CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"DM Maki-Maki, Hina Anak-Anak,"- Ude Wahid Bengang Izreen Azminda Dika

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 05:52 PM | Show all posts
Adik2 bbnu yg pelik naper netizen dan kaka porum gosip esp masih marah jering sebb kami2 nie semuanya berlaki atau pernah berlaki...perasaan ditipu dan dirampas sakitnya hanya Allah swt yg tahu...pulak2 masa kejadian Intan baru melahirkan anak...kesan trauma Intan sgt2 terkesan okay kat kaka2 porum gosip...rasanya netizen dan kaka2 porum gosip masih waras...kita marah kat kude dan jering jer...anak2 tak salah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 09:20 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 22-10-2021 05:00 PM
yang tiktok bukan sindir...tapi fakta. hanya belah sini dan karatz nya terasa pedas. pasal mereka  ...

hahahaha... tetiba aku confused
siapa berhala si jering

piirrraaaaaaaaaaaahhhh jering, kaki pnipu, kaki perampas, perosak rumahtangga orang
pi lah menyundal ngan kude tu buat anak sepanjang ketapi
takde siapa peduli pon
ko berlakon pon bukan best
kaaaannnn

sejenis sampah akan selamanya sampah ko jering
pfffffffttttttttthhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 11:14 AM | Show all posts
relevant lagi ke baboon 2 ekor ni?
tiba2 kuda ni berbunyi
dari start scandal berkutik pun tidak
macam jering punya ayat? guna anak sebagai talian hayat dalam industry?
kaka kesian kat anak2 dia
bukan sebab apa, sebab dapat makpak macam derang
1 hari bila pandai google
google lah nama mak pak yang kenonon gah suatu ketika
tiba2 baca gusip pasal mak extend masjid
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
wekkk wekk wekk
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Geliiii yuckssss tengok taik palat udee ehhh shilapppp taik lalat udeeee... kowseeeerrr lah nak jealous dengan penyondol mcm binik hang yg x bermoral gittew..hadaplah ye udeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 12:42 PM | Show all posts
hadap jerlah... korang yg cari pasal
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 meloyakan.  z
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Balasan ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:05 PM | Show all posts
dedua sampah masyarakat
guna isu anak nak raih simpati ke tu jering
sila lah ko meninggalkan dunia seni ni
sebab ko dah tak relevan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:35 AM | Show all posts
Ye ye je ude nak taip panjang lebar macam gitu
Rajin pulak dia, baik dia belek tahi lalat dia
Ada jugak paedah
Jering je rajin buat keje-keje gini, macam gantung gambar gelenyar dengan laki orang
BBNU!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:49 AM | Show all posts
xAthenax replied at 28-10-2021 11:14 AM
relevant lagi ke baboon 2 ekor ni?
tiba2 kuda ni berbunyi
dari start scandal berkutik pun tidak

Kesian jering, review stroller je sekarang
Bawak anak ke klinik mcm dapat ke Langkawi! Sedih!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:27 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?

yizreen dan hamis suraya paling teruk, sebab sombong dan bangga ambil hak orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:04 AM | Show all posts
JERING HERING TERSAKITI!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 30-11-2021 11:04 AM
JERING HERING TERSAKITI!!

why??masjid nk kna extend ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
paging for @OSHIN_HONEY,

pemuja izreen asmidar...



kahkahkahlahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:16 AM | Show all posts
bosann...next....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:09 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 30-11-2021 11:09 AM
why??masjid nk kna extend ke

tersakiti tgk intan tgh bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 12-11-2021 12:38 PM
Geliiii yuckssss tengok taik palat udee ehhh shilapppp taik lalat udeeee... kowseeeerrr lah nak jeal ...

zuriat semua herlokkkk kheunz?...kifarah sipenyondol kot?
ahakzzz
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 23-10-2021 04:54 PM
Pencaras yg paling low class tahap level bawah nie jering berbanding pencaras retis yg lain

tik tok dlm kategori mana?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak relevan dah dua ni dalam industri…saja nk create issue la tu supaya wartawan besfren die ada berita nak up pasai die!!! Twisted mind and hati busuk betoi acik nih!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.188156 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list