Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
9524
View
33
Reply

pakai singlet

[Copy link]

Author: misai.abang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2010 12:32 PM | Show all posts |Read mode
berapa ramai yang pakai singlet sebelum menyarung kameja ofis.
adakah anda terus pakai kameja ofis, atau menjadi tabiat memakai singlet dahulu baru selesa memakai kameja ofis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 12:36 PM | Show all posts
pakai muscle tee kat dlm. tak berapa suka sgt pakai singlet
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 01:22 PM | Show all posts
x suka pakai singlet..rimas
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 01:25 PM | Show all posts
x pakai pun....rimas....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 01:36 PM | Show all posts
aku wajib pakai singlet...kalau x rasa macam bogel je gie opis...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 03:02 PM | Show all posts
Seperti semalam, arini aku pun tak pakai seluar dalam gi keje..berangin jer rase.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 04:02 PM | Show all posts
pakai Tshirt didlm.......
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 05:34 PM | Show all posts
pakai T pagoda tu... makin lama makin lembut...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 09:20 PM | Show all posts
aku bese pakai t-shirt je, dulu mase skolah pakai la singlet
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 09:26 PM | Show all posts
budak2 je kot pakai siglet lagi....??
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 09:48 PM | Show all posts
kat opis, dressing tak rigid sangat...
janji berkolar... tuck in
dressing setiap hari pi kerja = t'shirt kompeny (save duit aku... kompeni bagi 2 tshirt setahun), pakai suar jean (my feverete) & sport shoes (tak kisah ar... janji bukan kasut kasual nak pi opis tue)...
Kemeja kemeja kasual masa jadi guru sandaran selama 2 tahun dah berkarat dah sebab tak pernah dipakai
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 11:43 PM | Show all posts
Tak suka pakai singlet bersama kemeja, rimas. Pakai singlet masa tido je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 11:53 PM | Show all posts
aku msti pakai bju t shirt putih sblm pakai kemeja g kerja...rasa mantap
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 09:40 AM | Show all posts
hubby aku akan pakai samada tshirt putih ataupun singlet dulu sebelum sarung kemeja...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 09:34 PM | Show all posts
pakai singlet lebih rasa selesa sebab kebanyakan singlet jenis serap peluh
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 09:36 PM | Show all posts
hubby aku akan pakai samada tshirt putih ataupun singlet dulu sebelum sarung kemeja...
hh_hs Post at 25-6-2010 09:40



    mesti nak pakai yang warna putih ke, warna lain tak sesuai?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 12:31 AM | Show all posts
mesti nak pakai yang warna putih ke, warna lain tak sesuai?
king\'s Post at 25-6-2010 21:36



    Cantik ke pakai kemeja putih tapi t shirt kat dlm kaler pink? Hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 12:32 AM | Show all posts
Singlet or tshirt tu berperanan utk serap peluh sebenarnyer...
Ader org pulak sebab nak elakkan kesejukan... Sebab kemeja kan kadang2 tu nipis je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 12:38 AM | Show all posts
Cantik ke pakai kemeja putih tapi t shirt kat dlm kaler pink? Hehe...
ikutsukerjerk Post at 26-6-2010 00:31



    kemeja putih lazimnya dipakai oleh murid2 sekolah, takan dah kerja pun nak pakai kemeja putih lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 12:44 AM | Show all posts
Jawapan sayer tu sebab nak reply pertanyaan awak..

Pakai putih ok aper... Lawyer pakai putih...nak2 kalau kenekan dng tie itam... Smart..

Btw... Kemeja putih org dah keje dgn budak2 sekolah jauh beza kot....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list