CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8324|Reply: 44

Gambar Emma Maembong Bersama Ady Kana Dan Alyaa Syuhaila Undang Tanda Tanya

[Copy link]
Post time 21-10-2021 10:28 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini ramai juga selebriti yang terpalit dengan kes pengubahan wang haram hanya disebabkan ada hubungan baik atau berkawan dengan individu yang terlibat.


Dah setahun rupanya kes tersebut berlaku tapi tiba-tiba gambar-gambar Emma Maembong pula jadi perhatian.


Foto: IG






Di Instagram, Emma ada bergambar dengan pasangan yang didakwa terbabit dengan kes wang haram.


Difahamkan ia adalah baby shower untuk isteri Ady Kana iaitu Alyaa Syuhaila.


Tak pasti apa pula hubungan antara Emma dan pasangan tersebut.




  



Emma juga menutup ruangan komen mungkin tak kuasa nak layan kecaman netizen.


Mungkin mereka berkawan baik atau kenalan rapat?


Harapnya tiada cerita yang bukan-bukanlah lepas ini. Apa jadi dengan kes wang haram tu ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh..ingatkn meringkuk dlm penjara lagi buah kana ni...rupa2nya dah lepas bebas ek...
So, kranya buah kana ni tak bersalah la ye, yg bersalah netizen sb tuduh dia biz dobi mendobi..
Huntung oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:08 AM | Show all posts
Kes dah tutup kot.
Dorang pun terlepas.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab: Eh..ingatkn meringkuk dlm penj ...


Bini pon dah termengandung lagi lpas kuar jail... Balas dendam sungguh kot lpas kkuar tu..... Hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya lama dah depa kamceng.. msa ema kawen pon kana n bni ada
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 21-10-2021 11:55 AM
Rasanya lama dah depa kamceng.. msa ema kawen pon kana n bni ada

Yaaa.. Dorang dah lama rapat. Cuma yang takde fara mendoza je yang kononnya bff dunia akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:17 PM | Show all posts
depa kan mmg bff
amenda "Tak pasti apa pula hubungan antara Emma dan pasangan tersebut."

aman 2 aje kan ady kana dok ckp kena fitnah la hapo la.. yg pasti menten meriak dan kaya si ayla rempit tuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:22 PM | Show all posts
da settle ke kes ady ni? byk duit kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:29 PM | Show all posts
untung la dah la lari dari lokap seperam terus bleh ttup kes ye..dahsyat btul permainan duit orka ngan gomen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:31 PM | Show all posts
Baju oren tu brader viviana ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:44 PM | Show all posts
Prickford replied at 21-10-2021 12:31 PM
Baju oren tu brader viviana ke?

haah..jadi abang vee pun hensem , jadi kak vee pun lawo
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Wauu bila dia ngandung? Kalau iols bila dah terbabit ngn kes jenayah ni tak koser la nk membiak kang tak memasal duk dlm penjara dlm keadaan hamil tu.
Iols penah tgk depan mata cemana pesalah ni tau kena gari 24 jam.
Susukan anak pun sambil tgn sebelah kena gari, ko nak g kencing pun tunggu pegawai yg jaga ko muncul baru leh g sbb tgn ko bergari kat katil.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnya buah kana.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:21 PM | Show all posts
Menyampah tengok 2 ketul datok datiin ni. Mcmmana bole terlepas? Polis tak buat kerja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya tgk kembar husband si emma ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg bleh diharapkan drpd si emma ni
dah la x pegi sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:25 PM | Show all posts
kembar husbnd emma ke tu?

persis mamat masterchef australia connor tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 04:06 PM | Show all posts
this is MALAYSIA!!..scam duit juta2 masuk lokap sekejap lepas tu settle kes
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 04:19 PM | Show all posts
habis tu pondan famous tu tk kena kcam pulakke terima job host untuk event  tu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
maybe betul2 kawan je bukan biz partner. emma takde pulak nampak kaya luar biasa, geng2 disyaki semua takde tunjuk rapat dgn dua ketul pemilik kedai dobi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 04:28 PM GMT+8 , Processed in 0.087594 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list