CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 652|Reply: 7

Cik Kak Twitter bising dah 2021 pon kena ceduk nasi untuk lelaki

[Copy link]
Post time 21-10-2021 12:26 PM | Show all posts |Read mode
Guys, jom bahaskan isu yang tengah trending ni. Seronok jugak dapat dengar banyak pendapat.




Kalau iolss, mmg iolls yg akan senduk nasi untuk suami, melainkan kalau iolss penat, iolls akan bg tahu suami yg iolls tak larat nak masak / senduk nasi sebab penat kerja. Laki iolls pon memahami. So not a big deal la buat iolls.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk laki sendiri tk salah pun
Utk adik beradik laki xde pun buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:52 PM | Show all posts
kalo kat rumah mertua
selalu utk suami sendiri jer
mertua ipar duai dorang buat sendiri

tapi kalo kat rumah kita orang
aku memang selalu tolong pak mertua
sebab pak mertua aku dah tua sangat
dan bapak paling baikkk kat dunia

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 01:13 PM | Show all posts
aku tolong senduk masa nak berbuka puasa je..
sebab semua nak mkn serentak kan...
kalau hari lain...xde makna nak mkn sama...
panggil mkn..jap jap jap...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Give and take...aku dlu selalu gak cedokkan nasi utk abg long, tapi tak pernah lak aku rasa mcm hamba. Sbb abg long aku pun jenis yg tak pernah mengeluh dan ready je antar aku gi interview bagai dan sanggup tunggu sampai habis depan pintu bangunan biarpun berjam-jam. Kiranya aku cedok nasi tu antara aku tunjuk penghargaan dan kasih sayang terhadap adik-beradik (zaman tu Insta FB bagai tak pipular lagi, takde lak nak post gbr sambil caption berjela utk ckp tengkiu).
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
husben iols yg senduk nasi ambilkan lauk untuk iols. Bukan ke lelaki yg kena gentleman gini?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:10 PM | Show all posts
ikut la,ak kadang senduk kan
kadang2 tidak,bg ak salah 1 cara tunjuk kasih sayang juga tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
X kesah, boleh je sendukkan. Cuma jgn jd satu kemestian la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 11:54 AM GMT+8 , Processed in 0.135983 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list