Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12207
View
60
Reply

[TEMPAT] Tesco Melaka Cheng mula dibuka

[Copy link]

Author: radieyana       Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2008 06:20 PM | Show all posts

Balas #19 isskandar\ catat

kt giants pun sama gaks... tgk troli depan rumah2 diaorang jee..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 08:50 PM | Show all posts

Reply #20 danialdk's post

keji kan???
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 08:52 PM | Show all posts
Haaaa....
Tesco lagi????
Abisla peniaga2 kat area Alor Gajah.....
Aku bangkang...:@
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2008 07:21 AM | Show all posts

Balas #22 nameloo\ catat

globalisasi..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 07:55 AM | Show all posts
Nak buat tesco extra ker.....ada dengar2 tesco kat mc tue nak tutup tukar kat cheng. Ape2pun memang dekat giler dengan rumah,boleh g jalan kaki......
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 11:45 AM | Show all posts
ye ke?
aku tak tau citer pun..
bila nak start pembinaan?
best ni..
melaka nak jadi syurga membeli belah..
kalo dapat jadi macam bandung lagi best..
tak payahla nak gi bandung lagi..he..he..he..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 09:08 PM | Show all posts

Reply #25 conan_edugawa's post

MLK MAJU 2010

SUKMA 2010 MLK

MAJU SOPING KOMPLEKS MLK 2010
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2009 10:46 AM | Show all posts
bgus sngt dekat ngan rumah x payah kebandar!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2009 11:00 AM | Show all posts
kat cheng tu bukan tesco extra la...

tesco extra cuma wujud untuk gantikan makro je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 04:40 PM | Show all posts
td tgk da berkepung bagai tempat tu

mcm besar jer....

pandai Tesco ek, dier da tahu Jusco nak wat kat sebelah dier, cecepat dier lari g Alor gajah laks.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2009 12:15 AM | Show all posts

Reply #28 koben19's post

ya betoll....itu adalah TESCO.... akan pindah dari Melaka SEntral
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 12:59 AM | Show all posts
kt mne tu?kat cimb tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2009 03:17 PM | Show all posts
kat tanah lapang dekat fly over tu kan?
memang makin jem la jalan kat cheng tue.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2009 12:40 AM | Show all posts
Ada mek D... kenapa..? aku dah boykot Mek D tapi aku suka makan MEk D tapi biler dah dekat nanti... Pindah ar camni.. dah 1 tahun aku tak sentuh mek D...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2009 09:13 AM | Show all posts
pedulik le dorang nak bukak mekdi ke ape ke...yg penting tesco bukak kat situ...dekat le nak shopping..takyah nak redah trafik light banyak2 nak gi tesco melaka tu...tak lame lagi econsave sg udang pun dah nak bukak....mmg strategik aku pilih duk paya rumput ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 02:24 AM | Show all posts
Dsg syarikat hebat

How are you. saya sekarang happy dalam plan ini dsg program saya dapat duit RM544 dan baucer RM50 setiap bulan 8 kali cukup hebat ,cepat kesan, saya baru join 2009-10-13. belum sampai satu bulan sudah dapat bonus.. Yes group saya hebat, semua kawan-kawan cari 2 orang saja mesti berjaya. sekarang saya cari lagi orang untuk bagi group saya besar lagi jom sama-sama Berjaya dalam dsg program. Siapa nak duit halal.
Jangan buang masa lagi semakin lambat ANDA upgrade, semakin ramai orang lain di atas ANDA. UPGRADE hari ni dan terus promosikan web promosi ANDA. Setiap hari ramai leader-leader yang nampak peluang sudah menjadi ahli dan terus membina network mereka. Jangan kita ketinggalan.

No.        Point In        Point Out        Trx Type        Date        Remark        Done By
1.        50.00                BGIN        16-10-2009        Pairing Bonus 2009-10-16        SYS
2.        36.00                DSIN        16-10-2009        Direct Sponsor Bonus 2009-10-16        SYS
3.        100.00                BGIN        31-10-2009        Pairing Bonus 2009-10-31        SYS
4.        36.00                DSIN        31-10-2009        Direct Sponsor Bonus 2009-10-31        SYS
5.        150.00                BGIN        04-11-2009        Pairing Bonus 2009-11-04        SYS
6.        36.00                DSIN        04-11-2009        Direct Sponsor Bonus 2009-11-04        SYS
7.                360.00        TRFO        06-11-2009        from MY00001342(E-wallet) to CMY00000633(Trade-wallet) - change for 1 PIN rm360        MY00001342
8.        50.00                BGIN        06-11-2009        Pairing Bonus 2009-11-06        SYS
9.        36.00                DSIN        06-11-2009        Direct Sponsor Bonus 2009-11-06        SYS
10.        50.00                BGIN        10-11-2009        Pairing Bonus 2009-11-10        SYS
Total        544.00        360.00
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 02:25 AM | Show all posts
Anda biasa dapat email seperti ini?

Anda biasa dapat email seperti ini? Tolonglah BACA DULU sampai habis sebab kandungan email ini lain daripada yang lain.  Saya memang ikhlas hendak kongsikan satu peluang yang patut anda ambil.  Iaitu satu peluang perniagaan yang hebat yang mungkin boleh mengubah taraf hidup, bebas hutang, bebas berbelanja, bebas ke mana saja, tunaikan impaian ibu & ayah, suami isteri, anak-anak dan diri sendiri.  

Rebutlah peluang ini kerana Prof Dr. Hamka pernah berkata "peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba, datang tak menentu masa, datang disaat kita kesimpitan. Nilaikan peluang itu secara bijaksana dan ambillah ia kerana peluang itu boleh berlalu secara tiba-tiba".

Saudara/i, sebesar mana impian anda, tidak mustahil akan tercapai kerana Tuhan sudah berjanji pasti ada caranya bagi yang tidak putus asa. Penting untuk percaya pada diri sendiri, usaha dan tawakkal.  Rebutlah peluang ini kerana pendapatan anggaran RM3500 seminggu tidak mustahil bagi orang biasa seperti kita.

Join ini lagi bagus cepat kesan

Dari Johor                http://www.dsg2u.com/?id=berjaya
Dari Penang                http://www.dsg2u.com/?id=lima50
Dari Putrajaya                http://www.dsg2u.com/?id=maharani
Dari Kedah                http://www.dsg2u.com/?id=martin
Dari N.Sembilan        http://www.dsg2u.com/?id=latipah
Dari Pahang                http://www.dsg2u.com/?id=fauzan
Dari Selangor                http://www.dsg2u.com/?id=hahaza
Dari Penang                http://www.dsg2u.com/?id=macha
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 10:40 PM | Show all posts
sisapa naka join ? sila ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 04:32 PM | Show all posts
huh?? dekat mana tuh je..x dapat nak imagin la plak??
dekat2 dengan tmpat sampah krubong tuh kew??
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 05:42 PM | Show all posts
kat flyover bertam le....kalau tak tau gak pegi je cheng jalan arah ke alor gajah, nampak le  tesco sebelah kanan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list