Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
9925
View
33
Reply

pakai singlet

[Copy link]

Author: misai.abang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-6-2010 01:06 AM | Show all posts
Jawapan sayer tu sebab nak reply pertanyaan awak..

Pakai putih ok aper... Lawyer pakai putih...na ...
ikutsukerjerk Post at 26-6-2010 00:44



    boleh pakai ikut mana yang sesuai, tak semestinya nak pakai baju putih tiap hari, lebih kurang macam coli yang perempuan pakai walau pun bercorak dan berwarna warni tapi masih boleh disorok dalam baju....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 01:25 AM | Show all posts
mesti pakai.
keje aku memerlukan aku utk bergerak dgn pantas.
kalo x pakai singlet nanti baju kemeja aku basah lencun dek peluh.
cuaca kat msia ni agak panas
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 08:14 AM | Show all posts
mesti nak pakai yang warna putih ke, warna lain tak sesuai?
king\'s Post at 25-6-2010 21:36


warna putih boleh masuk ngan sume2 kaler kemeja.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 08:16 AM | Show all posts
Reply 19# king\'s

hubby aku xde kemeja warna putih. tshirt kaler putih banyak arr
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 08:19 AM | Show all posts
Jawapan sayer tu sebab nak reply pertanyaan awak..

Pakai putih ok aper... Lawyer pakai putih...nak2 kalau kenekan dng tie itam... Smart..

Btw... Kemeja putih org dah keje dgn budak2 sekolah jauh beza kot....ikutsukerjerk Post at 26-6-2010 00:44


klu kemeja putih tu, tambah lagi jenis berjalur2 (bukan putih kosong jer), fuh........... lagi ler nampak smart
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 11:03 AM | Show all posts
pakai camni bru la laki nmpk HOT ke opis

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 11:25 AM | Show all posts
Kalu badan mcm tu ok la... Kalu ala2 gedabak... Hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 11:30 AM | Show all posts
Kalu badan mcm tu ok la... Kalu ala2 gedabak... Hehehe...
ikutsukerjerk Post at 26-6-2010 11:25


xpa aih klu nk pakai camtu pun..baju singlet tu dok dalam ja..x gitu

ekceli kna rajin2 la jaga perut
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 11:33 AM | Show all posts
Aku kalu pakai camtu maser nk tido jah... Kalu nk pakai ngan kemeja kene carik yg v shal... Kalu x raser cam tercekik je....pastu dier akan nampak obvious sgt kat leher....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 11:38 AM | Show all posts
Aku kalu pakai camtu maser nk tido jah... Kalu nk pakai ngan kemeja kene carik yg v shal... Kalu x r ...
ikutsukerjerk Post at 26-6-2010 11:33


oohhh..pakai tie la ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy pun suka pakai singlet...bagi sy selesa...lps 2 baru pakai baju yg kainnye jarang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sukalah, x blh serap peluh penuh. Dahlah sy peluh kuat seluruh badan. Memang pi mana2 pun waima baju biasa pun pakai baju dalam round neck kosong, cam2 warna ada. Cuma bnyk pakai baju putih, brbndg warna lain. Selesa & x nampak peluh di luar
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 05:22 PM | Show all posts
Singlet kalau keluar casual atau pergi bersukan.

Kalau untuk pakai dengan baju office, aku prefer bodyfit shirt kat dalam. So peluh tak kena baju office and aku boleh recycle HAHAHA.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai singlet...sebab rasa macam tak selesa bila tak pakai singlet...so memang akan pakai baik baju kurung t shirt kerja atau blous...mesti wajib pakai singlet...tak kira la singlet tu bnyk  bentuk
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list