CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"DM Maki-Maki, Hina Anak-Anak,"- Ude Wahid Bengang Izreen Azminda Dika

  [Copy link]
Post time 21-10-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereka yang bercerai netizen yang emosi macam ude tu laki dia! Choi buat dosa kering je netizen baik jaga laki sendiri elok2
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:16 PM | Show all posts
Malas nak kesian
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan laki kau kena rembat udah la senah sibuk rumah tangga orang rumah sendiri anak tak makan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:21 PM | Show all posts
kalau tak tahan kena maki
tutup aje ig dan semua media sosial.. kan senang
ini tak.. puji hadap.. paid review hadap.. kena maki tak boleh nak terima pulak

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:33 PM | Show all posts
byk2 kes sondol dlm Malaysia.. korg nye kes paling teruk.. hadap la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:35 PM | Show all posts
hangpa, masa hangpa buat perangai nak extend masjid aritu ada fikir perasaan intan tak?
ada fikir perasaan anak2 tak?

ntah iye ke tidak org kecam baby tu. ntah2 saja petik, padahal org kecam si laki bini saje..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka!!!! Bina masjid hasil blodozer masjid sedia ada mmg wajar dikecam sampai kiamat. Kisah pulak aku nak kesian
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I rase izreen taip. Lelaki klo bkn jenis mcm iqbal ssh nk taip panjang2..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka ko.
Tutup je la ig apa semua tu
Dok diam2
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:57 PM | Show all posts
abadi84 replied at 21-10-2021 02:45 PM
Padan muka!!!! Bina masjid hasil blodozer masjid sedia ada mmg wajar dikecam sampai kiamat. Kisah pu ...

aku rasa jering yang taip, dengan harapan orang simpati kat dia dan kecam intan
kUde kan dah kena kangkang, tu yang bebal makin bertambah bebal

tengok betul tak aku cakap
ni antara netizen bebal yang serang intan


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 yg DM pon fake account, ayat makian pon hanyala skrip semata2. Dari awal sampai la ni asikla play victim. Lemah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hypothetically at 21-10-2021 03:28 PM

Ini musim org desperate mintak perhatian.  Anything utk naikkan traffic naik dapat buat review. Nice try.
Susah senang ko pun masih ada laki utk tanggung ko. Lainlah intan yg di ibu tunggal kan, kuasa aku.
Bye izreen, my last comment.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:17 PM | Show all posts
leave them alone lah...dah tuhan tetapkan jodoh drg berdua, netizen sakit ati benau dah kenapa lahai..
kita jaga laki bini kita sendiri udahla...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:21 PM | Show all posts
aikk da bertahun tiber lak kuda ni berbunyi????neyyyyyyghhhhhh bukan kuda yg taip sah2 jering meroyan yg taip ni..ternyata kuda takut dengan jering..kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
asyik cerita sama je dok la kata org kecam depa mcm la netizen xde keja sgt. anak dah dua pun.lakibini sama bebal, jodoh sekufu sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:41 PM | Show all posts
aku kalau ex wife uda & family terdekat dia nak dendam ke nak bitter nak meroyan nak santau ke kat si uda ngan izreen aku tak kisah sgt. yg aku tak paham netizen lak lebih2. ok aku get it izreen pencaras tapi dia bukan caras laki netizen pon. biar lah uda tu nak pilih siapa, dia nak habiskan sisa hidup dia dengan siapa, asal dia bahagia. kita bukan tau pon hal dalaman rumah tangga org.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 yang no 1 dgn no 2 ambik kisah tak kude? Tgk mcm kakak2 intan je yg tolong jagakan
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 04:16 PM | Show all posts
hahahaa..... acik2 mana ler yang takde kerja p dok stalking IG dia org tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela jering, pahlawan ko mmg 3 ekor tu je... Tu yg lagi 2 anak si ude tu tak kira anak kau jugak ke witch oi
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 21-10-2021 06:57 AM
aku rasa jering yang taip, dengan harapan orang simpati kat dia dan kecam intan
kUde kan dah kena  ...

Ni baru betul up bukti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.082476 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list