CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Produksi Sheila Rusly Diserang, Didakwa Shooting Dilakukan Curi-Curi

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 02:21 AM
oh yeke..mcm tau2 aje org tanya update.. baca porum la kot..haha
nway tgk update dia tu kaka jadi  ...

Apece tu sis?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:25 AM | Show all posts
cyst ooo cyst
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:39 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-10-2021 08:19 AM
10 kali baca ayat pertama chuols, iols tetap tak faham.

hahaha sama la.dia tulis senafas xde brake..hihi....terus kaka g ig kerlasss kawwww maria baru paham..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:41 AM | Show all posts

ituhaaa...ubat acah blh sembuh covid..peh tu..siap maeps penuh gamaknya kj sembang kes turun dh 4angka segala...mohtep xtally?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 10:41 AM
ituhaaa...ubat acah blh sembuh covid..peh tu..siap maeps penuh gamaknya kj sembang kes turun dh 4a ...

Booster crowd kot sis..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:31 PM | Show all posts
Edited by asamfish at 25-10-2021 12:35 PM
Normabaru replied at 25-10-2021 02:21 AM
oh yeke..mcm tau2 aje org tanya update.. baca porum la kot..haha
nway tgk update dia tu kaka jadi  ...

Oh....please...jangan la promote yang bukan2.  Ini cuma supplement ..Bukan utk matikan virus covid dlm hidung.  Please la jangan menipu untuk berniaga.  Kata Islam. Tapi menipu!  Menipu adalah haram!!!  Kalau setakat spray hidung ni boleh sembuhkan covid secara segera, takde la dicipta vaccines ni semua!

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 06:39 AM
tau..tp utk kes ni..ni ubat oversea...xde endorsement dr kkm lgsg..tp kekonon sbb yang oversea dah ...

Ooooooooo maria ni memang xcerdik. Dahtu dah kena covid masih dok iklan ke ubat baik serta merta tu? Xrasa malu atau bersalah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:25 PM | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 02:21 AM
oh yeke..mcm tau2 aje org tanya update.. baca porum la kot..haha
nway tgk update dia tu kaka jadi  ...

yup sumting fishy..

ni teori aku jer..

nak tunjuk kat antivaks n semua bhw beksin 2 dos tu berkesan..

itu tujuannya..

--

nnt bila nak injek booooster..

laen plan teknik nnt..

tp da ada hint2 iaitu..

warded dan makin naik...

so kena boooster ler..

kena game ler kita semua ni

kalo x injek... nnt membazir beksin plaks..

kan dah wat perjanjian bekalan beksin 5 tahuns..

antuvaks injeks ler banyak banyaks yer
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:46 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 25-10-2021 03:25 PM
yup sumting fishy..

ni teori aku jer..

kaka rasa nk turun tu sempena kpi yang makin hampir..tu nk sembang la even xde MBBS tp kj mampu jd menteri kesihatan yang thorrrrrboekkkk!

semoga yang Haq itu jelas..yang batil itu juga akan jelas...

light in the end of SMART tunnel
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:48 PM | Show all posts
asamfish replied at 25-10-2021 02:31 PM
Oh....please...jangan la promote yang bukan2.  Ini cuma supplement ..Bukan utk matikan virus covid  ...

yang heran xde plak sape2 nk p serang ig dia dgn kawan CC dia tu mcm org serang ivermectin

gila betul supplement sembang kalah doktor..padahal ko terang2 tgh baca skrip!

puikkk!

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:04 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-10-2021 02:33 PM
Ooooooooo maria ni memang xcerdik. Dahtu dah kena covid masih dok iklan ke ubat baik serta merta t ...

xsilap dia ni dulu yang ada kes nk kawen laki lain while masih bersuami kan?ke kaka salah org
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:04 PM | Show all posts

Loyer Asiah Mengamok

Edited by tumpanglalu74 at 25-10-2021 03:06 PM
pengecatbintang replied at 25-10-2021 01:25 PM
yup sumting fishy..

ni teori aku jer..



Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 02:21 AM
oh yeke..mcm tau2 aje org tanya update.. baca porum la kot..haha
nway tgk update dia tu kaka jadi  ...

Ya betul lah Kak Norma, memang something fishy lah bilangan kes yang admitted di MAEPS
Semoga kebenaran akan terbongkar
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 25-10-2021 05:15 PM
Ya betul lah Kak Norma, memang something fishy lah bilangan kes yang admitted di MAEPS
Semoga kebe ...

Itula sbb kaka xkeluar sgt pon.. Biar p la org ckp dh ok ke light in the tunnel ke.. Kaka xrasa pon kita ni dh out of the woods yet.. Semalam catat hampir 5k keluarga anak hidup tiada parent dah.. Imagine how many actually died..

Itu yang direkodkan for covid.. Non covid plak bpe ramai passed away..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:38 PM | Show all posts

akur janji utk lengkapkan dos..

agaknya dari first dos to 7th booster..

kenapa gomen wat consent letter cam ni..

ada hidden agenda kott
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 25-10-2021 06:38 PM
akur janji utk lengkapkan dos..

agaknya dari first dos to 7th booster..

Nak lepeh tangan la katekan..  
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:22 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 25-10-2021 06:41 PM
Nak lepeh tangan la katekan..

dunia mgkn lepas... akhirat blom tentu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-10-2021 06:19 AM
10 kali baca ayat pertama chuols, iols tetap tak faham.

Hihi sorry i dah terikut2 style MTS ni pulak hihi. Sedihlah juga bila dia nangis before end record. Yelah sape sangka dia ke maeps juga kan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 10:39 AM
hahaha sama la.dia tulis senafas xde brake..hihi....terus kaka g ig kerlasss kawwww maria baru pah ...

Hihi kena tulis laju2 karang org curi apa yg i nak tulis hihi joke okayyy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:16 AM GMT+8 , Processed in 0.178629 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list