Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
163351
View
615
Reply

Misteri Rumah Tua

  [Copy link]

Author: dn_vision       Show all posts   Read mode

Post time 30-6-2010 10:10 PM | Show all posts
meremang bulu roma bc citer nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2010 11:32 PM | Show all posts
no problem..  

Hotel casuarina yg kat ats bukit kat taman tasik tu ...
dn_vision Post at 30-6-2010 18:35


ada lagi....kira dekat sgt dgn banglo putih yang ko cite tuh kan...dalam 200mtr gtu je...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 10:26 AM | Show all posts
makin lama makin takuttttt....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 11:32 AM | Show all posts
Reply 76# dn_vision

menakutkan nya cete kawan dn ...bab anak kakak bermotor tu tenung dia ... seriau baca...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 12:34 PM | Show all posts
uikkk serammmmm antu siap ajak berborak lagi.... pakkanlah ghupe manusia nasibla juga kawan2 yg lain xperasan part kaki tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2010 03:03 PM | Show all posts
Reply  dn_vision


   bkn banglo tu la aku rase, sebab Bukit Jana tu dah area Kamunting. Kalau b ...
jai09 Post at 30-6-2010 12:40



    betula la jai, aku rasa akak tu dr umah lama kat kaki bukit larut tu kot..bkn bkt jana tu..kan..
member aku bgtau video yg diorang amik kat situ smua x menjadik..bila diorang check balik ade problem..video blur..sound problem & etc..so video tu x lengkap & x cukup scene...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 03:41 PM | Show all posts
Reply 106# dn_vision


   gambar bungalow yg kwn dn buat research ke yg ni ... bnyk yg menumpang yea...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2010 03:53 PM | Show all posts
Post Last Edit by dn_vision at 12-7-2010 23:49

ha'a yg tu..
ish..biar betul ea..{:1_126:}
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 04:02 PM | Show all posts
Reply 108# dn_vision


tapi klu tguk lama2 ..mcm ada dua tiga kat situ ...bertindan2... tapi tak clear sangat coraknya ...  nak kena tweak kan lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 12:26 AM | Show all posts
neh yg banglo kat bkt jana...fresh lagi...dkt maghrib tadi aku snap...huhuhu...pesal aku rasa mcm takot je neh...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 12:32 AM | Show all posts
neh umah jiran sebelah...masa dl2 derang tak boh pn penghadang tuh...aku rasa dlm thn neh kot dia pasang...depa pn x snggup agaknya dok nmpk benda2 kat sebelah umah tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 12:36 AM | Show all posts
interesting corak kat tembok ...dekat gate ..bhgn bawah ...

tapi lawanya bungalow ni..sayang terbiar...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 08:36 AM | Show all posts
[quote]interesting corak kat tembok ...dekat gate ..bhgn bawah ...

tapi lawanya bungalow ni..sayang terb ...


Aaa..mmg pn  mostly banglow lot,kwsan keliling luas....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-7-2010 09:17 AM | Show all posts
ha'a.. cantik banglo tu tp menyeramkan..thanx juliajie80 sbb tepek gmbar tu..
kalo ado pic banglo lama kat kaki bukit larut tu lg bagus..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 10:38 AM | Show all posts
Dlu someone bgtahu ada salah 1 bunglow 2 tingkat, nk di jual berhadapan Tmn Tsik tu tp bl inform kat aunty...dia ckap Eh knp murah mesti ada something yg x kne...Rumah tu 5 bilek,toilet 4...harga RM280.dlm iklan tu siap kat 10minute to Tesco... but until now pn x tahu yg mana 1????????
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 10:54 AM | Show all posts
Reply 107# ea208964

kaka....awat gambar ni ku nampak sesusuk tubuh..
bawah yg dikotakkan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 11:00 AM | Show all posts
Reply 116# afja


    tu sesusuk badan macho kawan si dn tngh ambik gambar tuk  buat research pasal bungalow lama kat taiping ....klu tak silap lah ...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 11:03 AM | Show all posts
Reply 117# ea208964


ekekeke.... ku ingatkan 'penyewa' bunglo...
patut tadek yg speku
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 11:10 AM | Show all posts
kbanyakan banglo2 tinggal di taiping nh,bukan saja di kwsan tpencil di kawsn baru pn byk juga mistik ...
ilham Post at 30-6-2010 03:39 PM



Kalo ada citer lagi ttg Hotel tue... citer la yek..

erkk... panasnyer citer TT neh..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2010 11:13 AM | Show all posts
tulah bnyk pulak bungalow tinggal kat taiping ...lawa2 pulak tu ...kwsn pon luas... misteri juga klu kira ni  ... ataupun owner dulu beli tuk rumah kedua ...dah lama tak dduk ..dah aaa penyewa tak berbayar ambik jadi port dorang terus....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083738s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list