Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
113205
View
1406
Reply

apsal ramai bini bini tak reti jaga badan?

  [Copy link]

Author: clonedetector       Show all posts   Read mode

Post time 21-6-2010 03:44 PM | Show all posts
Reply 76# NURMIMIE


    Berak pun nak story ke mimik? tak senonoh nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...kah3x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:44 PM | Show all posts
confirm....
selama ni ai telan pill perancang, tak pernah naik badan....tapi collagen, yess
gu ...
my-alja Post at 21-6-2010 15:41



serious??

tp aku baca tadek kalori ponn??? its hydrolized protein kan?

takper2, ada back up plan lain. ekekekke
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:46 PM | Show all posts
eh?

dia ada janji eh??

bestnyee..
NURMIMIE Post at 21-6-2010 15:41


aku pernah terbaca mmg kuda janji nak lari bogel satu cyberjaya kalau..........................

ekekekekek!!!

ps: kuda, bilanyer? hahahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:46 PM | Show all posts
Reply 72# NURMIMIE


    tu bukan paling baru....ada lagi projek paling baru....

nanti aku updatekan bila dah mula nanti....

Yup..lately busy travel,buat design,presentation and quotation.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:47 PM | Show all posts
Reply 83# tina^^


    jangan usha lama2 swinging pendulum tu....takut nanti terhypnotized...ngeh3x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:49 PM | Show all posts
jom-jom....kita tunggu kat menara tepi tasik tu...
boleh view lama sket....
my-alja Post at 21-6-2010 15:42


haha.. aku tak pe dok jaoh sikit..

aku dah ada zoom lens beso..

dari jaoh pun boleh nampak sebijik sebijik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:49 PM | Show all posts
80kg bagi seorg pompuan tu dah gemuk sangat rasa nye..lebih2 lagi kalau size badan dia ren ...
carold Post at 21-6-2010 15:28



   maksud orange...kalo naik tu xderlah mendadak giler. Maybe yg 50kg b4 kawin, after delivery naik jadi 60kg...xderlah sampai drastik 80-90 kg. Kalo yg berat sampai 80-90kg tu maybe sebelum kawin pun dia mmg dah berat around 75kg. So husband pun jgan ler marah2 tak tentu pasal. Tengoklah background wife tu mcamna. Yg penting kalu stakat terlebih 10-15kg tu masih ada jalan utk slim semula. Yg penting husband pun kenalah support. Bagi semangat jgn dok kutuk jerrr.

My hubby sgt support bila orange bersungguh2 nak kuruskan badan. Tp bila dah slim sket, dia pulak yg risau bila member2 puji wife dia. Last2 dia sound' Ayang jganlah kurus2 sangat...risau abang...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:50 PM | Show all posts
Reply  NURMIMIE


    Berak pun nak story ke mimik? tak senonoh nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...kah3x
nighunter71 Post at 21-6-2010 15:44


ko neh.. aku dah cakap paling supan tuh.. pun masih tak senonoh juga..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:51 PM | Show all posts
aku pernah terbaca mmg kuda janji nak lari bogel satu cyberjaya kalau..........................
...
tina^^ Post at 21-6-2010 15:46


kalau apa??

tertinggal LRT aku..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:51 PM | Show all posts
alja,

betul ker makan collagen naik 2kg? aku dah beli stok collagen utk 3 bulan makan wehhhhhhhhh ...
tina^^ Post at 21-6-2010 03:36 PM


tina..me makan collagen gaks ri tu (riki dr alja gaks), tak naik pun berat..hehe, maintain below 50kg ....maybe me tak makan berterusan...malas ...bagak2 le nak telan....

faktor yg penting, mmg pemakanan & cara hidup ..

my SIL, dr kecik tak pernah slim, diorg size bagak & senang naik badan.......dah kawin, asben die ajak die diet  & exercise...asben die ckp, kalo dpt slim, die nak ape je asben die bagi...ha.....sekrg die dok aim nak ke my size........tak lama lagi dpt le ape yg dihajatkan tu ....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:52 PM | Show all posts
aku lepas bersalin kurus.. berjaya la gak turunkan dari 70kg ke 58kg.. tp takla mendadak kurus.. dalam 6 bulan..

ada pulak mulut2 puaka ckp kat aku, 'kurus ko sekarang? makan ati ke kak?'

kuang ajaqqq :@:@:@
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:53 PM | Show all posts
serious??

tp aku baca tadek kalori ponn??? its hydrolized protein kan?

takper2, ada back ...
tina^^ Post at 21-6-2010 15:44


ko naik 2 kg, efek dia ok tak?..

er.. cologen neh untuk kulit kan?

aku setakat neh cuma amik EPO jah.. tuh pun kadang2 jah.. tak tahan oh amik EPO neh..

asyik nakkkk tuttt jee..

siapa yang pernah amik EPO.. efek sama gak ke mcm yang aku kena??
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:53 PM | Show all posts
confirm....
selama ni ai telan pill perancang, tak pernah naik badan....tapi collagen, yess
gu ...
my-alja Post at 21-6-2010 03:41 PM


me makan segala mak nenek pil pun tak naik berat...nak naik, kene preggy ...pas tu, turun balik....hehehhhee....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:53 PM | Show all posts
Reply  Orange_7491

kalo bini dah 80kg .. mesti aku termenung dalam kete dulu sebelum masuk rumah ...
kudajantan77 Post at 21-6-2010 15:19


keh keh keh..


lawak la hang..


Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:54 PM | Show all posts
Reply 83# tina^^


kena buat gathering nie tina...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:54 PM | Show all posts
serious??

tp aku baca tadek kalori ponn??? its hydrolized protein kan?

takper2, ada back ...
tina^^ Post at 21-6-2010 03:44 PM

back up plan..pos ke sini collagen tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:55 PM | Show all posts
ko naik 2 kg, efek dia ok tak?..

er.. cologen neh untuk kulit kan?

aku setakat neh cuma a ...
NURMIMIE Post at 21-6-2010 15:53


aku dah stop mik....tak larat nak telan air
ntah2 aku nie berat air kot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:55 PM | Show all posts
muahaha.. ramping ramping rupenya akak akak kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:56 PM | Show all posts
me makan segala mak nenek pil pun tak naik berat...nak naik, kene preggy ...pas tu, turun b ...
MrsJohn Post at 21-6-2010 15:53


aku dua2 kali preggy dari 1st month ke nak beranak cuma naik 2kg jah..

beranak semua anak2 deans list juga (3.5kg above)..

naik muntah makan pil2 doktor jah.. mcm telan batu2 dah rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 03:56 PM | Show all posts
me makan segala mak nenek pil pun tak naik berat...nak naik, kene preggy ...pas tu, turun b ...
MrsJohn Post at 21-6-2010 15:53


i wish my berat naik....tak kisahlah makan apa pun
kalo dah masuk 40s...nak nampak gebusss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086935s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list