Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8956
View
3
Reply

[MAKAN] Tempat makan kat area A'Famosa Resort

[Copy link]

Author: AngsaMerah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2010 04:25 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 23-3-2012 23:43

Salam.. nak mintak tolong sket...esok aku & family nak pegi holiday kat A'Famosa resort. Bila baca dlm internet, ramai yang kata makanan kat dlm resort tu mahal. Boleh tak sapa2 suggest tempat makan best yang nearby resort tu. Thanks in advance .
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 02:01 AM | Show all posts
cari makan kat pekan tampin atau alor gajah..dekat jee

murah pon murah..slalu makan kt area bus stand/pasar alor gajah tuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 08:33 AM | Show all posts
muhahahahha sejarah aku kat situ ko jgn pi makan kat kedai makan yang dedekat kluar A famosa tuh... tobat dah tak pergi kedai makan tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 09:09 AM | Show all posts
Salam.. nak mintak tolong sket...esok aku & family nak pegi holiday kat A'Famosa resort. Bila baca d ...
AngsaMerah Post at 16-6-2010 16:25


ai da g.
mmg mahal. bekpes pon 1 kpla belas2

kamik g situ bawa multicooker. kaka ai masak & buat bbq.
so voley save sikit....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075286s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list