Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21911
View
106
Reply

Suami suka lelaki

[Copy link]

Author: wassup       Show all posts   Read mode

Post time 20-12-2010 02:02 PM | Show all posts
Reply 46# didisci


    waaa... aku baru hantar anak aku masuk boarding school.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 02:21 PM | Show all posts
teringat perumpamaan mulayu ...

seumpama ayam jantan kokok berderai, ekor bergelumang tahi ...

sila gantikan ayam kepada suami TT dan ekor dgn organ badannya yg berkenaan ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2010 07:27 PM | Show all posts
takutnya balik2 kisah somi curang..
somi gay..
somi pendera..
apa nk jadi ngan dunia skrg ni???????????
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 04:31 PM | Show all posts
a close friend of mine, bercerai gara2 masalah GAY ni la. her husband ni.. hmm.. ada rupa.. ada gaya, mutu keunggulan n so on la. so masa mula2 kawin.. aku kata dorang mmg macam matchmade in heaven gitu. perfect. semuanye ok.... sampaila 1 thn kawin.. wife nye balik kampung berpantang anak sulong... start dari situ la sang lelaki mula bersikap dingin.

wifenye suspect something.. dia ingat husband dia ade pompuan lain. so dia gi bukak balik sms2 dlm henpon lama hubby dia. takde pulak nama2 awek bersepah ke hape.. tp ada bersayang2 jugak.. n word G4M ke camtu la. means guys 4 men? huhu.. dia tanye aku apa maksud word tu. bila tanye pakcik gugel.. barula tau itu terms gayah. huhu.. berderau darah.

dia confront husband dia. tak mengaku. mula2 ada jugak bawak gi jumpa ustaz bagai.. tp klau dia sendiri takde tekad yg kuat utk berubah.. lupakan je la. now anak dah 2 thn pon.. my friend tak benarkan exhubby bermalam dgn his son. tak mau dia terdedah dgn 'kawan2' ayah dia. kesian sangat kt dat baby. he got his father's look..  hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2011 02:30 PM | Show all posts
Post Last Edit by kudajantan77. at 5-1-2011 14:32

MOD 2 Alam di CI cakap takde ayat Quran yang mengharamkan homoseksual ...

Dia cakap kaum Luth ditimpa bala kerana syirik ... bukan sebab berahi lubang kunyit ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 02:25 PM | Show all posts
bagi saya,kamu hebat..sbb kamu kuat...kamu sabar layan karenah suamimu.
berat terlalu berat..dan hebatnya dugaan..keputusan kamu tu  benar dan waras...tp terlalu baik bagi sy...dugaan mcm ni..sy pernah lalui dulu..satu masa dulu..dimana kepercayaan dan rasa hina menyelubungi diri..nk pegang dia pun rasa menggigil satu badan terasa kotor.entahla..sy tak sekuat dan sehebat kamu.Kerana sy dh buang dia hidup2..tanpa ada kata dua.Hy menerima dia kembali sekiranya dia tak pernah jadi sehina itu.kerana sy geli utk disentuh dia.terasa nk bunuh je dia kalau masih berdiri didepan mata.


pujian kamu patut dpt atas kewarasan kamu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:32 PM | Show all posts
I know how u feel....sebab aku pun face benda yang sama...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.062639s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list