Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2494
View
2
Reply

[TEMPAT] Kelas Wusyu di Melaka

[Copy link]

Author: peachRose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-7-2010 11:41 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 23-3-2012 23:24

Salam...

Dah search tapi takde..

So nak tanya sapa2 tau tak ade ke kelas wusyu kat melaka ni?

ke persatuan dia ke...? kalau ade boleh tak bagi nombor kontek

aku ada anak 2 org ..lelaki...6 thn n 7 tahun...kat umah selalu tunjuk bakat bergaduh diorg...

daripada bergaduh pakai ntah apa2 teknik..aku ingat nak hantar le kelas supaya boleh gilap bakat diorg tu..

aku baca paper hari ni budak pompuan dari pahang umur 8 thn masuk sukma acara wusyu ni..cam best je kan buat aksi ala2 Jet Li nih..

TQ la utk sapa2 yg bagi feedback...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2010 02:15 PM | Show all posts
Salam Peachrose,

wusyu tak tau...kalo nak lawan pedang, saye ada contact coach melaka....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2010 12:13 PM | Show all posts
Reply 2# MrsJohn

owh...lawan pedang??

extreme sgt tu..haha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073051s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list