CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Dunia] Edisi Tajok Kontot Tapi Viral #9: Fauci: Vax Untok 5-11 Taon Siap November Ni!

  [Copy link]
Post time 2-11-2021 05:03 AM | Show all posts
Moderna jab for kids, delayed by FDA.

Link:  FDA Delays Approval Of Moderna Jab For Kids As More Safety Concerns Emerge



Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
rayriff replied at 27-10-2021 09:40 AM
Rakyat msia tolong la bersatu padu. Semalam tgk buletin tv3 msia setuju jalankan ujian klinikal untu ...

Selama ni adult yg cucuk beksin pon ujian klinikal gaks
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-11-2021 08:10 AM
rayriff replied at 27-10-2021 09:40 AM
Rakyat msia tolong la bersatu padu. Semalam tgk buletin tv3 msia setuju jalankan ujian klinikal untu ...

dable post
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 07:52 AM | Show all posts
manzilla replied at 27-10-2021 03:25 PM
Mereka adalah golongan yang alergik teruk dengan perkataan ujikaji/tikus makmal. Mereka hanya mahu ...

ya.. mereka bgtau ini adalah ikhtiar...

bila keranda telah dibawa, bercucuranlah ayaq mata
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:05 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-11-2021 09:22 AM

lepas ni g#m#n bole paksa sesapa jer yg depa nak cucuk..

termasuk kanak2...

kita x bole wat apa2 dah..

kita ni dah lepasi point of no return..
kita dah kena trap.. so, hadap jer lah

jika sblm ni majoriti rakyat Mesia tolak beksin mcm kat USA..

kita mgkn ada peluang utk reject idea cucuk kanak2..

kat USA la ni.. wajib beksin kalo nak keje..

so, rakyat depa berenti keje ramai2..

so, pekerja x cukup

20 stesen bomba tutup, jenayah naik sbb polis x cukup..

sampah x kutip.. undang tikus n penyakit..

wad ICU spital tutup...

makanan n barang dari kapal kontena kat port x bole unload kat port sbb pekerja port berenti ramai2

truck drivers berenti ramai2, so supply chain gas, petrol, makanan disrupted..

sbb masalah2 yg timbul kat atas

ada governor negeri tertentu kat USA dah kuar arahan stop vaccine mandate..

rakyat depa tau mcmana nak lawan pemerintah zalim

kat Mesia ni rakyat takut kobid, takut gomen, takut x dapat melancong, takut x dapat lepak kedai mamak,

lg satu salahguna konsep ikhtiar n redha..

ini jam kalu.. masa ada kesempatan ni, berseronoklah...

bila mudarat dah kena diri n famili sendiri nnt, jgn menyesal
sesapa yg selama ni taksub n sokong gila2 beksin kobid.. ada saham akhirat jika ada kanak2 m#t% atau kena AEFI selepas beksin..

mak pak kena ingat.. anak tu amanah Allah SWT..

kat Mahsyar nnt, Allah tanya apa kome wat ngan amanah tu  



Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 27-10-2021 01:13 PM
yess, gomen pun tengah kaji untuk cucuk budak umur 3 - 11 tahun.

bagus la semua kena vaksin. baru n ...

Uols, banyak kes jadi tumor lepas vaksin ke?
Sebab iols ada kawan yg lepas vaksin dia sakit2, then diagnose cancer stage 3
Sorang lagi cancel survivor, last year hospital declare dah free from cancer however recently relapse
Kalau tak silap yang second colleague ni pun dah vaksin
Tapi cancer ni dia developed over a long period kalau tak silap, takkan tiba2 lepas vaksin dia jadi
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:25 AM | Show all posts
chazey replied at 2-11-2021 01:36 AM
Anak aiol sorang dah kena Covid so dia dah hada natural imuniti (yang mungkin bertahan dalam 6 bulan ...

anak2 provaks akan abihkan semua beksin yg si pied piper tu beli..
purcayalah... kalo ada 100 booster...

depa akan sukarela bawa anak depa pi injek walau 500 booster sekalipun..

kita dok dediam biaq depa injek beramai ramai



Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:27 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 2-11-2021 08:14 AM
Uols, banyak kes jadi tumor lepas vaksin ke?
Sebab iols ada kawan yg lepas vaksin dia sakit2, then ...

aku menyampuk bole..

