CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1169|Reply: 14

Isteri Perit Nak Beranak, Suami Buat Tak Peduli Ralit Main Telefon!

[Copy link]
Post time 15-10-2021 06:07 PM | Show all posts |Read mode
Proses melahirkan cahaya mata merupakan saat yang paling dinantikan dan dalam masa sama amat digeruni wanita terutama bagi yang pertama kali menjadi ibu.


Namun, wujud juga segelintir golongan suami yang seolah-olah tidak kisah dan memahami betapa peritnya isteri mereka melalui detik itu.




Kredit foto: TikTok




Menerusi video yang dimuat naik Raimah344 di TikTok, seorang wanita sarat hamil kelihatan sedang menahan sakit kontraksi berdasarkan gerak badannya.


Namun, mengecewakan apabila si suami kelihatan seperti tidak kisah mengenai keadaan isterinya.


Malah, tidak kelihatan untuk cuba membantu menenangkan si isteri di hadapannya. Sebliknya, dia begitu ralit bermain dengan telefon bimbitnya sambil hanya memegang tangan wanita itu.








Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen kecewa dengan tindakan lelaki berkenaan, malah ada juga di antara mereka yang berkongsi pengalaman serupa seperti dialami wanita tersebut.




Sumber: OHBulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh deme kawen dengan fon jelaaa camtu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku Caya je kalau lah Tuhan tu terbalikkan rasa sakit bersalin kat orang laki nescaya takkan tinggal sesaat utk temankan isteri bersalin. Sunat pun menjerit2. Phuii
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:54 PM | Show all posts
Semoga perkara ini dijadikan pengajaran buat kaum lelaki, ingatlah sentiasa menyanyangi isteri anda
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 15-10-2021 10:24 PM
Aku Caya je kalau lah Tuhan tu terbalikkan rasa sakit bersalin kat orang laki nescaya takkan tinggal ...

Sunat tu masa kekanak ribena...logik la umo mcm tu rasa takut n teriak kuat2
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn aku dulu, lakinya tak.mau dah anak tp sheol berdegil nak jugak baby girl..so bila berjaya mengandung, bininya gigih nk beranak prebet, sanggup tanya sana sini mintak pinjam duit sb lakinya bukna berduit sgt pun. Masa preggy, laki tak peduli lgsg nk teman ke klinik ke hapaer, pandai2 dia la..beranak pun laki tak teman.
So, point aku kt sini dah ko tau laki ko tak.nak lg anak, yg ko gigih jgk nk beranak, bila laki ko buat perangai tak.pedulikn ko, ko sentap pi viralkn...padahal semuanya punca dr ko sbb degil.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih pilu woo
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab: Kwn aku dulu, lakinya tak.mau  ...


Anak prtama iols hosp goverment jek. Iols keje swasta. Nak merasa 1st class kononnya so try la kan. Masa tiba waktu brsalin masa anak ke-dua, bayar deposit rm800 kt kaunter dan ada kekosongan, jd dptlah merasa kengkonon 1st classnya. Not bad lah!
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 11:43 AM | Show all posts
Aku anak pertama tahun 2005.. masa sakit contraction tanggung sorang diri dr malm smp ke siang.. menangis2 weh tahan sakit.. masa tu bukan masa melawat.. laki x leh teman plak tu.. tanggunglah seorang diri di katil tu.. huuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 11:46 AM | Show all posts
Sapa yg amik video buat content tiktok tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 16-10-2021 12:50 PM
Kwn aku dulu, lakinya tak.mau dah anak tp sheol berdegil nak jugak baby girl..so bila berjaya mengan ...

Kalau laki dia taknak anak buatlah vasektomi. Pancut la banyak mana pun takkan jadi anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 19-10-2021 01:25 AM
Kalau laki dia taknak anak buatlah vasektomi. Pancut la banyak mana pun takkan jadi anak tu

Buka semua org tau pasal vasek etc ni...
Point iol kat sini, dh lakinya sendiri ckp tak nk lg anak dh, bini pun  xpayah la susahkn diri cari masaalah baru...bila laki buat hal meroyan pulak bini.patutnya bini tu bersyukur laki tu sendiri yg ckp x nak anak
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2021 09:25 AM | Show all posts
krustykrab replied at 19-10-2021 09:21 AM
Buka semua org tau pasal vasek etc ni...
Point iol kat sini, dh lakinya sendiri ckp tak nk lg anak ...

kalau laki die tak nak anak lg dah, kalau bini ajak mengeseks takyahla nak. atau pakai kondom. suruh bini makan pil perancang.  lgpun mane tau kan ntah2 laki die tak dpt tahan nafsu terus terkam bini sampai terpancut ke dalam. kalau bini tolak dicop berdosa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ally9970 replied at 18-10-2021 11:46 AM
Sapa yg amik video buat content tiktok tu?

tu la.. sekadar demi sesuap content sajer kah??
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:16 AM | Show all posts
takutnya sakit contraction..org kata rasa sakit mcm tulang dipatah patahkan     apa la nasib iols nanti....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.092377 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list