CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Produksi Sheila Rusly Diserang, Didakwa Shooting Dilakukan Curi-Curi

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 09:30 AM | Show all posts
btw drama cyst nie lama dh iols xlayan...iols skrg nunggu drama dak ijat je...drama die kdg2 masuk air jgak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:19 AM | Show all posts
Lepas satu satu sisss...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 09:51 AM | Show all posts
Surat dilampirkan tu bukan tu ke baru surat permohonan kelulusan bukan nya SPP.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 20-10-2021 11:13 AM
ehhh berkualiti hokkeh kaka... tak baik kata macamtu...

ni salah satu watak sheols yang iols takk ...

Muka kerepot2
Leher tegang, tangan mulus

Fail!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:19 PM | Show all posts
laaa kata dh pass batton kt ank terpaling cyst..so awat yg reply bagai sume dtg dr cyst...beras sapa beli sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:23 PM | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-10-2021 01:31 PM
Ehhh sape hanat yg beranj fitnah cyst nih... Kamonnla. Cyst kott. Produksi terpaling .. CEO produksi ...

surat mohon dgn sijil kebenaran pon xreti beza ka cyst?kahkahkah...patutla bodowww
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:35 PM | Show all posts
serimaya replied at 21-10-2021 12:14 AM
kat ig maria tunku sabri dia and hubby dtg ke tempat shooting cyct sebab dia dpt offer watak pembant ...

siap sembang artemic segala..walhal kkm xde endorse pon..jual nama bagai..sejak bila kkm endorse..sesukati je jual nama kkm...bongok!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:38 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-10-2021 04:24 AM
Dia siap promote ubat covid. Instant baik katanya.

hujung2 kena sumbat ke maeps sbb doktor xblh bacaan reading jantung darah sume.masa ni la suh sedekah fatihah segala..alahai...nasib ko la labuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-10-2021 09:38 PM
hujung2 kena sumbat ke maeps sbb doktor xblh bacaan reading jantung darah sume.masa ni la suh sede ...

Cemaner penerimaan dia duduk kat maeps tu. Hehe tp dah xsesak now kot.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-10-2021 02:14 PM
Cemaner penerimaan dia duduk kat maeps tu. Hehe tp dah xsesak now kot.

ntah.. last post ig dia just gambar kena angkut.. pastu xde hapdet apa da.. kaka tau pon sbb ada porumer share smlm.. nway ladypad bila nk g oversea jjcm.. border dah buka dah tu.baik jjcm cpt. .kang year end dia katup blk..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-10-2021 11:36 AM
ntah.. last post ig dia just gambar kena angkut.. pastu xde hapdet apa da.. kaka tau pon sbb ada p ...

Dah beli teket bulan 12. Xleh pergi so soon sbb mak xsihat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:00 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-10-2021 02:39 PM
Dah beli teket bulan 12. Xleh pergi so soon sbb mak xsihat.

wah...best best..ke mana destination tuu...semoga mak lady cpt sihat ya
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 01:36 PM
Normabaru replied at 23-10-2021 10:23 PM
surat mohon dgn sijil kebenaran pon xreti beza ka cyst?kahkahkah...patutla bodowww


..........
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-10-2021 01:00 PM
wah...best best..ke mana destination tuu...semoga mak lady cpt sihat ya

Europe dan UK kakanorm. Thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-10-2021 12:36 PM
ntah.. last post ig dia just gambar kena angkut.. pastu xde hapdet apa da.. kaka tau pon sbb ada p ...

Ada latest update ni, dia kata maeps penuh tak betul kalo cakap kosong then 1 bas otw masa dia record tadi tu. Bacaan kuman dalam darah makin naik katanya.  
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:21 AM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 25-10-2021 02:39 AM
Ada latest update ni, dia kata maeps penuh tak betul kalo cakap kosong then 1 bas otw masa dia rec ...

oh yeke..mcm tau2 aje org tanya update.. baca porum la kot..haha
nway tgk update dia tu kaka jadi mushkil..

light at the end of tunnel tu dah keluar ke belum..

awat penuh gila tapi kes turun mendadak...x tally sebab before this pon mmg kat 1-2 yang byk

bukan 3-5..

so if dah turun hampir 3/4 dr 20k cases daily.the maeps should be empty at least half laa..if not 3/4 jugak..sbb mmg dari awal dulu pon kes berlambak di sgor

bau ikan masin sangat dah ni @manzilla @pengecatbintang @tumpanglalu74 what say you?

oh ye dah alang2 ngaku kuman dalam badan dah makin byk..rasanya si maria ni dh blh kot turunkan promo ads melalut sheols yang xde sumber rujukan..sijil kkm celah bedah mana ntah kaka xjumpa..takat petik kaka pon boleh petik nama kkm..bukan kkm, cdc who sume kaka boleh petik..

  


ko dok minta org maafkan ko..tp ko still divert org beli produk yang ko sendii makan xbkesan..how? ni white lie ke guane
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 25-10-2021 01:21 AM
oh yeke..mcm tau2 aje org tanya update.. baca porum la kot..haha
nway tgk update dia tu kaka jadi  ...

Kelulusan kkm tu kalau ada pun hanya sbb tiada bahan terlarang dalam tu. Bukan endorsement tu ubat apa
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 24-10-2021 11:39 PM
Ada latest update ni, dia kata maeps penuh tak betul kalo cakap kosong then 1 bas otw masa dia rec ...

10 kali baca ayat pertama chuols, iols tetap tak faham.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:39 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-10-2021 08:14 AM
Kelulusan kkm tu kalau ada pun hanya sbb tiada bahan terlarang dalam tu. Bukan endorsement tu ubat ...

tau..tp utk kes ni..ni ubat oversea...xde endorsement dr kkm lgsg..tp kekonon sbb yang oversea dah bg kelulusab tu yang dia petik kkm skali..regardless..still xberkesan.kira mcm beli mahal2 tp nan hado..apooo

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:46 AM | Show all posts
cyst ni semua benda dia yg terpalingggg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:41 AM GMT+8 , Processed in 0.079626 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list