Big Boss aku injek beksin..

so aku assume famili members beliau pon sama..

tetiba bebaru ni anak teruna dia umur 19 tahun kena cancer stage 2
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-11-2021 08:27 AM
aku menyampuk bole..

Big Boss aku injek beksin..

Menyampuk je la noks, indirectly kita boleh collect data tak rasmi
Iols ngan kawan2 yg tak fanatik vaksin dok sembang pasal ni
Macam kebetulan yg terlalu menakutkan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2021 10:56 AM | Show all posts

It's The Herd Mentality

Edited by tumpanglalu74 at 2-11-2021 08:31 PM
pengecatbintang replied at 2-11-2021 08:05 AM
lepas ni g#m#n bole paksa sesapa jer yg depa nak cucuk..

termasuk kanak2...

Sama la bila kain ela keluor pattern baru.  Berebot2 la yang membeli sebab taknak ketinggalan kunoon..  Kalo aku, aku bior pattern tu dah berlalu barang 4-5 taon pehtu rege pon jatoh baru aku beli.

Soooo.. all these side efex vics, they are now suffering in silence aren't they?  Except for ofkos yang dapat saline tu, sama macam menang loteri la dorang.  Yang dapat bende puake tu sume dah tau & tak berkutik.  Kecuali a few yang ngaku kat sini & dengan hati terbuke bercerite tentang side efex dorang.

Aku dulu ade je sedare nak sapot aku ambek medic kat Kiwi but aku taknak.  Aku kata "people's lives will be in my hands".  Aku taknak.  Right at that moment even mase tu aku pon masih mentah I can imejin dat it's all a sham.  My life will be a sham.  I have to act, perform & even breathe according to the big pharmas' whims.  I will not be saving lives but will only be saving mine & mine alone becoz I will be working in snake pits with no one to trust.  The only way to go is if I become a snake myself.


Surprised?


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 02:00 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-11-2021 10:56 AM
Sama la bila kain ela keluor pattern baru.  Berebot2 la yang membeli sebab taknak ketinggalan kuno ...

pilihan yg tepat utk x jadi doktor zaman ni..

terpaksa menipu n sembunyikan ubat yg betul dari pesakit..

ada pesakit yg mati sbb penipuan n hidden info tu..

nyawa tu...

kalo nyawa muslimin muslimat, lagi berat nak menjawab kat mahsyar nnt


Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 2-11-2021 03:51 PM
pengecatbintang replied at 2-11-2021 08:25 AM
anak2 provaks akan abihkan semua beksin yg si pied piper tu beli..
purcayalah... kalo ada 100 boos ...


Yeap.

Btw aku dah ada bilik asing kat sekolah sebab belum cucuk dos 2 (masa tarikh dos 2 tu, aku kena Covid. Gimana nak pi jab? Pehtu dah kena Covid ni ingat aku hadap lagik nak ambik dos 2 dalam tempoh terdekat since aku dah hada natural imuniti?). Aku baru potong gelang hari ni so belum pijak sekolah. Tengok la nanti apa aku buat kat sekolah, kat bilik special aku tu. Silap2 cikgu2 lain pi melepak situ dengan aku. Kahkahkah. Nak lawan the sistem, kita buat cara passive aggressive. Buat bodo je dengan tekanan. We shall win.

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 04:41 PM | Show all posts
chazey replied at 2-11-2021 03:48 PM
Yeap.

Btw aku dah ada bilik asing kat sekolah sebab belum cucuk dos 2 (masa tarikh dos 2 tu, aku  ...

betul.. ko layan kan adje..
kalo depa surun 2nd dose..

ko bgtau ler ko da sakit macam2 lepas 1st dose..


n sakit tu masih x ilang..

ko pi jumpa doktor ngadu...

so ada rekod yg ko da pi jumpa doktor bgtau ko sakit..

percayalah.. doktor tu pun x tau apa nak tulis pasal aefi ni..

paling2 dia angguk2 mcm tahu tp x tahu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-11-2021 04:41 PM
betul.. ko layan kan adje..
kalo depa surun 2nd dose..


Doktor pun kena tunduk dengan the sistem. Dah nak buat camna. Kat US sana, doktor rela berhenti kerja dari kena vaksin. Kasihan. From a hero last year, to a zero this year. Sini pulak tadak sorang pun berani nak fight.

