CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Produksi Sheila Rusly Diserang, Didakwa Shooting Dilakukan Curi-Curi

  [Copy link]
Post time 20-10-2021 10:37 PM | Show all posts
bkn dia kata tak nk buat drama lg ke ari tu...konon2 merajuk taik kucing le tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
serimaya replied at 20-10-2021 10:14 PM
kat ig maria tunku sabri dia and hubby dtg ke tempat shooting cyct sebab dia dpt offer watak pembant ...

Ada lagi u part ivermectin si Teh Syuhaidah dtg hantar tu. I sebab dari hari tu baca macam eh dia pun ambik jugak ke? Tu baca latest post ke maeps suspen pulak. Scroll post bawah2 tu jumpa ada lagi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:48 AM | Show all posts
serimaya replied at 20-10-2021 10:14 PM
kat ig maria tunku sabri dia and hubby dtg ke tempat shooting cyct sebab dia dpt offer watak pembant ...

minah ni bodoh jugak rupenye

byk kali dah update ig benda2 yang membodohkan diri sendiri
kusangkakan cerdik


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
serimaya replied at 20-10-2021 09:14 PM
kat ig maria tunku sabri dia and hubby dtg ke tempat shooting cyct sebab dia dpt offer watak pembant ...

Dia siap promote ubat covid. Instant baik katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
asamfish replied at 20-10-2021 11:48 PM
minah ni bodoh jugak rupenye

byk kali dah update ig benda2 yang membodohkan diri sendiri

Dia memang bodoh la. Tengok je nama2 makanan dia masak. Dia dulu cabin crew je. Spm level je la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aq je ke memang tak minat dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah dalam satu kedai rambut ngan diani.berbual bising on the phone,berbual kecoh apa kes artis mana aku lupa dah lamo. Hahahahahaha !

IRL dia Kurus keding muka haggard.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengarah terhebat malaysia. Bakal mencantas reputasi james wan[em:13:]
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
serimaya: kat ig maria tunku sabri dia a ...


Bodoh nya Maria tu [em:6:] Kalau lagi teruk, padan muka. And bagus jugak. Sbb dia tu pun one insensitive old hag. Sama mcm cyst berangan ni.
Si Maria tua gemuk tu, kalau masak2, letak nama tah hapa2 tah. Pasal isu semasa konon. Pasal org mati kena tembak pun, dia namakan tu dkt resepi dia. Semoga dia mampos nanti, ada org buatkan resepi "ikan gemuk buntal dulu host Jln2 cari makan skrg dah kembung sbb dah mati"
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Meh iols komen menambah perisa. Org2 finas pun agak2 la. Takkan tak buat homework terus terjah set. Ke saja cari sebab jalan-jalan rentas negeri cari set.

Tp dekat ig tok sidang citer lain pulak. Kat ig tok sidang marah procedure sambung lesen production kat finas atau kementerian. Sefaham iols, mcm lesennya mati. Tp procedure renew tu mcm reapply. Jd amik masa lama. At the same time, shooting jalan terus tanpa ada lesen baru tu.

Set sis mmg terpaling kot. Tercalar balar lah org tahu cerita gini. Skrg dah masuk astro pulak. Iols dah lama betul tak tengok drama js pictures. Tak minat dah la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:31 AM | Show all posts
serimaya replied at 20-10-2021 10:14 PM
kat ig maria tunku sabri dia and hubby dtg ke tempat shooting cyct sebab dia dpt offer watak pembant ...

maria tunku sabri duduk maep???
nak ker shelloosss???
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 10:44 AM | Show all posts
sis ni kalau buat cerita, pelakon dia amik semua syok sendiri
plus sis ni pun memang jenis syok sendiri
dan perasan terpaling hebat
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 10:57 AM | Show all posts
"Saya mengharapkan Finas sebagai badan yang dilantik khas dapat memudahkan dan membantu kami menerbitkan drama yang berkualiti tanpa ada masalah macam ni."

Dia menganjing ke ni? Macam lawak pulak kata-kata dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:02 AM | Show all posts
Best ke drama drama terbitan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:07 PM | Show all posts
muke cyst yg dgn jinggo tu kenapa mcm tu ye..xtau nak explain..tp mcm pelik
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:33 PM | Show all posts
Cyst tak baca habis ke surat tu? perenggan no. 3 tu dah sesiap tulis kene isi & byr RM50 utk SPP.. maksudnya surat ni bukan SPP cyst..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 21-10-2021 08:31 AM
maria tunku sabri duduk maep???
nak ker shelloosss???

Yer uolss.. mmg dia xnak.. tp dipaksa jgk.. current condition dia stage 3
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nama pun kelulusan bersyarat, dah patuh ke belum syarat2 nya sblm mula shooting? Kalau tak patuh, haruslah kena...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 20-10-2021 08:03 PM
Pernah dalam satu kedai rambut ngan diani.berbual bising on the phone,berbual kecoh apa kes artis ma ...

Seb bek x jd menantu dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata dah nk pencen...curi curi shooting pulak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.074538 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list