young Teen dah mati 12-17, yang kena Myocarditis,Pericarditis, Cacat tak bol ...

"The risk of severe illness and death is lower in children" kononnya... we will see!





Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:55 AM | Show all posts
Been there, done that!

Just be careful on the "hidden" coercions surrounding your kids...





Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:57 AM | Show all posts
#conspiracytheory


Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
manzilla replied at 27-10-2021 01:05 PM
Jarum masih banyak, semua orang sudah dicucuk kecuali yang lari bersembunyi dalam gua.

chzyK9 dah separuh kaki diluar gua...sebab dah kena first dose.....

Tapi lawan tetaaaaaaapp dia lawan utk pertahankheunz prinsipnya...sedang lengan dah ready jua utk second dose....

Kahkahkahkahkahkahkah

Tak akan luntur dek tekanan....sesungguhnya dia huluq tangan bukan kerana dia hilang integrity perjuangkheun prinsip  tidak mahu vaksinnya, tapi tidak mahu kena cerai dgn laki kerna hilang pekerjaan kerna tak mahu baksin

Kahkahkahkahkahkahkah

Please dont reply...posting ini sekadar menjamu selera mata
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 5-11-2021 01:15 AM
gbam replied at 4-11-2021 07:26 PM
paling minimum dpt kanser darah, lepas ni tah apa lagi kanser tak tau, agen pembuat kanser ada dlm t ...

@blastoff dah ponah sebut pasal how bende puake ney boley create kanser halus2 berbanden kanser yang manusia dapat sekadar seketol 2 je seorang.  Anyway, those yang rindu blastoff, aku bet dia dah fly naik private jet tinggeykan Mesia ney becoz of the impending SCS war.  She/he is way above our level la, sebab tu dia berani bukak topik yang amat2 menakotkan.  Takde sape leh tangkap dia due to her actual status in real life.  So those are my thots on her/him.  Tinggey la provax yang maki2 dia tu mengadap perang ney nanti.  In a nutshell, blastoff dah betol2 blast off to a better life.  Bukan macam kita yang marhaen ney..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 5-11-2021 01:14 AM
@blastoff dah ponah sebut pasal how bende puake ney boley create kanser halus2 berbanden kanser yan ...

Itu lah Nanoparticles tu, black particles yang banyak dijumpai bila Microscoped.

Anyway aku pulak rasa Blastoff sudah selamat landing di Private Island dia, setting up his Love nest, Little St Paradise.

Tinggal la kita disini mengadap the Coercion.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 06:19 AM | Show all posts
"it hijacks human compassion & empathy."


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerjiggly replied at 5-11-2021 01:00 AM
chzyK9 dah separuh kaki diluar gua...sebab dah kena first dose.....

Tapi lawan tetaaaaaaapp dia l ...

Still takleh move on ke puggie?

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:06 AM | Show all posts
Maddie de Garay's story.

#vaccineinjuries

Link 1:  12 YEAR-OLD MADDIE DE GARAY VOLUNTEERED IN A COVID VACCINE STUDY AND NOW IS IN A WHEEL CHAIR

Link 2:  MADDIE'S STORY: 13-YEAR-OLD GIRL'S VACCINE INJURY. A STORY THAT NEEDS TO BE SHARED.






Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:45 AM | Show all posts

Link:  12-Year-Old Girl Fighting For Her Life In ICU After Heart Problems Caused By The Pfizer COVID-19 Vaccine



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 6-11-2021 08:56 AM
Link:  12-Year-Old Child In Germany Dies 2 Days After Receiving The Pfizer COVID-19 Vaccine

Poor parents. Ke, cash?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:38 PM GMT+8 , Processed in 0.173593 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list