CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2113|Reply: 31

Biadab! 3 Remaja Joget ‘Goyang Pargoy’ Ketika Sambut Maulidur Rasul

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 11:29 AM | Show all posts |Read mode
Aksi sekumpulan remaja membuat tarian 'goyang pargoy' di atas pentas pada acara sambutan Maulidur Rasul menerima kecaman hebat netizen yang menyifatkannya sebagai melampau.




Kredit foto: IG fakta.indo




Suara.com melaporkan, goyang pargoy merupakan sejenis tarian berentak rancak yang kini tular di TikTok dengan ramai pengguna terikut-ikut untuk menghasilkan kandungan tersebut.


Menerusi satu video di Instagram @fakta.indo, ketiga-tiga remaja tersebut kelihatan sedang asyik berjoget di atas sebuah pentas yang memaparkan sepanduk bertulis acara sambutan Maulidur Rasul.


Lebih mengejutkan, aksi tersebut ditonton orang ramai yang berada di hadapan pentas.




  



Video tersebut dikritik hebat oleh netizen dengan ramai yang menyifatkannya sebagai keterlaluan.




Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:42 AM | Show all posts
Dekat Arab Suadi pun dah boleh buat konsert, apa nak diherankan
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:13 PM | Show all posts
dh lama geram  nk tunjukkan bakat... maulud pun maulud la.. janji ada org tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
when muslims in other countries start to hijrah but they start to jahilliyah
RiP
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:05 PM | Show all posts
sambut birthday ni tiru kaper kan?

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala2 funeral upah stripper jahhhh
Selayaknya kena maki
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pantang dapat naik stage budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:28 PM | Show all posts
Hahahaha.... Darah muda yg rebellious.

Astagfirullah... (insaf kejap)

Penganjurlah yg silap tu, diaorg yg masukkan acara tu dlm majlis Maulidur Rasul. Sure lah dah praktis dan buat final rehearsal. Bukannya secara tergempar/spontaneous. MC pun relax jer kat tepi tu.

Mungkin strategi nak tarik remaja2 utk dtg memeriahkan majlis Maulidur Rasul kot?
Hmmm.... nak tambah pahala tapi mendtgkan dosa. Na'uzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah apa2 punya tarian tah
Tak berbaloi kena kecam sbb bt tarian bodoh tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bodo bukanlah ndon namanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:19 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 25-10-2021 03:12 PM
Tak bodo bukanlah ndon namanya

ya iyalah.. hahah bodoh benak kalau kat indon ni mcm-mcm peel
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:32 PM | Show all posts
dah agak dah..asal tiktok bangang jah mesti dri tanah leluhur
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:30 PM | Show all posts
dulu masa join program persembahan nasyid,
waktu training, raptai, sound test, sume nyanyi lagu nasyid. Bm ada, BI ada.

sekali waktu hari program,
ada satu kumpulan ni, naik pentas, tiba2 diorang bantai goreng gitar, lepas tu nyanyi lagu heavy metal.
yang bodonye, Program Manager dok kalut bising, tapi tak bagi hentikan performance.
MC semua tunggu tepi pentas aman-aman ja. aduhh.

diorang dok tunggu habis performance, nak marah team tu,
tapi budak2 ni dah plan awal2. diorang keluar ikut pintu depan, tak turun ikut belakang dewan.
terus masuk kereta, chow.
audience garu kepala, confuse tiba2 ada heavy metal terselit celah nasyid.
waktu tu Mawi ada, Hafiz Hamidun ada, malu weii.. hahaha

nasib baik aku orang bawahan ja, Program Manager nak pengsan dah stress. kena kipas
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mualaf omputih pulak jadi lebih baik dari yang inherit the religion. Bangang sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
indon suka main tiktok
yg jntn melayu pula suka share tiktok indon
tiktok indon ni kebanyakan nye suka buat aksi lucah
tu yg jntn melayu suka share.kejap2 update tiktok indon
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau nk menari gitu sesuai kalau lagu chicken dance..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikk frishkaa xnak sampaikann sepatah dua kataa ke psai perangaii orgg2 indon nie.. Btw harap2 xsmpai laa challenge bodoh2 niee kat Malaysiaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:04 PM | Show all posts
tak nak kalah kristen sambut besday jesus korang pun nak sambut besday mohamad ereb saudi tersenyum sinis ja dek


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 12:34 AM | Show all posts
budaktua replied at 25-10-2021 12:13 PM
dh lama geram  nk tunjukkan bakat... maulud pun maulud la.. janji ada org tgk...

Cramp prut iol tngok video tu dgn ktawa kat komen uol.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 12:35 AM | Show all posts
CikYaYaYa replied at 25-10-2021 08:55 PM
Acikk frishkaa xnak sampaikann sepatah dua kataa ke psai perangaii orgg2 indon nie..  Btw harap ...

Smnjak 2 mnjak acik Friska msuk sini, sllu je ada brita2 dri negeri ummah leluhur msuk sini.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 63390 Replies : 1798
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2695 Replies : 282
Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??
hell0jennieMakcik Neelofa spill the tea pasal Fazur
Views : 49913 Replies : 183
CSR Racing 2 se centra en las carreras callejeras en Android y iPhone (iOS)
alexjameCSR Racing 2 se centra en las carreras c
Views : 709 Replies : 4
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9575 Replies : 554
TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
ZORRO5555TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
Views : 54620 Replies : 140
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29657 Replies : 504
BULLET TRAIN (2022)
SY_MumiBULLET TRAIN (2022)
Views : 640 Replies : 5
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 286 Replies : 13



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.100544 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list