Aku dah mulakan langkah pasif agresif aku. Dah kecoh kunon deols bergosip kat sekolah pagi tadi bila aku left group Wasap lagha satu persatu. Kesah apa aku. Yang penting group panitia, group bidang dan group kelas aku, aku tak left. Aku nak buat kerja hakiki aku ja; mengajar. Pi mampos tugas2 lain. Why give a 100% to an organization that doesn't even want to fight for you? Dan pentadbir, korang tengok la. No more backing out your lame asses masa dialog prestasi nanti (jika hada). Memang aku kenakan ja pentadbir2 lame asses ni jika hada peluang. Kesah apa aku. Gaji tetap jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-11-2021 08:27 AM
aku menyampuk bole..

Big Boss aku injek beksin..

Sergio Aguero fully vaxxed bulan September kan?
Tetiba complaint chest pain masuk Hospital.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:33 PM | Show all posts
chazey replied at 2-11-2021 04:50 PM
Doktor pun kena tunduk dengan the sistem. Dah nak buat camna. Kat US sana, doktor rela berhenti ke ...

aku sokong ko 100%..

bertahan x injek 2nd dos...

buat keje hakiki jer..

abih ler skolah ko tempang sbb chegu harapan da start silent protest..

ha ha

Sabaq yea... kalo gomen, negara n dunia problem x lama lagi.. spt yg aku jangka..

it's a buying time to U n antivaks
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:34 PM | Show all posts
slavehunter replied at 2-11-2021 05:02 PM
Sergio Aguero fully vaxxed bulan September kan?
Tetiba complaint chest pain masuk Hospital.

ya kott?

haa.. kan dah mendapat..

x de keje cari keje
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2021 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 2-11-2021 03:48 PM
Yeap.

Btw aku dah ada bilik asing kat sekolah sebab belum cucuk dos 2 (masa tarikh dos 2 tu, aku  ...

God speed sis.  Sangat2 kagum dengan U.  Espesyeli pengorbanan U gi cucok walopon U tak mau.  

CDC ade kata kalo dah +ve Covid & survive memang tak payah cucok.  Si jembalang Oxford tu ade ke nak kasi tau kat rakyat yang bodo2 ney?  Tarak punye sis.  Dia kire kepale dia je..  Probably dah kawtim sana-sini, jerong2 yang ateh dari dia tu sume dah pueh hati poket dah isi..  Selamat la bontot dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 3-11-2021 01:39 AM
tumpanglalu74 replied at 2-11-2021 11:43 PM
God speed sis.  Sangat2 kagum dengan U.  Espesyeli pengorbanan U gi cucok walopon U tak mau.  

CDC ...


Mana hadanya Malaysia ni nak acknowledge natural imuniti sis. Fakta asas Sains pasal natural imuniti ni pon depa tak kasik tau rakyat dan setakat ni ai belom jumpa SORANG pon doktor lokal bercakap pasal hal ni di socmed, inikan hal2 besar? Pft.

KJ dan gomen memang nakkan rakyat jadik sheeples. Dan memang nak pecah-belahkan rakyat guna kaedah provax/antivax. Korang porumer pandai dah lupa ka gimana British kontrol Malaya dengan dasar pecah dan perintah? Kau orang nampak kesannya sampai sekarang gimana kan? Pft.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-11-2021 11:33 PM
aku sokong ko 100%..

bertahan x injek 2nd dos...

Aku pun nampak gitu. Ekonomi tu memang dah tengah meleset dah. Seluruh dunia kucar kacir sebenarnya sekarang. Orang yang hidop dalam bubble dia jah mana nak kesah semua ni. Perihal natural imuniti ni pun ai bet ramai tatau. Dok telaaaannn je apa media mainstream suap. Telan la. Be the sheeple you already are.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 3284 Replies : 70
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 3118 Replies : 110
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5812 Replies : 94
Bila jumpa kitten...what u guys do?
adila39Bila jumpa kitten...what u guys do?
Views : 41 Replies : 2
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50227 Replies : 1161
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23051 Replies : 439
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 61562 Replies : 1989
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52792 Replies : 370
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10747 Replies : 622



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 06:58 PM GMT+8 , Processed in 0.098252 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list