Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34149
View
365
Reply

Menu korang bila hujung bulan

  [Copy link]

Author: Orange_7491    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-7-2010 05:23 PM | Show all posts
sup kambing kedai mamak ..best
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 06:28 PM | Show all posts
uihh..dah lama aku tak makan sup kambing.
last time, makan masa buffet lunch. kebetulan a ...

kedai mana ada sup kambing ini?
Hana Post at 30-7-2010 16:45


kedai sup kambing aku tak tau kat ner...

tapi sup gearbox lembu ada kat area sebelum junction Jalan Cochrane...

tak jauh dr Bulatan besar tu (turun dr Jln Tun Razak)...

Restoran Sururi...

aku ikut member opis jer...

aku tak makan pun sup tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 06:30 PM | Show all posts
Post Last Edit by pengecatbintang at 30-7-2010 18:35
Reply  pengecatbintang

tak tau lah sup kambing tu halal ke haram..aku baham aje..entah di sembel ...
cmf_tupaihangus Post at 30-7-2010 14:37


yg aku maksudkan halal tu...

adalah menu yg ko tak tau nak makan apa malam last day ujung bulan ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 06:32 PM | Show all posts
kalo kat Danga Bay JB...

try makan Ketam Nipah Black Pepper kat Restoran SinggahSelalu

rege sekor RM25...

mampu makan pun sebab ada orang belanja n ada elaun outstation

ha ha...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 06:49 PM | Show all posts
hmmm


menu awal bulan = menu hujung bulan.

sebab dah siap siap budget untuk perbelanjaan makan............sehari = beberapa puluh hengget.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu depan gaji... Baru beli telo sepapan,ikan jacket 4 ekor,ikan selar 10 ekor... Beli kentang byk n carrot tuk wat menu sup ank ank 3 org... Tgh kering coz kilang hubby da 2 bulan x de ot...

Aritu da terguna saving tuk topup lauk, haku x nak guna saving lg coz sekali ko amik mesti nak amik2 je... Cukup la lauk sampai ari jumaat nanti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066959s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list