CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 11733|Reply: 151

[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP - Song Hye Kyo, Jang Ki Yong

  [Copy link]
Post time 23-10-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 21-11-2021 08:01 PM


Profile
Drama: Now, We Are Breaking Up (literal title)
Revised romanization: Jigeum, Heeojineun Joongibmida
Hangul: 지금, 헤어지는 중입니다
Director: Lee Gil-Bok
Writer: Je-In
Network: SBS/Viu
Episodes: 16
Release Date: November 12, 2021 --
Runtime: Friday & Saturday 22:00-23:10
Language: Korean
Country: South Korea
Content rating: 15+-

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
A dreamlike story of love and breakup.

Ha Young-Eun (Song Hye-Kyo) is the leader of a design team for a fashion company. She is a cold-hearted realist and she prioritizes stability first. She is smart, beautiful, self-disciplined and sensitive to trends.

Yoon Jae-Kook (Jang Ki-Yong) is a popular freelancer fashion photographer. He has everything like intelligence, wealth and handsome appearance.

Cast
Song Hye-Kyo - Ha Young-Eun
Jang Ki-Yong - Yoon Jae-Kook
Choi Hee-Seo - Hwang Chi-Sook
Kim Joo-Hun - Seok Do-Hoon
Park Hyo-Joo - Jeon Mi-Sook
Yoon Na-Moo - Kwak Soo-Ho
Yun Jung-Hee - Shin Yoo-Jung
Nam Gi-Ae - Kang Jung-Ja
Yura - Hye-Rin
Choi Hong-Il - Ha Taek-Soo
Joo Jin-Mo - CEO Hwang
Cha Hwa-Yeon - Min Hye-Ok
Jang Hyuk-Jin - Go Gwang-Soo
Song Yoo-Hyun - Oh In-A
Lee Joo-Myoung - Nam Na-Ri
Sehun - new designer

Source : Asianwiki & Mydramalist

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang kat mana, tak sabar nya nak tengok shk lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 23-10-2021 03:19 PM
Tayang kat mana, tak sabar nya nak tengok shk lagi

Ada kat viu... kat astro iols tak pasti...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2021 03:44 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 04:27 PM | Show all posts
oh SBS ye...so astro probably channnel 393 ...

may be...

WOw November banyak citer best - Inspector Jo Yi - OK Tachyeon  2PM...8 November ...Then another historical/period drama  lakonn Junwoo 2Pm the Red Sleeves

king Affection pun period drama...

hmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 04:29 PM | Show all posts
So Jang Ki Young in action with Song Hye Kyo ...
i would imagine sama tak watak dia dengan Park Mo Gun dalam WWW. Search ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-10-2021 04:27 PM
oh SBS ye...so astro probably channnel 393 ...

may be...

Kena buat timetable kdrama...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-10-2021 04:29 PM
So Jang Ki Young in action with Song Hye Kyo ...
i would imagine sama tak watak dia dengan Park Mo G ...

I suka drama www tu... drama tu pun heroin older than him.. still ada chemistry...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2021 07:42 PM | Show all posts
Rahah replied at 23-10-2021 06:57 PM
I suka drama www tu... drama tu pun heroin older than him.. still ada chemistry...

bila song hye ky berlakon , inshaa ALLAh , you wil see a good stase in terms of colours fashion aesthetics

hmm....dia ni  taste dia macam HYe Jin cha3....i suke  style dia sebelum ni , tang encounter   tu


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 01:45 PM | Show all posts
i ade bace sinopsis kat soompi , i think drama ni may be ade sikit iras iras encounter jugak kot ...huhuhu

may be lah ...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabarnya nk tgk drama nihhhHHHhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengar2nya citer ni rated 19+…mcm Nevertheless ke? So faham2lah ye…jgn tgk dgn  budak2 bawah umur…
Btw iols x tau lagi nak tgk ke x sbb byk sgt citer best batch baru ni…dlm list yg tgh tgk skrg dah ada 3…tambah 1 lagi Happiness mlm ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-11-2021 08:56 AM
Dengar2nya citer ni rated 19+…mcm Nevertheless ke? So faham2lah ye…jgn tgk dgn  budak2 bawah umur ...

Haah... SBS rated 19+... romantic scenes, violence & other explicit contents...

Lambat sikit kot start tengok drama ni... sebab nak catch up Inspector Koo...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-10-2021 07:42 PM
bila song hye ky berlakon , inshaa ALLAh , you wil see a good stase in terms of colours fashion ae ...

I tak tengok Encounter...
Yup... sebab character dia pun working at a fashion company memang best la tengok outfit dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:59 PM | Show all posts
Rahah replied at 8-11-2021 10:04 PM
Haah... SBS rated 19+... romantic scenes, violence & other explicit contents...

Lambat sikit kot  ...

iols tak tgk citer ni kot sebab dah cukup kuota...dah 5 drama iols tgk skrg ni, cukuplah tu...

jirisan, chimera, inspector koo, happiness, dr. brain semua weekend punya slot...

lagipun iols baru je abis tgk drama pasal break up & the pain is so real mcm kita pulak yg break up...
tu sebab tgk byk2 drama yg totally different genre sebab nak get over the feel...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:57 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 8-11-2021 11:59 PM

hmm you guys dah bace ke article about this drama kat nets?
rating klasifikasi yg diberikan pada ep 1 katanya 19 ++
sumber: kbizoom
hmm.....

rating WWW.Search rating dia i think either 15 ++ gitu kot  ...
i think ade babak yg daring kot

and hye kyo pun ckp drama ni buat dia pamerkan emotional range from 1 to 5 ...so expect pretty loaded emotional - conflict may be? macam Encounter but  i want to  watch the chemistry between Jang Ki Young and Hye Kyo ni, sebba Bo Gum and hye kyo dalam encounter ...hmm ...hmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2021 12:11 AM | Show all posts
eh tak ade thread pasal Secret Royal inspector Jo Yi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 9-11-2021 10:11 AM

Mcm xde lak iklan ni kat one hd?
Lamanya tak tgk drama lakonan shk. Last tgk full house.
Tgk encounter dlu pun xleh follow sbb hero, even ada tyg kat tv.
Yg ni pun sama tak bkenan jgk kat hero. Tp ingt nak try tgk sket. Kot2 tiba2 bkenan follow. Tgk la dlu mcm mana nnti.
Cerita romance2 lak bkn fevret genre aku skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:01 PM | Show all posts
hijau88 replied at 9-11-2021 10:09 AM
Mcm xde lak iklan ni kat one hd?
Lamanya tak tgk drama lakonan shk. Last tgk full house.
Tgk e ...

hehehe encounter tu seab hero dia anak ikan you Bo gum tu , i was like not too keen, jugaks.
i suka style Hye Kyo hehehe dan lovely scenic seaside landscape tu cantik...

dalam ni i nak tengok her style , dan gaya dia bawa watak seakan akan that lady dalam encounter but now more mature lah kot..

Jang Ki Yong ni ... i think i speculate awal yg watak dia seakan iras iras Park Mo Gun dalam WWW Search...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:46 PM | Show all posts
Gambar press conference...see the height difference...
Tapi jang ki yong ni memang selalu kena pair dgn heroin2 yg petite...
Im soo jung dlm search www & jang na ra dlm go back couple...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:51 PM GMT+8 , Processed in 0.095095 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list