Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
6646
View
35
Reply

Barrichello to be 'Star in a Reasonably Priced Car'..

[Copy link]

Author: zvicmorrow       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2010 06:43 PM | Show all posts |Read mode




Rubens Barrichello will be appearing on popular motoring television show Top Gear this Sunday as the latest 'Star in a Reasonably Priced Car'. The Brazilian Williams driver will be hoping to better the lap times already set by a number of fellow Formula 1 personalities.                        
                        With the feature of the popular BBC programme often including celebrities, Barrichello will be aiming for the top spot on the exclusive F1 lap board whilst driving a Suzuki Liana.

Also on the track this weekend, when the show starts at 8pm in the UK (but 7pm in Scotland) will be Harry Potter star Rupert Grint.


Current Top Gear F1 leaderboard:
  

1 The Stig (2) C 1:44.4
2 Nigel Mansell C 1:44.6
3 Jenson Button (2) C 1:44.7
4 Lewis Hamilton C 1:44.7 (Wet & Oily)
5 Jenson Button (1) C 1:44.9 (Wet
6 The Stig (1) C 1:46.0
7 Damon Hill C 1:46.3
8 Mark Webber C 1:47.1 (Very Wet)
9 Michael Schumacher C no time
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2010 06:47 PM | Show all posts
aku dari dulu dah penat cari info pasal D stig ni..SIAPA SEBENARNYA STIG ni..anybody know..?
nak cakap bagus mmg bagus pun skill dia ni..nak cakap tak bagus..tapi dia ni bagus..perhatikan lap time pertama dan kedua dia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 07:26 PM | Show all posts
aku dari dulu dah penat cari info pasal D stig ni..SIAPA SEBENARNYA STIG ni..anybody know..?
nak ca ...
zvicmorrow Post at 9-7-2010 18:47


yang pasti the stig bukan michael schumaccer...ramai orang cakap yang the stig size ni berubah-ubah...kejap kecik,kejap besar...pastu saiz kasut pun berbeza-beza...ramai sebenarnya yang jadi the stig...ade rally driver,F1 driver...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2010 07:33 PM | Show all posts
yang pasti the stig bukan michael schumaccer...ramai orang cakap yang the stig size ni berubah-u ...
shahtar Post at 9-7-2010 19:26



    schumacher mmg tak de list dlm minda aku..komitmen dia pd F1 dan ferrari dah terlalu padat..tapi tengok pada rancangan top gear ni, semuanya amat patriotik pd negara british mereka,dan tak mustahil stig ni rakyat britain juga..(andaian)..jee..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 08:01 PM | Show all posts
schumacher mmg tak de list dlm minda aku..komitmen dia pd F1 dan ferrari dah terlalu padat ...
zvicmorrow Post at 9-7-2010 19:33




   kalau nak tau mungkin bleh tanye paul the squid...

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2010 10:55 AM | Show all posts
memang TG team takmaubagitau pun sapa the stig...minggu epas punya TG best...Stig layan bunyi vuvuzela....

challenge minggu lepas pun best...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 12:16 PM | Show all posts
aku selalu terlepas Top Fear...

boleh tak korang bagi tau ari ape.. kul bape....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 01:07 PM | Show all posts
aku download ja....

tengok kat tv depa potong banyak....

nak kalu pm aku...dari season 8 sampai season la...cuma season 15 gatai tangan donlod hd...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 01:37 PM | Show all posts
lu email kat gua boleh?

ke fail tu beso sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2010 02:15 PM | Show all posts
aku pun nak juga...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 03:30 PM | Show all posts
gila pa email.......

1ep pun dah makan 700mb.....

kalau hd 1.5gb 1ep...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 03:36 PM | Show all posts
abis tu hang nak burn tuk aku ke...?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 03:45 PM | Show all posts
bagi lam rm20 aku beli dvd aku burn dari season 8 sampai 15 ep 3.....

aku burn data ja la..tengok kat pc ja la...nak burn dlm bentuk movie bukan rm 20 la....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 07:00 PM | Show all posts
burn data...? abis tu aku nak bukak cam na....

aku dah lame pencen dlm bidang IT.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2010 10:35 PM | Show all posts
boh lam dvd rom...open dable klik.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2010 09:00 AM | Show all posts
aku tau la nak double click tuk open....

masalahnye data tu formet ape?

kalo avi, movie, mp3 boleh la bukak....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2010 11:46 AM | Show all posts
avi dengan mkv la.....

aku cuma burn sebagai data....

mkv untuk hd punya episod...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2010 11:47 AM | Show all posts
rubens fastest f1 driver on top gear..

1.44.1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2010 01:23 PM | Show all posts
rubens fastest f1 driver on top gear..

1.44.1
Topet Post at 13-7-2010 11:47



    rubens d fast?...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2010 01:50 PM | Show all posts
YA.....fastest
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108733s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list