Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
11644
View
74
Reply

Dah berantu ke bod OberC nihh??

[Copy link]

Author: alahai       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2010 12:17 AM | Show all posts |Read mode


Salammmmsss........

takde orang masuk pun bod niihhh, dah tak meriah macam dulu, wat hapeng???






p/s- kalau thread nih takde orang reply mmg sah le ini bod memang berantu ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 12:42 AM | Show all posts
sy reply...wlupun sy bdk baru...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2010 12:44 AM | Show all posts
sy reply...wlupun sy bdk baru...
tiara Post at 9-7-2010 00:42



    tiara dok mana?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 05:05 AM | Show all posts
ramai kaki2 kat bod ni, dah main fesbuk lah alahai...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2010 10:57 AM | Show all posts
ramai kaki2 kat bod ni, dah main fesbuk lah alahai...
sultana Post at 9-7-2010 05:05



    fesbuk, aku macam ada takde...sign sbb ada org request, pastu haremmm tak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 03:07 PM | Show all posts
Reply 5# alahai


    Cuba kalau rajin2 sikit masuk fesbuk, mesti melekat kat sana...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2010 03:18 PM | Show all posts
tau tak per..salah satunya sbb fesbuk.. hahahhaa...

tapi aku mmg dh out dh porem2 ni.. agaknya sbb makin tua kut..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 02:56 PM | Show all posts
Macam macam antu ada kat sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2010 04:21 PM | Show all posts
Macam macam antu ada kat sini
manstone5 Post at 11-7-2010 14:56



    aikkk, antu manstone idup lagi???
abe man kat mana la ni, lama tul tak nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 09:24 PM | Show all posts
ader nih... hehehhehe

aku lepak kat FB la makcik

oit, dah baper tahun hang balik m'sia? senyap jer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2010 09:38 PM | Show all posts
Reply  alahai


    Cuba kalau rajin2 sikit masuk fesbuk, mesti melekat kat sana...
sultana Post at 9-7-2010 15:07



    tak best borak sana...kecik jaaa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2010 09:39 PM | Show all posts
ader nih... hehehhehe

aku lepak kat FB la makcik

oit, dah baper tahun hang balik m'sia? senyap ...
eyzlyn Post at 11-7-2010 21:24



    dah masuk 3 tahun dah laaaa....senyap la, sibuk jadi maid, drebar , cleaner semua,
tp la ni lega sket sbb tu rajin join porem balik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 09:46 PM | Show all posts
Reply 12# alahai


    tak larat la nak berporem, dah tua. sibuk berkejor dgn baby kecik nih. meh la join FB. sumer ada kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 10:15 PM | Show all posts
aikkk, antu manstone idup lagi???
abe man kat mana la ni, lama tul tak nampak...
alahai Post at 11-7-2010 16:21



    Idup lagi...dok bertapa kat M'sia lamo doh...awak tu dok kat kaki Gunung Jerai lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 10:38 PM | Show all posts
Reply 11# alahai


    borak kat mana best? rumah hang?

blia aa pekena kopi o sama kuih seri muka hang yg marbeles itiiew
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2010 10:41 PM | Show all posts
Idup lagi...dok bertapa kat M'sia lamo doh...awak tu dok kat kaki Gunung Jerai lagi ke?
manstone5 Post at 11-7-2010 22:15



    dah tak merantau ke? last masa kita dok borak dedulu nihh, abe man kat sudan kan masa tu???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2010 10:43 PM | Show all posts
Reply  alahai


    borak kat mana best? rumah hang?

blia aa pekena kopi o sama kuih se ...
eyzlyn Post at 11-7-2010 22:38



    dedulu masa balik sibukk yg amats, tu tak masuk porem nihhh, la ni lapang dah sket, anak2 dah makin besar, yg kecik pun dah 4 tahun, dah tak payah terkejar2 ngan dia, tu yg aku jenguk balik porem  nihh...tup-tup semua ilang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 10:48 PM | Show all posts
dedulu masa balik sibukk yg amats, tu tak masuk porem nihhh, la ni lapang dah sket, anak2  ...
alahai Post at 11-7-2010 22:43



    yg kecik tu yg beranak kt us yg hang mabuk giler masa tu ek? apa kabar pinggan-pinggan correlle yg hang angkut berkotak dulu?

aku sejak bebudak ni duk elpak kat FB, aku join sana aaa... sini tak berapa selamat dah nk kongsi gambo. kena berjaga-jaga gituh. pastu kang silap cakap skit ada yg tersentapsss nanti
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 10:58 PM | Show all posts
dah tak merantau ke? last masa kita dok borak dedulu nihh, abe man kat sudan kan masa tu?? ...
alahai Post at 11-7-2010 22:41



Masa kat Sudan la dok rajin porem...bila balik M'sia terus stop dan rasanya 3 - 4 tahun tak masuk sini. Ni dah kat padang pasir pulak......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2010 11:07 PM | Show all posts
yg kecik tu yg beranak kt us yg hang mabuk giler masa tu ek? apa kabar pinggan-pinggan cor ...
eyzlyn Post at 11-7-2010 22:48



    mana berkotak2nya...2-3 je, hang lain la sampai buat bisnes

tapi pinggan 2 tu buat  hiasan je, tayang dalam almari,  la  ni utk makan cari pinggan melammine yg tahan hentakan anak2ku yg ganas tu

shukri dah bape tahun ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.293176s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list