CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"DM Maki-Maki, Hina Anak-Anak,"- Ude Wahid Bengang Izreen Azminda Dika

  [Copy link]
Post time 21-10-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama dah tenggelam kenala up cerita baru
Utk up kan diri sebagai retis
Kalau tak org lupa
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
aku peliklaa.. sape je yg nak DM2 si jering ni.. masih ade lg ke yg ingat pasal minah ni..mcm peliklaa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?

Sbb sheol membongak n suka buat stetmen ntah hape2. Try mcm ct, xkecoh, nnti lama2 dimaafin gitewwww. Melayu mudah lupa
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 09:06 PM | Show all posts
Share le dm maki2 tu ye ude/jering .. kalau takde bukti memang tak nak caya
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya nak up status meroyan macam tu tolong lah guna font elok sikit..hahhaa juling mata nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pencaras tersohor mak Iti aman2 jah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Pafadanfan [em:16:]
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka. Sampai 7 keturunanlah kau tanggung ye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana bukti org maki??? Bagi bukti org maki anak ko plsss
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 21-10-2021 02:06 PM
baca ayat2 ni, aku confirm bukan laki dia yang taip
hahahahaha
bini taip bagi pihak laki ke

Tula kan..nampak sgt dia yg menulis. Ntah sapa yg kutuk dia ntah, imaginary haters agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 01:20 PM
mojarean_X replied at 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?


..........
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry la.. iols xcaya ye kalau sekadar cakap2 family kena keji selain bg ss baru iols caya. tah2 play victim je kasi netizen lupakan hal dorg. iols rasa yg retisnya je xdela sefamily nak dilaharnya. ngarut.
org kena ngata: poji, taik kude.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 21-10-2021 11:23 PM

se-nyampah2 kat si tonyok syuk tu pn kowser iols nk dm carutz heshe.. ni lagikan ank kecil, ank dewasa poji yg tak bersalah. drama je korg. btw anak izreen sulung tu ensem. mesti ikut bapaknya
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:45 PM | Show all posts
Fly_over replied at 21-10-2021 11:22 PM
se-nyampah2 kat si tonyok syuk tu pn kowser iols nk dm carutz heshe.. ni lagikan ank kecil, ank dewa ...

tak ensem mana pun. rasanya genetic belah izreen. izreen ni kalau mulut dia tak macam bontot ayam pastu bergambar elok2 adalah manisnya
uols google je muhammad riza baharudin


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade pulak masa time2 pantang nak lyn2 komen nitizen.. toksah on pon sosial media kalau xnak stress.. sng citer
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar last tu macam zaman friendster
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-10-2021 02:11 PM
Saja la kot create cerita maklumla intan aritu panas pasal tik tok tu.

Ada newbie yg tanya kenapa  ...

iols terlepas cerita intan dan tiktok. Apa yg panas tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x rs ade org dm dia..aku rs dia nk up kan diri dia sbb skrg kan Intan tu tgh viral.. dia kan jenis imaginasi terlebih..dah lama kot ko merembat laki org..Intan pun dah bahagia ade org lain..so jeles.. jd bt la citer  mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu nya orang lelaki tak kosa nak type berjela2...nak bela bini pun takde nya nak type macam gitu. Haha. Netizen tak kosa nak dm...nak tgk IG kau pon tak sudi...nak aman berpantang tutup ajer semua social media.. entah2 diri sendiri yg tak aman...nak mintak perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 03:49 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?

sebb dia pentipu, kata nak buat extension masjid je tapi rupanya dia tutup terus masjid tu hahahaha. Munafik. Berani caras laki orang berani la hadap segala2 bnda2 mcm ni. Pehal nak stress, rilek laaa demi cinta kan. dalam pantang tu tutup je la segala IG fb bagai utk sementara. Ni tak, kan dah mental.  Pasal org maki2 anak2 tu aku mcm kureng nak percaya, ada bukti ke. Kalau maki dia tu logic la sbb suka menyondol sgt.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:11 AM GMT+8 , Processed in 0.079235 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list